تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

شهردار مشهد: شهرداری، آستان قدس و ارتش به خاطر مردم از منافعشان گذشتند

  • کد خبر: ۱۰۶۱۷۰
  • ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۲
شهردار مشهد: شهرداری، آستان قدس و ارتش به خاطر مردم از منافعشان گذشتند
سیدعبدا... ارجائی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بازگشایی معابر در زمین‌های بزرگ‌مقیاس مطالبه مهم مردمی است و یکی از این زمین‌ها مربوط به پادگان لشکر ۷۷ پیروز خراسان بوده است، اظهار کرد: مسائل فنی موضوع انتقال پادگان از گذشته و در دوره‌های پیشین انجام شده بود، اما به دلایلی این موضوع متوقف مانده بود.

علیرضا ظهیری | شهرآرانیوز؛ یکی از وعده‌های مهم مدیریت‌شهری در آغاز این دوره، پیگیری پروژه‌های کلان، زیرساختی و مهم شهر همراه با پرهیز از اجرای پروژه‌های هزینه‌بر و غیرضروری بود. با تصویب انتقال پادگان مشهد به خارج از شهر در کمیسیون ماده ۵ استان، پیگیری‌های مداوم مدیریت‌شهری برای عملی‌کردن یکی از همان وعده‌ها، در مسیر تحقق قرار گرفت؛ وعده‌ای که تا پیش از این دوره مدیریت‌شهری، بار‌ها از آن سخن به میان آمده، اما انتقال پادگان در حد حرف باقی مانده بود. شهردار مشهد در این‌باره گفت: در موضوع مصوبه دیروز کمیسیون ماده ۵ استانداری درباره انتقال پادگان ارتش، شهرداری مشهد، آستان قدس و ارتش به‌خاطر مردم از منافعشان گذشتند.

به گزارش خبرنگار ما، سیدعبدا... ارجائی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بازگشایی معابر در زمین‌های بزرگ‌مقیاس مطالبه مهم مردمی است و یکی از این زمین‌ها مربوط به پادگان لشکر ۷۷ پیروز خراسان بوده است، اظهار کرد: مسائل فنی موضوع انتقال پادگان از گذشته و در دوره‌های پیشین انجام شده بود، اما به دلایلی این موضوع متوقف مانده بود.

وی افزود: از حدود سه ماه پیش با پیگیری و نیز همکاری امیران ارتش و تولیت آستان قدس، همراهی استاندار و حمایت‌های رئیس قوه‌قضائیه و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد، این موضوع دوباره به جریان افتاد و حدود دو هفته پیش تفاهم‌نامه به امضای قائم‌مقام تولیت آستان قدس، شهرداری مشهد و امیران ارتش رسید.
ارجائی ادامه داد: این تفاهم‌نامه دیروز نیز در کمیسیون ماده ۵ به تأیید رسید و با نهایی‌شدن آن در شورای عالی معماری و شهرسازی، این گشایش انجام می‌شود.

کابری فضای سبز برای بخش زیادی از زمین‌ها

وی با بیان اینکه نوع استفاده از این زمین‌ها در نقشه مشخص شده است، تصریح کرد: مقدار زیادی از زمین‌های ارتش کاربری فضای سبز خواهد داشت و همچنین معابر اصلی و شریان‌های اصلی شرقی‌غربی و دسترسی به بیمارستان‌های هسته مرکزی شهر به‌وسیله این زمین‌ها فراهم می‌شود.

شهردار مشهد افزود: کاربری‌های خدماتی زیادی ازجمله ورزشی، مذهبی، موزه و فرهنگ‌سرا نیز به شهر اضافه می‌شود و در عین حال بافت تاریخی محوطه پادگان حفظ خواهد شد و آن‌هایی که قابلیت دسترسی عمومی داشته باشد، به روی مردم باز می‌شود. همچنین فضای سبز یکپارچه با مساحت چهل هکتار برای استفاده مردم بازگشایی می‌شود.

میدان «مشق» می‌ماند

وی با بیان اینکه این توافق، توافقی چندجانبه به سود مردم بود و ارتش به‌خاطر مردم از خواسته‌هایش گذشت، گفت: در موضوع انتقال پادگان و بازشدن راه مردم اقداماتی نیز برای تداعی‌کردن نام ارتش در این قسمت از شهر انجام می‌شود، به‌ویژه در میدان تاریخی «مشق» که در میانه پادگان است. این میدان حفظ خواهد شد و در اختیار مردم قرار می‌گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->