علوی مقدم: سال ۱۴۰۴ نویدبخش نشاط اجتماعی و توسعه ورزش در شهر امام رضا(ع) است تدوین بسته جامع سرمایه‌گذاری در دستور کار شهرداری مشهد قرار گرفت باید اقدامات شهرداری مشهد در زبان و ذهن مردم جاری شود ضمیری: نتیجه اقدامات مدیریت شهری کسب رضایت عمومی در سال ۱۴۰۳ بود شهردار مشهد مقدس: توسعه شهر در گرو تعامل سازنده ایست که در مدیریت شهری شکل گرفته است ناصحی: در سال ۱۴۰۴ شهرداری مشهد مکلف به ارتقای نشاط اجتماعی از طریق رویداد‌های ورزشی است چرا تصویب بزرگ‌ترین قرارداد خرید واگن اهمیت دارد؟ | شتاب مترو مشهد با خرید ۶۰ واگن قطار شهری + فیلم  اجرای ۵۳ عنوان اصلی فعالیت استقبال از بهار توسط معاونت خدمات شهری مشهد مجموع فروش صنایع‌دستی خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴ به بیش از ۷۸ میلیارد تومان رسید نایب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: سال ۱۴۰۴ تلاش‌های مدیریت شهری در دوره ششم به ثمر خواهد نشست خراسان رضوی با ۸۶ رویداد گردشگری در صدر کشور قرار گرفت | پیش بینی توسعه اقامتگاه‌های بومگردی روایت روزنامه «حبل‌المتین» از نخستین گلوله‌زنی به حرم مطهر امام رضا (ع) در ۱۱۹ سال پیش | ترکیدن بغض فقرا در صحن مقدس مشهد میزبان نمایشگاه بین‌المللی صنایع‌دستی و گردشگری با حضور کشور‌های منطقه می‌شود دبیریان: طرح جامع حمایت از سرمایه‌گذاران در شورای شهر مشهد تصویب شد رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت شهری باید با ایجاد بستر‌های اعتمادساز، مردم را به سرمایه‌گذاری در تولید ترغیب کند هوای مشهد امروز هم آلوده است (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) بیش از ۲۵ درصد نیاز آبی فضای سبز مشهد از پساب تامین می‌شود سخنگوی شورای شهر مشهد: انعقاد قرارداد تولید ۶۰ دستگاه واگن خط یک متروی مشهد اتفاقی بسیار مهم در طول تاریخ دوران مدیریت شهری است
سرخط خبرها

مردم بجستان دوباره بی‌آب شدند

  • کد خبر: ۱۱۲۹۳۲
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۴:۰۲
مردم بجستان دوباره بی‌آب شدند
هنوز ۲۴ ساعت از رفع مشکل بی‌آبی شهر بجستان نمی‌گذرد که دوباره مردم این شهر با بی آبی روبه‌رو شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، هنوز ۲۴ ساعت از رفع مشکل بی آبی شهر بجستان نمی‌گذرد که دوباره مردم این شهر با بی آبی روبه‌رو شدند. مشکل آب در این شهر باید بصورت اصولی رفع گردد و تجربه نشان داده این اقدامات بصورت مسکن عمل می‌کند.

یکی از شهروندان بجستانی در همین راستا می‌گوید: امروز دمای هوا در بجستان به بالای ۳۸ درجه هم رسیده و در این وضعیت هیچ چیزی برای سرمایش نداریم و بچه‌های کوچک در این هوا گرما می‌خورد و اکثرا گرما زده شده اند.

وی ادامه می‌دهد: با تانکر آب‌رسانی می‌کنند، اما با یک سطل آب چند ساعت می‌توان زندگی کرد.

مرد جوانی که در حال آب گرفتن از تانکر است نیز به خبرنگار تسنیم می‌گوید: هنوز که تابستان شروع نشده و فقط کمی هوا گرم شده این وضعیت ما است وای بحال روز‌های اوج مصرف آب در کشور و گرمای هوای در ماه‌های پیش روی تابستان واقعا نمی‌دانیم چطور با یک سطل آب در روز زندگی کنیم.

وی ادامه می‌دهد: مشکل آب در بجستان باید با تدبیر بیشتری حل شود و این کار‌ها فقط برای رفع مشکل کوتاه مدت جواب می‌دهد.

اکبرنیا، مدیر آب و فاضلاب شهرستان بجستان نیز اظهارداشت: متاسفانه خط انتقال آب در این شهر قدیمی است و با بالا رفن فشار آب دچار مشکل می‌شود.

وی ادامه داد: خط انتقال آب بار دیگر دچار ترکیدگی شده که آب وارد مخزن نمی‌شود و سبب بی آبی و قطع مجدد آب منازل شده است.

جواد خدایی، معاون هماهنگی و عمرانی استاندار خراسان رضوی نیز در تماسی با فرماندار بجستان عنوان کرد: برای رفع مشکل بی آبی در شهرستان بجستان، دو چاه در هر نقطه که نیاز باشد احداث می‌شود.

وی ادامه داد: مدیرعامل آبفای خراسان رضوی به بجستان اعزام شده و هرچه امکانات لازم شد به بجستان منتقل می‌کنیم.

سید ابراهیم علوی، مدیر آبفای خراسان رضوی نیز در سفر به بجستان اظهارداشت: خط انتقال آب به شهر بجستان ۳۳ کیلومتر با فشار ۲۴ اتمسفر می‌باشد. خط انتقال آب این شهر قدیمی و فرسوده است که با گرمای هوا فشار اضافه سبب ترکیدگی در این خط لوله می‌شود.

مدیر آبفای خراسان رضوی درباره برنامه‌های این سازمان برای رفع مشکل آب بجستان بیان کرد:در حال حاضر احداث مخزن جدید ذخیره شهر بجستان باید انجام شود که میزان ذخیره سازی و تاب آوری را افزایش می‌دهد.

علوی ادامه داد: احداث یک ایستگاه پمپاژ در بین راه که میزان فشار را بتوانیم کاهش دهیم از دیگر برنامه‌ها است.

وی با اشاره به کیفی سازی آب شهر بجستان از طریق آب شیرین کن از دیگر برنامه‌ها است و برای احداث منبع و آب شیرین کن پیمانکار مشخص شده و بزودی اجرایی می‌شود.

مدیر ابفای خراسان رضوی تصریح کرد: اجرای این دو پروژه تا انتهای سال اجرایی می‌شود که مجموع اعتبار در نظر گرفته شده برای آن ۵۰ میلیارد تومان است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->