پیش‌بینی بورس فردا (دوشنبه، ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) واریز ۱۲۰۰ میلیارد تومان سود برای ۱۶۳ هزار سهام‌دار بورس در هفته دوم خرداد ۱۴۰۴ ناوگان فعال هواپیمایی هما با تعمیر ۳ هواپیمای زمین‌گیر به ۱۷ فروند رسید مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) ثبت رکورد مصرف ۸۰۱ میلیون لیتر بنزین در تعطیلات هفته گذشته (۱۲ تا ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات مالیات کولبران و ملوانان در قانون ساماندهی تجارت مرزی مشخص شد سازمان حمایت به تصمیم ایران خودرو برای افزایش قیمت واکنش نشان داد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کشف مزرعه استخراج رمز ارز در یک کارگاه ریخته‌گری در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) هر دقیقه یک وام تُپل کاهش قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | سهند ۶۹۵ میلیون تومان شد نارضایتی دامداران و مردم از افزایش دوباره قیمت لبنیات + جدول قیمت خودروی خارجی ۲ میلیاردی، در ایران ۷ میلیارد تومان فروخته می‌شود | بازار خودرو در انتظار نتایج مذاکرات قیمت موبایل‌های سامسونگ و شیائومی در مشهد چقدر است؟ (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) مرز ۳ میلیونی شاخص کل حفظ شد | نجات بورس از ریزش شدید (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) ایران‌خودرو و سایپا خواستار افزایش قیمت محصولات خود شدند (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) زمان خرید عرضه اولیه «نان» اعلام شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + میزان نقدینگی مورد نیاز تولید وانت نیسان قدیمی متوقف شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) آغاز «پیش‌فروش ارز» بانک مرکزی از چهارشنبه (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | نوسان قیمت دلار در کانال ۸۲ هزار تومان استاندار خراسان رضوی: با دیپلماسی هدفمند اقتصادی و استانی می‌توانیم دستاورد‌های بزرگی برای صادرات داشته باشیم قیمت لوازم خانگی چند درصد افزایش یافت؟ فروش ویژه سایپا از فردا (دوشنبه، ۱۹ خرداد ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + قیمت و زمان تحویل خودرو اقلام ممنوعه در پروازهای داخلی و خارجی کدام‌اند؟ کاهش قیمت لوبیاچیتی و لوبیاقرمز در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) بانک چین برای هفتمین ماه متوالی، بازهم طلا خرید (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قیمت طلا و سکه تمام در مشهد به چه قیمتی رسید؟ (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) قیمت خرداد ۱۴۰۴ نان در تهران اعلام شد + جدول کاهش قیمت گوشت گوسفندی و گوساله در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

واریز ۱۳۰۰ میلیارد تومان پول به بورس

  • کد خبر: ۱۰۷۰۰۳
  • ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۴
واریز ۱۳۰۰ میلیارد تومان پول به بورس
صندوق توسعه ملی اعلام کرد که طی توافقی که با بورس داشته، موانع واریز پول به صندوق تثبیت بازار رفع و به تازگی دو قسط با مجموع ۱۳۰۰ میلیارد تومان پرداخت شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، تازه‌ترین اعلامی که صندوق توسعه ملی داشته است بیانگر پایان مناقشه چندماه اخیر بین این صندوق و صندوق تثبیت بازار در رابطه با واریز حدود ۱۲ هزار میلیارد تومانی است که قرار بود در راستای حمایت از بازار سرمایه به صورت مرحله‌ای به بورس تزریق شود.

این در حالی است که در دی ماه سال گذشته با واریز قسط ۶۵۰ میلیارد تومانی، صندوق توسعه ملی اعلام کرد که تا آن زمان در مجموع ۲.۷ هزار میلیارد تومان به صندوق تثبیت بازار واریز شده و قرار است مابقی نیز در اقساط ۶۵۰ میلیارد تومانی و از محل ریال بازپرداخت تسهیلات صندوق توسعه ملی در بانک‌ها، پرداخت شود.

مدتی بعد مسئولان بورس اعلام کردند که با وجود وعده داده شده برای پرداخت منابع صندوق توسعه ملی به صورت مرحله‌ای به صندوق تثبیت بازار، این اقدام هنوز اجرایی نشده است. صندوق توسعه ملی، اما دلیل این توقف را عدم ورود بورس به امضای قرارداد مربوطه اعلام و تاکید کرد که در این حالت از لحاظ حقوقی امکان ادامه پرداخت نیست.

اختلاف به اینجا ختم نشد و بورس اعلام کرد که قرارداد منصفانه و دو طرفه نیست. البته آن‌ها به اینکه بخشی از پرداخت پول از محل شخص ثالث تعیین شده نیز اعتراض داشتند؛ این در حالی است که قرار است ۵۰۰۰ میلیارد تومان از این پول از محل طلب صندوق توسعه ملی از وزارت اقتصاد تسویه شود. با این حال صندوق توسعه ملی تاکید داشت که هم بورس و هم وزارت اقتصاد در جریان جزئیات این قرارداد که در هیات امنای صندوق توسعه ملی نیز مصوب شده، بوده‌اند.

به هر صورت اعلام صندوق توسعه ملی نشان می‌دهد که روز شنبه ۱۰ اردیبهشت ماه سال جاری با حل اختلاف دو طرف، واریز اقساط ۶۵۰ میلیارد تومانی آغاز و دو قسط به صورت یکجا (۱۳۰۰ میلیارد تومان) پرداخت شده است که این روند تا تسویه مبلغ تعهد شده، ادامه خواهد داشت.

منبع:ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->