صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴) درخواست وزیر آموزش و پرورش از اعضای مجلس برای رفع مشکلات تبدیل وضعیت معلمان جریمه ۵۹۰ میلیارد ریالی یک شرکت تجاری در مشهد + جزئیات سارق، موبایل دزدی را به کلانتری خواجه ربیع مشهد فرستاد! معاون وزیر آموزش و پرورش هشدار داد: برخورد جدی با هرگونه هنجارشکنی در مدارس غیردولتی اجرای طرح هوشمندسازی بیمارستان‌های کشور از مشهد | اسناد کاغذی بیمه سلامت حذف می‌شود ۴ ماسک خانگی برای درمان خشکی پوست در پاییز افزودن سبزیجات و کنجد به نان ممنوع شد خطرناک‌ترین روش نگهداری سیر که می‌تواند مرگبار باشد! ایران، رکورددار تجویز و مصرف دارو در دنیا | عوارض مصرف بی‌رویه دارو هشدار درباره عرضه غیرقانونی قرص برنج در عطاری‌ها اولین واکنش پژمان جمشیدی به اتهام تجاوز و فرار از کشور هوش مصنوعی خطر بیماری قلبی را با اعداد نمایش می‌دهد پرتودرمانی می‌تواند اختلال ضربان قلب را درمان کند
سرخط خبرها

موج آنفلوآنزا در کشور فروکش کرده است

  • کد خبر: ۱۲۵۱۲
  • ۳۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۰
موج آنفلوآنزا در کشور فروکش کرده است
عضو کمیته کشوری آنفلوآنزا، درباره تاثیر آلودگی هوا بر بروز آنفلوآنزا و همچنین موج دوم این بیماری توضیح داد.
به گزارش شهرآرانیوز، دکتر مسعود مردانی با اشاره به اتفاقی که پس از آلودگی هوا رخ می‌دهد، گفت: آلودگی هوا به علت سکون هوا و آلاینده‌ها در مناطق پرتردد شهر‌ها اتفاق می‌افتد. سکون هوا می‌تواند بستری برای انتقال ویروس‌ها، عفونت‌های باکتریایی و قارچی را فراهم کند. نکته قابل توجه آن است که در وضعیت سکون هوا، فعالیت‌های بدنی، ورزش و... می‌تواند استعداد ابتلا به بیماری‌های عفونی را افزایش دهد.

وی افزود: با توجه به دلایل ذکر شده به کسانی که بیماری‌های تنفسی دارند به‌ویژه افراد با حساسیت‌های تنفسی بالا، آسم، بیماران قلبی_ریوی، کسانی که برونشیت مزمن دارند و ... توصیه می‌کنیم از تردد در مناطق آلوده خودداری کرده و در منزل نیز ضمن رعایت نکات بهداشتی حتما مایعات بویژه شیر مصرف کنند.

وی با تاکید بر لزوم شست‌وشوی دست‌ها برای جلوگیری از انتقال بیماری به سایرین، اظهار کرد: طبق مطالعات صورت گرفته، حتی شستن دست‌ها با آب خالی به مدت ۳۰ ثانیه نیز می‌تواند در جلوگیری از انتقال آنفلوآنزا به سایرین جلوگیری کرده و زنجیره انتقال عفونت‌های ویروسی دستگاه تنفسی را هم قطع کند.

وی تصریح کرد: آلاینده‌های موجود در هوا می‌توانند به مخاط و ارگان‌های دفاعی ریه آسیب وارد کرده و احتمال ابتلا به عفونت‌های قارچی، ویروسی و ریوی را افزایش دهند. همچنین مژک‌های دستگاه تنفسی در برخورد با این آلاینده‌ها در حرکت خود دچار مشکل شده و یا از بین می‌روند که در این حالت یک سد دفاعی مهم در برابر عفونت‌ها دچار اختلال شده یا از بین می‌رود.

فروکش موج آنفلوآنزا در کشور

مردانی با بیان اینکه موج آنفلوآنزا فروکش کرده است، ادامه داد: موارد جدید ابتلا به آنفلوآنزا نیز درحال کاهش است، اما همچنان موارد ابتلا به عفونت آنفلوآنزایی که منجر به عارضه آنفلوآنزا مانند «پنومونی» شده‌اند هنوز به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند و عده‌ای نیز در بیمارستان بستری می‌شوند.

وی ضمن آن که بروز موج دوم آنفلوآنزا را محتمل دانست، اضافه کرد: البته بروز موج دوم آنفلوآنزا، به میزان برودت هوا و رفتار‌های افراد بستگی دارد. با رعایت هرچه بیشتر نکات بهداشتی و افرایش آگاهی‌رسانی می‌توان از شدت گرفتن موج احتمالی دوم آنفلوآنزا جلوگیری کرد.

وی در پایان با به مردم توصیه کرد: برای کاهش عوارض و کاهش انتقال ویروس، باکتری و قارچ به افراد دیگر، لازم است افراد بیمار از روبوسی، دست‌دادن و... خودداری کنند؛ ضمن آنکه توصیه‌های پزشک متخصص مبنی بر استراحت در منزل را جدی گرفته و تا زمان بهبود نسبی از حضور در محل کار و تحصیل خودداری کرده و در منزل استراحت کنند.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->