بزرگداشتی برای رابرت ردفورد در جشنواره ساندنس پشت‌صحنه سریال «پسران هور» در شبکه یک + زمان پخش «رادیون»؛ بازخوانی عشق و نوستالژی در قالب یک فیلم کوتاه مشهدی صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴ واکنش وزیر ارشاد به حواشی بازداشت بازیگر معروف تیزر فیلم «بچه مردم» هم‌زمان با آغاز اکران رونمایی شد + فیلم فرزاد حسنی: مجری خوب مجری «کم‌خطر» است! گمانه‌زنی‌ها درباره حضور فریبا کوثری در سریال «سلمان فارسی» رقابت فیلم «آه! چه روز‌های خوشی بود!» در جشنواره فیلم «شب‌های سیاه تالین» سومین روز جشنواره فیلم کوتاه تهران ۱۴۰۴ چگونه گذشت؟ انتشار ۲ کتاب جدید | از «تفکر دلفینی» تا «قدرت عشق» اهمیت داستان «حسنک» از زبان دکتر محمدجعفر یاحقی رضاکیانیان درگیر پرونده قضایی شد | درباره فیلم کوتاه «یادداشت‌های زیرزمینی» ۱۰ فیلم کوتاه برتر از نگاه تماشاگران‌ در دومین روز جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران زمان اختتامیه چهل‌ودومین جشنواره فیلم کوتاه تهران اعلام شد تصویری جالب از الناز شاکردوست در پشت صحنه «کج پیله» + عکس انتشار کتابی تازه درباره ساختار مدها در موسیقی دستگاهی ایران
سرخط خبرها

عذرخواهی ویل اسمیت از کریس راک بعد از سه ماه!

  • کد خبر: ۱۱۹۲۲۸
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۳
عذرخواهی ویل اسمیت از کریس راک بعد از سه ماه!
ویل اسمیت با انتشار ویدئویی ۵ دقیقه‌ای از کریس راک و خانواده‌اش به خاطر سیلی که در مراسم اسکار به کریس راک زد، از او عذرخواهی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، ویل اسمیت در ویدیوی جدیدی که در صفحه رسمی اینستاگرامش منتشر کرد، از کریس راک معذرت خواهی کرد. اوایل امسال او در مراسم اسکار بخاطر شوخی‌هایی که کریس راک با همسرش کرده بود، به او سیلی زد.
اسمیت در این ویدیو گفته: «در چند ماه گذشته، هم فکر کرده‌ام و هم به کارهای شخصی‌ام رسیده‌ام. شما هم سوالات منصفانه زیادی پرسیدید که می‌خواستم برای جواب دادن به آن‌ها وقت بگذارم.»
او در این ویدیو به این سوال که «چرا در سخنرانی‌ات در اسکار از کریس معذرت خواهی نکردی» پاسخ داد. او گفت: «همه چیز خیلی مبهم و گنگ بود. می‌خواستم با کریس صحبت کنم که پیامی آمد که او آماده صحبت نیست و هر زمانی که آماده بود، پیش من می‌آید.»
او ادامه داد: ««من تو اون لحظه اصلا متوجه نبودم که این کار من به چه کسایی آسیب میرسونه، برای همین بعد از معذرت خواهی از کریس، از مادرش و تمام اعضای خانواده اش معذرت میخوام، هیچ بخشی از وجود از من فکر نمیکنه که کاری انجام داده ام، کاری درست و منطقی بوده، من واقعا از این موضوع متنفرم که باعث شدم افرادی که به من علاقه دارن از من نا امید بشن، من هم انسان هستم و اشتباه میکنم اگه بهم فرصت بدین قول میدم بازهم باهم دوست باشیم»
کریس، همین حالا از تو معذرت خواهی می‌کنم. رفتار من قابل قبول نبود. هر زمانی که آماده صحبت بودی، من اینجا هستم.
او در این ویدیو از مادر و خانواده کریس راک هم معذرت خواهی کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->