تقدیر فرماندار مشهدمقدس از مدیریت تأمین کالا‌های اساسی در فروشگاه‌های شهرما خدمات‌رسانی شهرداری مشهد در ۳ حوزه خدمات‌شهری، فرهنگی و حمل‌ونقل در اربعین ۱۴۰۴ تأکید قلندرشریف بر استفاده تخصصی از نیروها و عملیاتی‌شدن برنامه‌ها در جهت تأمین منابع شهرداری مشهد قاضی‌زاده هاشمی: بهسازی و تعریض جاده میامی در تابستان شروع خواهد شد شهردار مشهد مقدس: لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی، استانداردترین مرکز در کشور و منطقه است + فیلم بهره‌برداری از سه کارخانه در حوزه پسماند تا پایان دوره ششم شورای اسلامی شهر مشهد احمد الشرع: سوریه از جنگ نمی‌ترسد و آماده جنگیدن است | تجزیه کشور را نمی‌پذیریم بهره‌برداری از سالن ورزشی چندمنظوره شهید زاهدی در مشهد | لندفیل مهندسی-بهداشتی دفع زباله‌های بیمارستانی به بهره‌برداری رسید نخستین تیزر فیلم‌ «زن و بچه» با بازی پریناز ایزدیار و پیمان معادی + فیلم هشدار سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره ۱۶۹ ساختمان ناایمن رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر مشهد مقدس: افتتاح سالن چندمنظوره «شهید زاهدی»، گامی به سوی توسعه ورزشی در روستا‌های محور مشهد-میامی است برگزاری اردوی تیم ملی فلوره در مشهد مقدس مراسم نکوداشت روز شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در مشهد برگزار شد (۲۵ تیرماه ۱۴۰۴) پیشنهاد ارائه طرحی درخصوص احداث نخستین دهکده گردشگری ویژه دهیاری‌های کشور ادامه فعالیت عمرانی خط ۳ مترو مشهد، با وجود کمبود منابع مالی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت باید اختیارات لازم را به مدیران محلی واگذار کند شهردار مشهد مقدس خبر داد: افتتاح مجموعه ورزشی به همراه لندفیل مهندسی بهداشتی ویژه دفع پسماند‌های بیمارستانی امکان استفاده نوجوانان ۱۵ساله مشهدی از دوچرخه‌های بایدو فراهم شد تأکید فرماندار مشهد بر ایمن‌سازی ساختمان‌های ناایمن آلودگی هوای کلانشهر مشهد، برای دومین روز پیاپی (۲۵ تیر ۱۴۰۴) علیزاده: انتظار داریم شهرداری مشهد با قوت بیشتری در تامین منابع مالی پروژه‌های شهری عمل کند
سرخط خبرها

جای خالی مرکز حمایت از پسران آسیب‌دیده در مشهد

  • کد خبر: ۱۰۷۵۸۷
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۰۵
جای خالی مرکز حمایت از پسران آسیب‌دیده در مشهد
سرپرست تنها مرکز حمایت از دختران و زنان در معرض آسیب مشهد گفت: جای خالی چنین مرکزی برای گروه پسران نیز احساس می‌شود.

لاله سادات کوثری | شهرآرانیوز؛ سرپرست تنها مرکز حمایت از دختران و زنان در معرض آسیب مشهد از کاهش میانگین سنی دختران در معرض آسیب در مشهد خبر داد و گفت: بر اساس نتایج تحلیل‌ها، این عدد در شش ماهه دوم پارسال به دوازده سال رسیده است.

معصومه مهران‌فر در گفتگو با خبرنگار ما افزود: این مرکز درمجموع می‌تواند حدود نود پرونده فعال داشته باشد و دختران در معرض آسیب پس از ترخیص از مراکز سلامت به ما معرفی می‌شوند.

وی با بیان اینکه میانگین سنی پذیرش دختران در این مرکز از ۱۲ تا ۳۵ سال است، ادامه داد: دخترانی که به این مرکز معرفی می‌شوند، طی سه دوره زمانی زیرنظر قرار می‌گیرند. دوره اول شش‌ماهه تعریف شده است. پس از آن نیز دو دوره سه‌ماهه برای فرد تمدید می‌شود.

سرپرست تنها مرکز حمایت از دختران و زنان در معرض آسیب مشهد اظهار کرد: فرد با پایان دوره شش‌ماهه ترخیص می‌شود، اما همچنان می‌تواند از خدمات مشاوره و مشاوره‌های تلفنی ۲۴ ساعته تا پنج‌سال به‌صورت رایگان استفاده کند.

مهران‌فر با اشاره به اینکه در شش ماه دوم پارسال حدود نود نفر از دختران آسیب‌دیده مشهد در این مرکز پرونده تشکیل دادند، بیان کرد: دختر آسیب‌داده به فردی اطلاق می‌شود که در وهله اول به‌نوعی از نظر روحی، جسمی و جنسی آسیب دیده باشد یا درگیر معضل فرار از خانواده است یا در خانواده طلاق حضور دارد. طیف عمده مراجعان ما دخترانی هستند که پدر و مادرشان از هم جدا شده‌اند.

سرپرست تنها مرکز حمایت از دختران و زنان در معرض آسیب مشهد با بیان اینکه جای خالی چنین مرکزی برای گروه پسران نیز احساس می‌شود، ادامه داد: خدمات ارائه‌شده این مرکز به مددجو شامل انواع مشاوره ازجمله مشاوره خانواده، مشاوره حقوقی و روان‌پزشکی است.

وی با بیان اینکه همه خدمات مرکز برای مددجو رایگان است، گفت: در استان فقط یک مرکز با این عنوان در مشهد وجود دارد. این مرکز سه سال پیش آغازبه‌کار کرد، اما با الگوبرداری از مرکز مشهد، دیگر شهر‌های بزرگ کشور نیز چنین مرکزی را راه‌اندازی کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->