دبیریان: برگزاری نمایشگاه «مشهد اینوکس-فاینکس» گامی مؤثر در جهت تحقق شعار سال و توسعه اقتصاد شهری است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: تزریق نشاط و امید به شهروندان هدف اصلی ماست اجرای ۵۱۵ رای قلع در سال ۱۴۰۳ در مشهد جشنواره‌های شهری مشهد فرصتی برای نشاط مومنانه و تزریق حال خوب به شهروندان است حل معضل حاشیه نشینی در بخش مرکزی شهرستان مشهد با بازنگری در تقسیمات کشوری جشنواره گل‌های لاله مشهد میزبان شکوه بهاری طبیعت نگاهی به بازار سوغات زائر در مشهد و چالش هایش | سوغات مشهد همچنان ساخت چین! هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) شهردار مشهد: روند عملیات اجرای پروژه دوربرگردان غیرهم‌سطح شرقی حضرت ابوطالب ادامه دارد درباره قدیمی‌ترین کوچه خیابان عبادی مشهد | گذر «حوض لقمان» که بعدها به «کوی سعادت» رسید نایب رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت شهری مسئولیت دارد زمینه جمع‌آوری سرمایه خُرد مردم را فراهم کند طی سال ۱۴۰۳ چند نفر در مشهد فوت کردند؟ موحدی: کارگروه‌های مختلف در شورای شهر مشهد جهت حمایت از جبهه مقاومت تشکیل شده است | مسئله فلسطین باید بزرگ شود نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: امیدوارم همت مجموعه دولت و استان برای قطار سریع السیر مشهد-تهران نتیجه‌بخش باشد سید حسین احمدزاده، سرپرست معاونت مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد شد (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) آرایشِ نوروزیِ مشهدِ عزیز! باران بهاری در مشهد آلودگی هوا را شست (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) هدف گذاری برای تحقق کامل اهداف پروژه‌های عمرانی شهرداری مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ علوی مقدم: سال ۱۴۰۴ نویدبخش نشاط اجتماعی و توسعه ورزش در شهر امام رضا(ع) است تدوین بسته جامع سرمایه‌گذاری در دستور کار شهرداری مشهد قرار گرفت
سرخط خبرها

بیش‌ از ۴۶‌هزارمیلیارد؛ آورده مالی دولت برای مشهد

  • کد خبر: ۱۲۵۰۶۸
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۶
بیش‌ از ۴۶‌هزارمیلیارد؛ آورده مالی دولت برای مشهد
خراسان‌رضوی و شهر مشهد مقصد هجدهمین سفر استانی رئیس‌جمهور در دهم فروردین ماه سال ۱۴۰۱ بود. سفری که دستاوردش ۱۸۳ مصوبه به ارزش ۲۶‌هزار‌و‌۷۰۰‌میلیارد تومان برای استان بود و آن‌طور که مدیرکل هماهنگی دستگاه‌های اجرایی شهرداری مشهد گفته، ۲۱ مصوبه از این مصوبات ویژه شهر مشهد بوده و در شهرداری قابل احصاست.

کاملان | شهرآرانیوز؛ خراسان‌رضوی و شهر مشهد مقصد هجدهمین سفر استانی رئیس‌جمهور در دهم فروردین ماه سال ۱۴۰۱ بود. سفری که دستاوردش ۱۸۳ مصوبه به ارزش ۲۶‌هزار‌و‌۷۰۰‌میلیارد تومان برای استان بود و آن‌طور که مدیرکل هماهنگی دستگاه‌های اجرایی شهرداری مشهد گفته، ۲۱ مصوبه از این مصوبات ویژه شهر مشهد بوده و در شهرداری قابل احصاست. اختصاص ۶‌هزار‌میلیارد تومان اوراق مشارکت برای تکمیل خط ۳ و ۴ متروی مشهد، اختصاص هزار دستگاه اتوبوس به ناوگان شهر و کمک ۳۰۰‌میلیاردی به شهرداری‌های شهر‌های استان از مهم‌ترین مصوبات سفر رئیس‌جمهور برای شهر مشهد است که مدیریت‌شهری به‌صورت جد پیگیر تحقق و شناسایی ظرفیت‌ها برای اجرای این مصوبات است.

احصای ۲۱ مصوبه برای شهرداری

مدیرکل هماهنگی دستگاه‌های اجرایی شهرداری مشهد با بیان اینکه از حدود ۲۰۰ طرح مصوب سفر رئیس‌جمهور به خراسان‌رضوی ۲۱ مصوبه در شهرداری مشهد قابل احصاست گفت: در سفر استانی دولت به خراسان‌رضوی مصوبات و اعتباراتی به مشهد‌الرضا (ع) تخصیص داده شده است که توسط کارگروه تشکیل‌شده در این اداره‌کل درحال پیگیری و احصاست.

در سفر دی‌ماه سال گذشته و سال ۱۴۰۱ نیز ۲۰۰ طرح شامل ۱۸۳ پروژه در استان در هفت محور زیربنایی، آب و خاک و کشاورزی، بهداشت و درمان، صنعت و معدن، رفاه اجتماعی و اشتغال، فرهنگی آموزش ورزشی و امنیتی قضایی اجتماعی و ۱۷ مصوبه ویژه شورای ملی زیارت مصوب شد که براساس برآورد‌ها و ارزیابی‌های ما، بخشی از این مصوبات در شهرداری قابل احصاست و می‌تواند حدود ۴۶‌هزار‌و‌۷۶۰ میلیارد ریال آورده مالی برای شهرداری مشهد به همراه داشته باشد.

۳۰۰‌میلیارد برای کمک به عمران شهر

علی قناویزچی با اشاره به جزئیات برخی از این مصوبات که بخشی از آن‌ها در قالب شورای ملی زیارت به تصویب رسیده است، ادامه داد: مبلغ ۳۰۰‌میلیارد تومان برای کمک به عمران شهرداری‌های استان از محل ردیف‌های بودجه اعتبارات وزارت کشور در سال‌های ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳ اختصاص پیدا کرده است. همچنین طبق مصوبه شورای ملی زیارت مقرر شد تا سقف ۶ هزارمیلیارد تومان برای تکمیل خط‌۳ و اجرای خط‌۴ متروی مشهد از محل منابع عمومی و فروش اوراق مشارکت توسط سازمان برنامه و بودجه کشور و از محل فروش نفت و توسط شهرداری مشهد از طریق اوراق مشارکت و سایر منابع در سال‌های ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳ اختصاص پیدا کند.

تلاش برای تکمیل موزه دفاع‌مقدس

وی افزود: طبق مصوبه شورای ملی زیارت هزار دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل‌و‌نقل عمومی مشهد در سال‌های ۱۴۰۱، ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ به مشهد اختصاص داده می‌شود و اعتباری در حدود ۵۰‌میلیارد تومان هم برای تکمیل باغ‌موزه دفاع‌مقدس توسط سازمان برنامه و بودجه کشور در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ تأمین می‌شود.

تحقق مصوبات، نیازمند پیگیری مدیریت شهری

قناویزچی با بیان اینکه روند اجرایی بخشی از مصوبات سفر رئیس جمهور حدود سه سال طول می‌کشد تصریح کرد: تحقق این ۲۱ مصوبه نیازمند پیگیری‌های درون‌سازمانی و برون‌سازمانی است. در بخش درون‌سازمانی پیگیر این مصوبات از مجموعه‌های داخلی شهرداری و سازمان‌های وابسته هستیم. در بخش برون‌سازمانی هم از طریق دستگاه‌های اجرایی، وزارتخانه‌های مربوط و سازمان مدیریت برنامه و بودجه کشور تا زمان حصول نتیجه پیگیر اجرایی شدن مصوبات خواهیم بود.

مکاتبه و درخواست اعلام نظر از حوزه تخصصی در شهرداری و معرفی نماینده برای پیگیری توسط حوزه تخصصی در شهرداری انجام شده است و از طرف دیگر پیگیری‌هایی توسط نماینده شهرداری با همراهی نماینده حوزه تخصصی از سازمان برنامه و بودجه استان و استانداری خراسان‌رضوی و نماینده شهرداری و همراهی نماینده حوزه تخصصی از سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارت نفت صورت گرفته است. وی در ادامه تأکید کرد: تحقق این مصوبات و شناسایی ظرفیت‌ها نیازمند پیگیری مستمر و همراهی نمایندگان مجلس شورای اسلامی و مدیران استانی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->