آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کشف سومین محموله بزرگ مواد مخدر «شیشه» در مرز‌های شرقی کشور توسط گمرک

  • کد خبر: ۱۱۲۳۹۶
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۴
کشف سومین محموله بزرگ مواد مخدر «شیشه» در مرز‌های شرقی کشور توسط گمرک
معاون گمرک ایران از کشف سومین محموله بزرگ مواد مخدر" شیشه" توسط کارکنان گمرک در مرز‌های شرقی کشور به وزن ۱۵۴ کیلوگرم خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، فریده زبیدی معاون حقوقی و نظارت گمرک جمهوری اسلامی ایران در جمع مسئولان مرکز مبارزه با جرایم سازمان یافته گمرک اظهار داشت: در مرز‌های کشور با حجم زیادی از جاسازی‌های حرفه‌ای قاچاق کالا و مواد مخدر درمحموله تجاری و یا در بخش‌هایی از کشنده‌ها و کانتینر‌ها با روش‌های پیچیده روبرو هستیم که نیازمند تجهیزات مناسب کنترلی، سگ‌های موادیاب بیشتر و پرسنل آموزش دیده‌تر است و تا کنون نیز با وجود همه کاستی‌ها درامکانات و نیروی انسانی تلاش‌های  ایثارگرانه همکاران ما در مرز‌های تجاری کشور مانع بزرگی برای سوداگران مرگ بوده است.

زبیدی در ادامه از کشف محموله بزرگ مواد مخدر" شیشه" در مرز‌های شرقی خبر داد و گفت: به دنبال هشدار‌های ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری، ارگان‌های مقابله‌ای  از جمله فراجا، واجا و مرزبانی جمهوری اسلامی ایران مبنی بر گسترش جاسازی‌های حرفه‌ای مواد مخدر صنعتی به ویژه مواد مخدر شیشه (مت آمفتامین) در وسایل نقلیه تجاری و شخصی، انواع کالا‌های تجاری و به خصوص تانکر‌های خالی ورودی از افغانستان، موضوع با جدیت و به طور ویژه در مبادی رسمی کشور در دستور کار قرار گرفته و با الطاف الهی، ضمن بهره گیری از  امکانات موجود مشخص شد که در قسمت داخلی بدنه کابین کامیون ورودی از افغانستان در گمرک ماهیرود مقدار ۱۵۳ کیلو و ۴۶۷ گرم موادمخدر صنعتی "شیشه "که به صورت حرفه‌ای جاسازی شده بود، توسط همکاران پرتلاشمان  کشف شد.

معاون گمرک ایران افزود: بعد از  کشف مواد مخدر جاساز شده، کامیون توقیف و مواد مکشوفه همراه با مدارک متهم افغان (گواهینامه صادره از افغانستان، گذرنامه، گواهینامه بین المللی و...) برای طی مراحل قانونی در اختیار سربازان گمنام امام زمان (عج) در استان خراسان جنوبی  قرار گرفت.

زبیدی اعلام کرد: گزارش واصله از گمرک ماهیرود استان خراسان جنوبی حاکی از آن است که ماموران گمرک ماهیرود در حین کنترل و بازرسی یک دستگاه کامیون تانکری سفید رنگ با پلاک افغانستان در حین کنترل داخل کابین متوجه دستکاری در پیچ‌های حفاظ پشت کابین شده وبعد از آن اقدام به جابجایی خودرو و باز کردن تخت کابین می‌کند و پس از باز شدن قسمت‌های انتهایی تخت، مشخص می‌شود که تودوزی و فیبر‌های داخل کابین جابجا و تمام پیچ‌ها از حالت فابریک خارج و با استفاده از چسب مجدداً نصب شده اند. با استفاده از دستگاه برش جوش کاری و سنگ فرز، قسمت‌های زیرین تخت برش زده شده و جاسازی حرفه‌ای نمایان شده است، در این جاسازی تعداد ۱۹۴ بسته مواد مخدر "شیشه" کشف و پس از هماهنگی با دادستان محترم و تنظیم صورتجلسه به نمایندگان ذیصلاح تحویل شده است.  

زبیدی ضمن تشکر از زحمات همه همکاران گمرک در سراسر کشور به ویژه کارکنان مرتبط با مبارزه با مواد مخدر گفت: اخیراً میزان مواد مخدر صنعتی به ویژه شیشه  و هروئین از مبدأ افغانستان به مراتب بیشتر شده به طوری که ازابتدای سال علاوه بر کشف روزانه مواد مخدر در رویه‌های مسافری و تجاری، کشفیات بزرگی درچند مرحله با میزان ۵۸۰ کیلو گرم  و ۶۰ کیلوگرم هم از این نوع مواد مخدر داشتیم که  کشف محموله ۱۵۴ کیلوگرمی در روز‌های اخیر سومین محموله بزرگ کشف شده توسط گمرک  در سال جاری است.  

معاون حقوقی و نظارت گمرک  در پایان تاکید کرد: با وجود گسترش حجم جاسازی‌های حرفه‌ای مواد مخدر صنعتی و سنتی از مبدأ افغانستان، ایجاد پست‌های سازمانی  وبهره گیری ازتعداد بیشتر متخصصان این حوزه و بهره گیری از  امکانات مطلوب کنترلی  و ایکس ری خواسته ما در گمرک  است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->