مهاجرانی پس از تماشای فیلم «پیرپسر»: فضای فرهنگی باید مجال گفت‌و‌گو بدهد همایون، بازیگر معروف سینمای پیش از انقلاب، درگذشت گیشه داغ؛ رقابت کمدی‌ها با فیلم پرحاشیه این روزهای سینما رئیس سازمان سینمایی: سینما در روزهای جنگ تعطیل نشد + تصاویر ابوالفضل پورعرب گواهینامه درجه یک هنری گرفت + عکس نگاهی به قسمت اول سریال «از یاد رفته» | نمایشی از روابط پیچیده و پرتنش مراسم یادبود یعقوب صباحی در تماشاخانه ایران‌شهر روایت واکین فینیکس از وحشتناک‌ترین شب زندگی‌‌اش ویدئو | گریم سنگین پرویز پرستویی در سریال «شکارگاه» کافکا و همسر شکسپیر در پنجاهمین دوره جشنواره تورنتو بیانیه خانه مطبوعات خراسان رضوی درباره ممانعت از ورود رسانه‌ها به حوزه کنکور در دانشگاه فردوسی مشهد دبیر هفته کتاب در سال ۱۴۰۴ را بشناسید پربیننده‌ترین سریال‌های ۲۰۲۵ را بشناسید ساخت یک مجموعه مستند درباره سپهبد شهید غلامعلی رشید برگزاری آیین بزرگداشت حامیان نسخ خطی بازگشت «کامرون دیاز» به سینما پس از ده سال
سرخط خبرها

اکران فیلم «هناس» با حضور عوامل فیلم و خانواده شهید رضایی نژاد در مشهد

  • کد خبر: ۱۱۶۱۰۰
  • ۱۷ تير ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۲
اکران فیلم «هناس» با حضور عوامل فیلم و خانواده شهید رضایی نژاد در مشهد
فیلم سینمایی «هناس» با حضور مریلا زارعی و خانواده شهید رضا‌یی‌نژاد در پردیس سینمایی هویزه مشهد اکران شد.

فاطمه غلامی | شهرآرانیوز؛ اکران مردمی فیلم «هناس» به کارگردانی حسین دارابی ساعت ۱۰ روز جمعه (۱۷ تیر ماه)، با حضور مریلا زارعی، بازیگر این فیلم و خانواده شهید رضایی‌نژاد در پردیس سینمایی هویزه برگزار شد. قرار است این فیلم ساعت ۱۹ در پردیس سینمایی «ویلاژتوریست مشهد» هم با حضور عوامل فیلم اکران شود.

مجید عسگری، رئیس حوزه هنری خراسان رضوی در این مراسم گفت: در ۶ ماه تا یک سال اخیر که فضای کرونا تا حدودی بهبود یافته و‌ شرایط‌ برای اکران‌های سینمایی مهیا شده است و ما توانستیم در حوزه سینما برنامه‌هایی داشته باشیم حوزه هنری سعی داشته به همان اندازه که در کشور در تولید فیلم خوب و سالم و‌انقلابی زحمت کشیده می‌شود، به همان اندازه در دیده شدن فیلم‌های تاثیرگذار تلاش کند.

محمدرضا شفاه، تهیه‌کننده فیلم هناس نیز در این مراسم گفت: وقتی فیلمی مانند هناس می‌سازیم جز اشتیاق چیزی برای ما باقی نمی‌ماند؛اشتیاق اینکه در کنار مردم برای چندمین‌بار فیلم را ببینیم و نظر مردم را درباره آن بدانیم.

وی افزود: مردم اگر‌دوست دارند فیلم‌هایی همچون‌ هناس که دغدغه هویت ملی را دارد در کشور تولید شود هر کدام باید سرشاخه گروهی باشند که دیگران را به دیدن این فیلم‌ها ترغیب می‌کنند.

در ادامه حسین دارابی کارگردان هناس به این نکته اشاره کرد که فیلم هناس یک‌برداشت آزاد از زندگی‌ شهید رضایی‌نژاد است. وی گفت: از همسر شهید بابت همه همراهی‌هایشان در ساخت این فیلم تشکر می‌کنم.
در پایان شهره پیرانی همسر شهید رضایی‌نژاد از حاضران در سینما که برای دیدن فیلم آمده بودند تشکر کرد.

فیلم هناس به نویسندگی احسان ثقفی و مهدیه عین‌الهی، کارگردانی حسین دارابی و تهیه‌کنندگی محمدرضا شفاه، در ژانر درام اجتماعی و خانوادگی تولید شده که با نگاهی زنانه به مقطعی مهم و ملتهب از دهه ۹۰ جامعه ایران می‌پردازد.

این اثر قصه ترور شهید رضایی‌نژاد از زاویه دید شهره پیرانی، همسر وی، را به تصویر می‌کشد.

از بازیگران هناس می‌توان به مریلا زارعی، بهروز شعیبی، وحید رهبانی، سیاوش طهمورث، سولماز غنی و امین میری اشاره کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->