تمدید مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی جشنواره فیلم‌های سینمایی در شبکه کودک و امید «بوم بوم تل‌آویو»، برنامه‌ای برای نمایش اسطوره‌های ایرانی با حضور کودکان و نوجوانان استنلی کوبریک و گربه‌ای که فیلم «درخشش» را شکل داد در لبه‌ خیال و زندگی | مجموعه شعر «اسب‌ِ سالگی»، تازه‌ترین اثر حیدر کاسبی، منتشر می‌شود نگاهی به تازه‌ترین اثر اسامه حجاج، کارتونیست مطرح عرب با موضوع غزه | حقیقت غزه در برابر نمایشی مضحک درباره سیدضیاءالدین سجادی و پژوهش های او درباره خاقانی | نوری که از شرق به غرب تابید اکران پویانمایی «فرمانروای آب» در مناطق بدون سینما سریال جدید وینس گیلیگان در اپل تی وی پلاس + زمان پخش شعار جدید جشنواره امام رضا (ع) مشخص شد: «ایران امام رضا (ع)» آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۴ مرداد ۱۴۰۴) دلتنگی «هوتن شکیبا» برای امیر سریال تاسیان + عکس آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۴ مرداد ۱۴۰۴) کنسرت «رضا فکری» در سالن بزرگ «لیسینسکی زاگرب»
سرخط خبرها

سال آینده حج ۲ نرخی می‌شود

  • کد خبر: ۱۱۱۴۴۹
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۱
سال آینده حج ۲ نرخی می‌شود
نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت گفت: سال آینده حج دو نرخی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب گفت: بخشی از افرادی که امسال به حج مشرف نمی‌شوند به افرادی اضافه می‌شوند که سال آینده به حج می‌روند برای همین سال آینده قیمت حج دو نرخی می‌شود.

او گفت: طبیعتا قیمت ارز برای افراد جدیدی که ثبت نام سال آینده ثبت نام می‌کنند با کسانی که امسال مشرف نمی‌شوند، متفاوت خواهد بود.

نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت گفت: بخشی از افرادی که امسال به حج مشرف می‌شوند، کسانی هستند که سال ۹۹  به دلیل شیوع کرونا نتوانستند به حج تمتع مشرف شوند، اما کل هزینه شان را پرداخت کردند.

به گفته او طبق روال در ابتدا ۷۰ تا ۸۰ درصد هزینه پرداخت و باقی در قسط دوم دریافت می‌شود؛ در قسط دوم با توجه به کاروان و تعیین هتل برآورد هزینه می‌شود، زیرا قیمت هتل‌ها با یکدیگر فرق می‌کند.

حجت‌الاسلام نواب گفت: برخی اوقات براساس فاصله شهر‌ها برآورد هزینه می‌شود برای مثال فردی که می‌خواهد از مشهد مشرف شود با کسی که از اهواز مشرف می‌شود یک ساعت اختلاف پروازی دارند، این‌ها را محاسبه کنند، بنابراین پرداخت قسط دوم با یکدیگر متفاوت است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->