سوتی‌های عجیب سریال «محکوم»! | بی احترامی پلتفرم‌ها به مخاطب همچنان ادامه دارد زمان پخش «بامداد خمار» مشخص شد + خلاصه داستان «لاک‌پشت و حلزون»، فیلمی ایرانی با طعم فرانسوی «یوز» تاریخ‌ساز شد | رکورد تازه در سینمای کودک ایران صوت | آهنگ جدید اشوان با نام «دلم تنگه» منتشر شد + لینک دانلود و متن آمریکا به اسلام ویزا نداد | تور ادبی آقای خواننده لغو شد لیدی گاگا به دنباله «شیطان پرادا می‌پوشد» اضافه شد «شرور» صدرنشین پیش‌فروش بلیت در ۲۰۲۵ شد هفته شیراز روی آنتن شبکه نمایش «قلمه»، جوانه امیدوارکننده طنزپردازان خراسان | آیین اختتامیه یازدهمین رویداد ملی طنز قلمه برگزار شد + فیلم چالش‌های ایفای نقش شهید علی هاشمی در «پسران هور» | از واکنش دختر شهید تا سختی‌های فیزیکی اطلاعیه اداره کل هنرهای نمایشی درباره اختتامیه جشنواره تئاتر مهر و ماه دیزنی، «گیسو کمند» را با اسکارلت جوهانسون زنده می‌کند معصومه آقاجانی، بازیگر و دوبلور پیشکسوت در بیمارستان بستری شد پایان فصل اول «۱۰۰» با اجرای هادی حجازی‌فر | فصل دوم به زودی ۷۰ درصد مردم همچنان پای تلویزیون | رقابت نزدیک شبکه سه و آی‌فیلم «استخر» با حضور پسر سروش صحت به پایان فیلم‌برداری رسید فیلم کوتاه «تنبیه» نامزد سه جشنواره معتبر جهانی شد ویدئو | وداع همایون شجریان با مادرش در مشهد طنین موسیقی ایرانی در قلب ایتالیا | شعر و صلح میان دو تمدن
سرخط خبرها

ویدئو| روایت سهیل اسعد از سه ویژگی مومنین از منظر قرآن در زندگی نادر طالب‌زاده

  • کد خبر: ۱۰۷۵۱۲
  • ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۰۰:۵۱
ویدئو| روایت سهیل اسعد از سه ویژگی مومنین از منظر قرآن در زندگی نادر طالب‌زاده
سهیل اسعد مبلغ بین‌المللی لبنانی‌الاصل گفت: طالب زاده مجاهدت‌های بسیاری در طول عمرش نشان داد که بسیاری از مدعیان مجاهدت و ایمان ناتوان از آن بودند.

گروه فرهنگ | شهرآرانیوز؛ سهیل اسعد، مبلغ بین‌المللی لبنانی‌الاصل امروز در مراسم بزرگداشت نادر طالب‌زاده که در مجتمع دانشجویی امام رضا (ع) مشهد برگزار شد، اظهار کرد: نادر طالب‌زاده پیش از آنکه فعال رسانه‌ای و دغدغه‌مند انقلاب باشد یک انسان خاص بود. زندگی مومنین از منظر قرآن کریم دارای سه مشخصه ایمان، هجرت و جهاد است که هر سه ویژگی در نادر طلب‌زاده محقق شده بود.

وی افزود: ایمان نادر طالب‌زاده از کفر به طاغوت و غرب آغاز شد. از آنجا که او در این فضا بزرگ شده بود، ابتدا نسبت به باطل کافر شد. گام دوم او هجرت بود. در سنین جوانی با یک اراده راسخ زرق و برق دنیای خودش را ترک می‌کند تا به یک پارادیوم نو برسد. همچنین نادر طالب‌زاده مجاهدت‌هایی داشت که بسیاری از مدعیان مجاهدت از آن ناتوان بودند.

اسعد ادامه داد: نادر طالب‌زاده مصداق واقعی استقامت بود. خیلی از ما افراد از همان ابتدا ایمان داریم و انقلابی هستیم و خیلی‌ها در اولین مصیبت از راه خود منحرف می‌شوند، اما طالب‌زاده در راه خود استقامت داشت.

طالب‌زاده در راستای افق توحیدی گام برمی‌داشت

همچنین مجتبی مختاری، مدیرعامل مؤسسه جوانان بنیاد کرامت رضوی نیز در حاشیه این مراسم بیان کرد: نادر طالب‌زاده دغدغه بسیاری در تعالی جوانان و کشور و گسترش مفاهیم ناب انقلابی در سراسر دنیا را داشتند. به جهت ارتباطی که با ایشان داشتیم فرصت را مغتنم شمردیم تا در هفتین روز از سالگرد او محفلی با شکوه در جوار حرم امام رضا (ع) در مشهد برگزار کنیم تا شخصیت ایشان و اندیشه‌هایی که به دنبال فراگیری آن بودند، بازخوانی شود.

وی افزود: در سال ۹۷ کنفرانس بین‌المللی افق نو که محفل ضداستکبار و ضدصهیونیست در فضای کاری نادر طالب زاده و دیپلماسی جمهوری اسلامی بود، برای نخستین بار در خارج از تهران و در مشهد به میزبانی آستان قدس با حضور ۵۵ شخصیت مشهور بین‌المللی برگزار شد.

مدیرعامل مؤسسه جوانان بنیاد کرامت رضوی تصریح کرد: استقرار نگاه توحیدی هدف نهایی انقلاب است و اگر قرار است برای انقلاب تشکیلاتی صورت گیرد باید مبتنی بر همین نگاه توحیدی باشد. نادر طالب‌زاده در راستای افق توحیدی گام برمی‌داشت. او فضای تمدنی غرب و فضای تمدنی انقلاب و فضای پیش‌روی انقلاب را دیده بود و می‌دانست که به کدام سمت حرکت کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->