آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف موافقت رئیس‌جمهور با تفویض تمام اختیارات برای رفع ناترازی انرژی در خراسان رضوی شمار تلفات تروریست‌ها در درگیری با ارتش پاکستان به ۴۷ کشته رسید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دستور قوه قضاییه به دادگستری استان‌های مرزی برای فراهم‌کردن تسهیلات به زائران سردار رادان: استفاده از گذرنامه غیر در مرز پیگرد قانونی دارد ویدئو | توضیحات سخنگوی قوه‌قضائیه از آخرین وضعیت پرونده حادثه تروریستی دادگستری زاهدان زنگنه: آنچه در پشت‌پرده مذاکرات در جریان است، کاملاً به‌نفع ایران است مهاجرانی: مسئولان از سؤالات خبرنگاران فرار نکنند لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد روزنامه سعودی الریاض: اسرائیل نمی‌تواند به اهداف خود در جنگ غزه دست یابد مذاکرات ترامپ-پوتین و طرحی برای برقراری آتش‌بس میان مسکو-کی‌یف بیانیه وزارت خارجه در خصوص تحولات منطقه قفقاز | ابراز نگرانی از هرگونه مداخله خارجی در نزدیکی مرزهای مشترک با ایران جریمه یک میلیارد دلاری دانشگاه کالیفرنیا بابت حمایت از غزه رئیس کمیسیون قضایی مجلس: خلاء قانونی در بکارگیری سلاح توسط محیط بانان به پایان می‌رسد استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: احتمال انتقال آب به مشهد از خارج حوزه برای تامین نیاز شهروندان ردپای سلاح‌های شکارچیان متخلف در اغتشاشات| اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان در دستور کار مجلس است محمد رعد: تحویل سلاح یعنی خودکشی برای لبنان| شرافتمان را نمی‌فروشیم پزشکیان: در دنیا برخی از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سفر وزیر دفاع چین و رئیس مجلس عراق به تهران

  • کد خبر: ۱۰۶۲۸۷
  • ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۵
سفر وزیر دفاع چین و رئیس مجلس عراق به تهران
وزیر دفاع چین و رئیس مجلس عراق با هدف دیدار با همتایان خود امروز به تهران سفر کردند.

به گزارش شهرآرا نیوز، ارتشبد «وی فنگ هه» وزیر دفاع جمهوری خلق چین به منظور گفتگو با مقامات نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی و امیر سرتیپ آشتیانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح وارد تهران شد.

قرار است وزیر دفاع چین با مقامات عالی ایران دیدار و در خصوص آخرین تحولات بین المللی و منطقه‌ای و راه‌های ارتقای سطح تعاملات نیرو‌های مسلح، روابط دو جانبه و موضوعات مورد علاقه دو کشور گفتگو کند.

همچنین در سفری جداگانه، محمد الحلبوسی رئیس مجلس عراق صبح امروز (چهارشنبه ۷ اردیبهشت ماه) در راس هیأتی وارد فرودگاه بین‌المللی مهرآباد شد.

رئیس مجلس عراق در بدو ورود به تهران، از سوی علی نیکزاد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی مورد استقبال قرار گرفت.

بنابر این گزارش، محمد الحلبوسی نخستین‌بار در اسفند ۱۳۹۷ به ایران سفر کرده و امروز نیز برای دومین‌بار با مقامات عالی‌رتبه ایرانی دیدار و گفتگو خواهد کرد. الحلبوسی در جریان این سفر یک روزه با روسای جمهور و مجلس شورای اسلامی، وزیر امورخارجه و دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار و گفتگو می‌کند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->