زنان فیلم‌ساز؛ محور جدید سیاست‌های فرهنگی دولت نسخه عربی سریال «بازی مرکب» (Squid Game) ساخته می‌شود آرای مردمی روز اول جشنواره فیلم کوتاه تهران اعلام شد آغاز روند برگزاری کنسرت‌ها در سالن میلاد با تایید آتش‌نشانی شاهنامه، اصلی‌ترین محفل برای سخن گفتن درباره وطن است نمایشی هنرمندانه برای وطن | "هیولاکش" اقتباسی وفادارانه از شاهنامه فردوسی در مشهد به روی صحنه رفت + فیلم صوت | آهنگ جدید محسن چاوشی به نام «بامداد خمار» منتشر شد + لینک دانلود و متن جشنواره جهانی فیلم فجر به شیراز می‌رود مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (سه شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) سحر دولتشاهی و پیمان قاسم‌خانی به «تهران» پیوستند لغو چندباره کنسرت عرفان طهماسبی در اهواز | پاسخ ارشاد هنوز نامعلوم است واکنش جنجالی صابر ابر به توقیف «کنکل»: به زودی درباره استارنت می‌نویسم! همکاری تازه میان رادیو و مارکت موسیقی کانون پرورش فکری تولید پادکست کودکان را آغاز کرد وحید رونقی، «جشنواره فیلم کوتاه تهران» را روایت می‌کند بازیگر جدید سریال «وحشی» معرفی شد + بیوگرافی «می‌روم که به کنسرت برسم»؛ جدیدترین رمان شمس لنگرودی در راه است دو فیلم جدید در راه اکران سینماها دارا حیایی و کیسان دیباج دوباره در کنار هم روی صحنه شفافیت در سینما | درخواست کانون کارگردان سینمای ایران
سرخط خبرها

آغاز پرواز‌های حج از صبح فردا| اعزام زائران ایرانی از ۱۷ فرودگاه به عربستان

  • کد خبر: ۱۱۲۰۴۵
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۵:۲۷
آغاز پرواز‌های حج از صبح فردا| اعزام زائران ایرانی از ۱۷ فرودگاه به عربستان
سرپرست هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران با اشاره به آغاز پرواز‌های حج از صبح فردا گفت: پرواز‌های حج از ۱۷ فرودگاه داخلی انجام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، شمس‌الدین فرزادی‌پور در نشست خبری پرواز‌های حج سال ۱۴۰۱، اظهار کرد: در این خدمت بزرگ همدلی و کنار هم بودن صنعت هوانوردی یکی از ویژگی‌های شاخص موضوع «پرواز‌های حج» است.

وی با اشاره به اعلام آمادگی ایرلاین‌های داخلی برای مشارکت در انجام پرواز‌های حج افزود: امروز به‌عنوان نماینده جمع چندهزارنفری در خدمت مردم هستم و پشت‌صحنه صد‌ها نفر به‌صورت شبانه‌روزی برای پرواز‌های حج فعالیت می‌کنند تا بستر یک سفر عزتمند را برای زائران خانه خدا آماده کنند.

وی با اشاره به توقف دوساله پرواز‌های حج به‌دلیل پاندمی کرونا، تصریح کرد: امسال شرایطی پیش آمده است تا در هما افتخار خدمتگزاری به زائران را داشته باشیم، به‌محض اعلام آمادگی کشور میزبان برای برگزاری مراسم حج، علی‌رغم محدودیت زمانی بلافاصله کار‌ها برای هماهنگی آغاز شد.

سرپرست ایران‌ایر در ادامه با اشاره به اعزام نماینده ایران‌ایر به عربستان، گفت: هماهنگی‌های لازم با وجود محدودیت‌های به‌وجودآمده انجام شد و با عنایت الهی بامداد امروز بخشی از کارگزاران حج عازم سرزمین وحی شدند. پرواز‌ها از ۱۷ مرکز داخلی از جمله اردبیل، اهواز، یزد، بندرعباس، بوشهر، کرمان، زنجان، ارومیه، شیراز، مشهد، بیرجند، زاهدان و... انجام خواهد شد.

فرزادی‌پور یادآور شد: حتی برای برخی مراکز که ۲ پرواز داشته‌اند بستر‌ها فراهم شده است. امسال ۴۰ هزار و ۶۴۰ زائر به عربستان اعزام می‌شوند.

وی با بیان این‌که پرواز‌های حج از فردا صبح آغاز می‌شود، افزود: برای کیفی‌سازی پرواز‌ها تا آن‌جایی که در توان بوده است تمام تلاش خود را به‌کار گرفته‌ایم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->