آماده‌باش کامل شهرداری مشهد برای دهه پایانی ماه صفر | خدمات شهری با ظرفیت بی‌سابقه در خدمت زائران رضوی قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی فرصت افزایش نیافت کوچه سجادی مشهد | درباره کوچه «امام‌خمینی (ره)‌۷» که از دل باغ‌های بزرگ مشهد متولد شد  واقعه‌ گوهرشاد در اسناد بهشت رضا(ع) شهردار مشهد مقدس: شهرداری ویترین خدمات رسانی دولت به مردم است ترکیب جدید هیئت‌رئیسه سال پنجم دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد مشخص شد شهردار منطقه ۳ مشهد: بوستان «عترت» اوایل پاییز ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم آمادگی منطقه ثامن برای استقبال از زائران در دهه پایانی صفر | حل مشکلات زیرساختی منطقه + فیلم رئیس و نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر مشهد در سال پنجم انتخاب شدند رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: زمان و مکان مشخصی برای دور جدید مذاکرات تعیین نشده است قیمت امروز افغانی به دینار عراق (یکشنبه، ۱۹ مرداد ۱۴۰۴) حسن موحدیان، رئیس شورای اسلامی شهر مشهد شد (۱۹ مرداد ۱۴۰۴) ویدئو | پاکبان‌های سرزمین خورشید در خانه پدری اختصاص ۹۰ واگن چینی به مشهد | خط ۳ مترو مشهد در مسیر توسعه افزایش نیرو‌ها و تجهیزات خدمات شهری برای خدمت به زائران در دهه آخر ماه صفر در مشهد مقدس تداوم خدمت کاروان خادمان مدیریت شهری مشهد در گرمای سوزان نجف نجف، شهری که با حضور پاکبانان شهر امام رضا(ع) بوی خدمت به خود گرفته است + فیلم تاریخ صنعت ابریشم‌بافی در مشهد قدیم | نوغان‌داری در میان پیله‌های تاریخ بهره‌برداری از ۵۲۳ پروژه بهداشتی در مدارس خراسان رضوی تا مهرماه
سرخط خبرها

دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ۱۰ روز اخیر، ۵ روز را بدون فوتی کرونایی گذراند

  • کد خبر: ۱۰۵۹۰۲
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۸
دانشگاه علوم پزشکی مشهد در ۱۰ روز اخیر، ۵ روز را بدون فوتی کرونایی گذراند
رئیس کمیته رسانه و اطلاع رسانی کویید-۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: با تلاش مدافعان سلامت و همکاری مناسب عموم مردم، در ده روز اخیر، ۵ روز بدون فوتی ناشی از کرونا در این دانشگاه گذشت.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمد پهلوان کاشی با بیان اینکه سایر روز‌ها نیز تعداد فوتی‌های ناشی از ویروس کرونا این دانشگاه و استان خراسان رضوی تک رقمی بوده است خاطر نشان کرد: انتظار می‌روند با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و تکمیل واکسیناسیون از سوی مردم، روند کاهشی تعداد بیماران مبتلا و فوتی ناشی از این ویروس همچنان ادامه داشته باشد.

وی افزود: طی یک روز اخیر ۱۱۱ بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان بستری شدند که از این تعداد ۶۴ بیمار متعلق به دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.

دکتر محمد پهلوان خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۲۹۱ بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند که از این تعداد ۲۰۴ بیمار در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند.

مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تعداد بیماران بستری در بخش‌های مراقبت ویژه استان را ۹۸ نفر عنوان کرد که از این تعداد ۶۲ نفر در مراکز درمانی زیر پوشش دانشگاه تحت مراقبت قرار دارند.

دکتر پهلوان با تاکید بر اینکه تمامی سطوح بهداشتی و درمانی برای خدمات رسانی به بیماران مبتلا به کرونا در تمامی ایام در آمادگی کامل هستند تصریح کرد: طی یک روز گذشته ۳۶۴ بیمار مبتلا و یا مشکوک به کرونا به اورژانس بیمارستان‌ها و یا مراکز منتخب مراجعه و خدمات درمانی را به صورت سرپایی دریافت کردند.

رئیس کمیته رسانه و اطلاع رسانی کووید-۱۹ دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه کرونا هنوز به پایان نرسیده و همچنان باید رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی مورد توجه قرار گیرد و در صورت تکمیل نشدن واکسیناسیون نسبت به آن اقدام شود اظهار کرد: تمامی مراکز واکسیناسیون در مناطق مختلف دانشگاه فعال است و آماده خدمات رسانی به تمامی گروه‌های هدف از ۵ سال به بالا هستند.

منبع: وبدا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->