دی بروینه در منچسترسیتی می‌ماند ایران میزبان جام جهانی فوتبال خیابانی شد خوش‌خبری برای استقلالی‌ها | ماشاریپوف به دربی می‌رسد پیام حیدری داور دربی استقلال و پرسپولیس شد بازیکنان و مربیان استقلال خواستار برگزاری دربی! دربی استقلال و پرسپولیس (۹ اسفند ۱۴۰۳) لغو شد نوازی، سرمربی استقلال در دربی پایتخت همه عربستان به دنبال گواردیولا جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس درباره نماینده ووشو استان در لیگ برتر | یک تیم داریم، اما تیم نداریم! بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی!
سرخط خبرها

بازیکنان استقلال به دنبال پاداش قهرمانی+عکس

  • کد خبر: ۱۰۸۷۶۷
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۶
بازیکنان استقلال به دنبال پاداش قهرمانی+عکس
بازیکنان استقلال بعد از دیدن مصطفی آجورلو در فرودگاه مهرآباد به هنگام استقبال از این تیم خواستار پرداخت پاداش‌های عقب افتاده و همچنین تعیین پاداش قهرمانی شدند.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، مصطفی آجورلو، مدیرعامل باشگاه استقلال به هنگام ورود کاروان استقلال در فرودگاه حاضر بود واز قهرمانان لیگ برتراستقبال کرد. آجورلو به هنگام ورود بازیکنان به هریک شاخه گلی به رسم تقدیر و تشکر بابت قهرمانی اهداء کرد، اما این اقدام مدیرعامل باشگاه استقلال باعث شد تا بازیکنان پیگیر پاداش‌های عقب افتاده خود شوند. برخی بازیکنان این موضوع را به آجورلو انتقال دادند و قرار شده در روز‌های آتی مدیرعامل استقلال اقداماتی را انجام دهد. البته بازیکنان برای قهرمانی درلیگ برتر پاداش متفاوتی از آقای مدیرمی‌خواهند که هنوز مشخص نشده چه پاداشی برای این موفقیت استقلالی‌ها درنظر گرفته شده است.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->