جدول لیگ برتر ایران در پایان هفته نهم (۹ آبان ۱۴۰۴) | صدر کماکان آبی ماند رابطه شکراب پیروانی با اوسمار رفیق درویش در سکوت به دنبال مدیرعاملی پرسپولیس آمار ضعیف اسکوچیچ مقابل پرسپولیس جریان مافیایی برای دور کردن سیدجلال از پرسپولیس رقم عجیب قرارداد گل‌محمدی با فولاد پشت پرده جدایی امیری از پرسپولیس نتیجه بازی استقلال و آلومینیوم اراک در لیگ برتر(۹ آبان ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| بی رقیب در صدر ویدئو| خلاصه بازی استقلال و آلومینیوم اراک(۹ آبان ۱۴۰۴) ترکیب استقلال برابر آلومینیوم مشخص شد (۹ آبان ۱۴۰۴) | ساپینتو دست به ترکیب برنده نزد آمار فاجعه‌بار تراکتور مقابل پرسپولیس | تنها یک برد در ۶ سال! پخش زنده بازی استقلال و آلومینیوم اراک (۹ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین منچستریونایتد در مسیر مدعی شدن چرا تیم‌های شهرستانی در تهران تمرین می‌کنند؟| لگدمال هویت! خیز حسین‌زاده برای کسب دومین کفش طلای فوتبال ایران نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شانس بالای تاج برای بازگشت به فدراسیون فوتبال

  • کد خبر: ۱۱۸۴۳۴
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۳۰
شانس بالای تاج برای بازگشت به فدراسیون فوتبال
مهدی تاج، رئیس سابق فدراسیون فوتبال در میان گزینه‌های رسیدن به صندلی ریاست فدراسیون فوتبال شانس بیشتری دارد و به نظر می‌رسد بعد از تایید صلاحیت این اقبال بیشتر هم شده است.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، مهدی تاج بعد از ماه‌ها دوری از فدراسیون فوتبال در آستانه بازگشت به صندلی ریاست قرار گرفته است.

رئیس سابق فدراسیون فوتبال که هنوز با ابهام‌هایی درباره پرونده ویلموتس رو به رو است از سوی کمیته بدوی فدراسیون که مسئولیت تایید صلاحیت نامزد‌ها را به عهده دارد، مورد تایید قرار گرفته و به نظر می‌رسد در میان نامزد‌ها از شانس بیشتری برای رسیدن به این پست برخوردار باشد.

پیش از این شائبه‌هایی مطرح شده بود که با توجه به بند ۳ ماده ۳۳ اساسنامه فدراسیون فوتبال مبنی بر اینکه هیچ شخصی نمی‌تواند بیش از سه دوره متوالی یا متناوب، در هیأت رییسه فدراسیون فوتبال باشد (چه به عنوان رئیس، نایب رئیس یا سایر اعضای هیأت رییسه)، احتمال دارد صلاحیت تاج مورد تایید قرار نگیرد، اما با توجه به عطف به ما سبق نشدن اساسنامه فعلی فدراسیون، تاج طبق نظر اعضای کمیته بدوی مشکلی برای حضور در انتخابات فدراسیون فوتبال نخواهد داشت.

به جز تاج، از میرشاد ماجدی و عزیزالله محمدی باید به عنوان دیگر نامزد‌های احراز پست ریاست فدراسیون فوتبال یاد کرد، اما به نظر می‌رسد تاج توانسته باشد آرای بیشتری را تا همین امروز که انتخابات برگزار نشده، به سمت خود کشانده باشد.

هشتم شهریورماه قرار است انتخابات برگزار شود و پیش بینی می‌شود رقابت اصلی میان تاج و عزیزمحمدی درجریان باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->