آیا دارو‌های ضدافسردگی باعث چاقی می‌شوند؟ میزان مستمری والدین بیمه‌شده در صورت تأیید کفالت چقدر است؟ اصلی‌ترین عوامل خطر در سرطان دهان چیست؟ | سرطان دهان را جدی بگیرید هشدار در مورد عفونت های تنفسی کودکان در فصل سرما مراقب «مرض قند» باشید! سامانه نوبت‌دهی اینترنتی مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی راه‌اندازی شد کارگران می‌توانند در صورت عدم ارسال لیست و واریز حق بیمه توسط کارفرما، موضوع را پیگیری کنند نجات دختر فراری از لانه دزدان نقابدار توسط پلیس مشهد پلمب کافه مشروبات الکلی در تهران تعطیلی مدارس خوزستان به دلیل آلودگی شدید هوا در روز یکشنبه (۱۸ آبان ۱۴۰۴) صدور رأی بخش سوم پرونده «کینگ مانی»| تعیین تکلیف ۷۴۸ شاکی ثبت ۱۴۹ زلزله در کشور طی هفته گذشته (۱۷ آبان ۱۴۰۴) | وقوع ۱۲ زمین‌لرزه در خراسان رضوی ترکیدگی لاستیک فوکر ۱۰۰ آسمان در فرودگاه مشهد| مسافران سالم پیاده شدند مسمومیت ۲۳ زن و ۳ مرد در یکی از هتل‌های مشهد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) توسعه عدالت آموزشی با ساخت بیش از ۳۰۰ مدرسه جدید در خراسان رضوی هشدار گسترش خشکسالی | از هر ۱۰ سد کشور یکی در آستانه خشک‌شدن است آلزایمر عملکرد عصبی-عروقی بافت چربی را مختل و ریسک دیابت و بیماری قلبی را افزایش می‌دهد اول شدیم، تبریک! دو عامل پنهان در اختلال خواب و کاهش باروری زنان را بشناسید افراد پیش دیابتی شب‌ها این آجیل را بخورند تدوین بسته‌های آموزشی «از ایران دفاع می‌کنیم» برای همه مقاطع تحصیلی کشف ۶۳۲ کیلوگرم موادمخدر صنعتی و سنتی در خراسان رضوی (۱۷ آبان ۱۴۰۴) اولین قطار روسیه به ایران وارد شد (۱۷ آبان ۱۴۰۴) دیابت از کودکی تا سالمندی را تحت تأثیر قرار می‌دهد مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی: هیچ موردی از سویه جدید تب برفکی شناسایی نشده است با تغذیه درست از سکته مغزی جلوگیری کنید اعلام آخرین جزئیات از آزمون استخدامی قوه قضائیه آیا آب تهران جیره‌بندی شده است؟ | وزیر نیرو: مجبوریم فشار آب را کم کنیم
سرخط خبرها

کاهش دما تا ۷ درجه در برخی نقاط کشور | گرد و غبار در جنوب شرقی (۲۹ تیرماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۱۷۸۵۲
  • ۲۹ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۴
کاهش دما تا ۷ درجه در برخی نقاط کشور | گرد و غبار در جنوب شرقی (۲۹ تیرماه ۱۴۰۱)
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از کاهش دمای ۴ تا ۷ درجه‌ای دما در استان‌های ساحلی دریای خزر و شمال غرب کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: طی پنج روز آینده به‌ویژه در ساعات بعد  از ظهر و اوایل شب، در برخی نقاط جنوب سیستان و بلوچستان، شرق هرمزگان و ارتفاعات جنوبی کرمان افزایش ابر، رگبار و رعد و برق گاهی وزش باد شدید و به‌طور موقت همراه با گرد وخاک پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: از روز جمعه (۳۱ تیرماه) بر شدت بارش در این مناطق افزوده می‌شود همچنین در ساعات بعد از ظهر یکشنبه (۲ مردادماه) در شرق و ارتفاعات، فارس نیز رگبار پراکنده با رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود. 

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از اواخر وقت امروز (۲۹ تیرماه) با شمالی شدن جریانات روی دریای خزر در استان‌های گیلان و مازندران و پنجشنبه (۳۰تیرماه) در استان‌های گیلان، مازندران و گلستان بارش پراکنده و وزش باد پیش‌بینی می‌شود و از جمعه تا یکشنبه (۳۱ تیرماه تا ۲ مردادماه) بارش در استان‌های ساحلی خزر و ارتفاعات البرز تشدید می‌شود.

وی افزود: شنبه در شمال آذربایجان غربی، شمال آذربایجان شرقی و اردبیل رگبار و رعد و برق همراه با وزش باد پیش‌بینی می‌شود که یکشنبه بارش در این مناطق تشدید می‌شود. 

ضیاییان درباره وضعیت دمای هوا اظهار کرد: دمای هوا از امروز تا یکشنبه در استان های ساحلی دریای خزر و از پنجشنبه تا یکشنبه در شمال غرب بین ۴تا ۷ درجه سانتیگراد کاهش می‌یابد.

وی افزود: طی پنج روز آینده در نوار شرقی کشور به‌ویژه منطقه زابل وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود که در برخی مناطق با خیزش گردوخاک همراه خواهد بود همچنین طی دو روز آینده در بعضی ساعات در نوار غربی کشور نیز پدیده گرد و غبار رخ می‌دهد.

به گفته ضیاییان امروز دریای عمان و تنگه هرمز، در پنج روز آینده شرق دریای عمان و از اواخر وقت چهارشنبه تا شنبه دریای خزر مواج خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۳۰ تیرماه) صاف و وزش باد ملایم با حداقل دمای ۲۷ و حداکثر دمای ۳۸ درجه سانتیگراد و روز جمعه (۳۱ تیرماه) صاف و گاهی وزش باد با حداقل دمای ۲۷ و حداکثر دمای ۳۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۲۹ و ۳۰ تیرماه) اهواز با دمای ۵۱ و ۴۸ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۱۲ و ۱۱ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->