جنون یک مرغ مهاجر ضمانت رسول مهربانی (ص) برای موفقیت و پیشرفت چیست؟ چشم‌هایت را به من قرض بده! | راهکارهای جلوگیری از خود محوری و استبداد رأی در کلام رسول خدا (ص) راهیابی ۱۲۵ متسابق به مرحله استانی چهل‌وهشتمین دوره مسابقات قرآن در خراسان رضوی ۲۵ هزار بسته تحصیلی به دانش‌آموزان نیازمند اهدا شد + فیلم دیوار ندبه چیست و پیامبر اسلام(ص) چه ارتباطی با این دیوار دارند؟ برپایی نمایشگاه عکس «شکوه قم در قاب تاریخ» در قم نقش خانواده در پرورش نسل آینده از دیدگاه امام رضا(ع) خاطره‌ای که ده سال حاجی‌زاده را در لیست شهدا نگاه داشت برپایی دوره‌های آموزش عمومی قرآن کریم در مساجد سراسر کشور آموزش سواد رسانه‌‌ای در مساجد مشهد بیست‌و‌دومین جشنواره فرهنگی‌هنری امام‌رضا(ع) در ۳۱ استان برگزار می‌شود اجرای طرح مساجد جامعه‌پرداز در مشهد ماجرای یک بانوی تونسی و قرآنی که به مشهد رسید | وقتی شفای یک بیمار به هنر پیوند خورد دیدار تولیت آستان قدس رضوی با خانواده آتش نشان فداکار مشهدی به من مشورت بدهید! کلید طلایی برای ساختن سرنوشتی روشن | مروری بر فواید مشورت در زندگی وقف، از سنت دیروز تا موتور توسعه امروز آیت‌الله علم‌الهدی: مجتمع‌های آموزشی ویژه بانوان درمناطق حاشیه‌ای برای جذب نسل جوان ایجاد شود آزادی ۱۵۰۰ زندانی خراسان رضوی به مناسبت سالروز میلاد پیامبراسلام(ص) | آغاز پویش «به عشق پیامبر(ص) می‌بخشم» + فیلم
سرخط خبرها

حجت‌الاسلام مروی: دهه کرامت دهه‌فجر آستان قدس رضوی است| دبیرخانه مرکزی دهه کرامت راه‌اندازی شود

  • کد خبر: ۱۰۹۳۷۰
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۰
حجت‌الاسلام مروی: دهه کرامت دهه‌فجر آستان قدس رضوی است| دبیرخانه مرکزی دهه کرامت راه‌اندازی شود
تولیت آستان قدس رضوی با تاکید براینکه توجه به معرفت افزایی و عمق بخشی دینی در برنامه‌های جشن‌های دهه کرامت ضروری است گفت: برای هماهنگی و برگزاری بهتر برنامه‌ها دبیرخانه مرکزی دهه کرامت راه‌اندازی شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی در جلسه ستاد مناسبت‌های ویژه آستان قدس رضوی که با موضوع ویژه برنامه‌های دهه کرامت رضوی در حرم مطهر امام رضا (ع) برگزار شد، با تأکید بر اینکه بیانیه ماموریت آستان قدس در ایام دهه کرامت باید تدوین شود، اظهار داشت: این دستور العمل باید تهیه شود تا اهداف آستان قدس در این دهه به طور روشن مشخص و بر اساس آن برنامه‌ریزی‌ها انجام شود.

وی دهه کرامت را دهه فجر آستان قدس رضوی خواند و گفت: دهه کرامت اوج فعالیت آستان قدس رضوی و همچون دهه فجر برای انقلاب اسلامی است، لذا یکی از امور مهم در برنامه‌های این دهه باید معرفی سیره زندگی امام رضا (ع) و تبیین جایگاه امامت و ولایت به عنوان امتداد غدیر باشد.

تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه برنامه‌‎های دهه کرامت باید در راستای تقویت بنیه دینی و ترویج معارف اهل بیت (ع) در جامعه باشد، تصریح‌کرد:دهه کرامت فرصتی برای معرفت افزایی است و توجه به مسائل معرفتی و عمق بخشی به مسائل دینی به ویژه جایگاه امامت و ولایت در ویژه برنامه‌های این دهه ضروری است.

 مروی همچنین پیشنهاد تشکیل دبیرخانه مرکزی دهه کرامت را در آستان قدس داد و گفت: برنامه‌های این دهه باید تأثیرگذار و همراه با ابتکار، خلاقیت و نوآوری باشد، لذا دبیرخانه مرکزی دهه کرامت با شعبه‎هایی در بخش‌های مختلف آستان قدس که در برگزاری جشن‌های این دهه درگیر هستند، باید تشکیل شود تا برنامه‌ریزی‌ها برای برگزاری برنامه‌های آن در طول سال انجام پذیرد.

توجه به موضوعات همچون شعرآئینی و استفاده از ظرفیت خوب مشهد در حوزه سخنران و وعظ در برنامه‌های حرم مطهر به ویژه ایام دهه کرامت از دیگر تأکیدات تولیت آستان قدس رضوی بود.

 در ابتدای این دیدار مدیران بخش‌های مختلف فرهنگی و خدمت رسانی آستان قدس رضوی گزارشی از برنامه‎های مجموع متبوع خود در ایام دهه کرامت ارائه دادند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->