مشاهده یک قلاده پلنگ عظیم‌الجثه در کوه سفید دماوند (۵ مرداد ۱۴۰۴) فواید شگفت‌انگیز گلاب در تابستان که شاید ندانید! مهلت ثبت‌نام سرویس مدارس برای سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ تمدید شد حساب سرپرستان خانوار دارای مادر باردار و دارای فرزند چندقلو زیر ۲ سال، شارژ شد قوه قضائیه خبر داد: اعدام دو تروریست وابسته به گروهک منافقین در ایران بر فرآیند ثبت نام دانش‌آموزان نظارت خواهد شد عادتی که خطر بروز عفونت‌ها را افزایش می‌دهد سامانه کنترل اردو‌های دانش‌آموزی راه‌اندازی شد (۵ مرداد ۱۴۰۴) استقرار بیش از ۱۶۰ موکب درمانی در مراسم اربعین ۱۴۰۴ وزارت آموزش و پرورش ۷۰۰ هزار بازنشسته دارد کاهش وزن اصولی با طب سنتی آمادگی کامل برای ارائه دارو به زائران اربعین در مرزها چرا زایمان زودرس اتفاق می‌افتد؟ دلایل کاهش سهمیه شیرخشک نوزادان چیست؟ هیچ محصولی به عنوان رفع عوارض واکسن کرونا تأیید نشده است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۵ مرداد ۱۴۰۴) | ماندگاری توده هوای گرم در کشور تا ۵ روز آینده هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (یکشنبه، ۵ مرداد ۱۴۰۴) ماجرای قتل هولناک خیابان سیدی مشهد | برادر عصبانی خواستگار خواهرش را با چاقو کشت ماجرای گروگانگیری ۳ میلیاردی در مشهد حکم قتل غیرعمد برای مردی که شوهر سابق همسر صیغه‌ای خود را کشت خودکشی پسر خانواده راز قتل پدر را برملا کرد هشدار سازمان امدادونجات درباره باد‌های ۱۲۰ روزه سیستان و وقوع باد و گردوخاک در شرق کشور تاکید وزیر بهداشت به استفاده از تمام ظرفیت‌ها در بهبودی مجروحان حادثه تروریستی زاهدان کسب مدال طلای مسابقات علوم نوجوانان توسط دانش‌آموزان ایرانی افتخارآفرینی تیم ایران در المپیاد جهانی زیست‌شناسی | درخشش نام علی‌اکبر نورالهی، دانش‌آموز مشهدی بین ۳ مدال طلا کشف مقبره ۳۸۰۰ساله یک جنگجو در آذربایجان دادستان کل کشور: برای مبارزه قاطع با فساد باید از فساد مبری بود این متهم کلاهبردار حرفه‌ای را شناسایی کنید + عکس
سرخط خبرها

موج آنفلوآنزا در کشور فروکش کرده است

  • کد خبر: ۱۲۵۱۲
  • ۳۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۰
موج آنفلوآنزا در کشور فروکش کرده است
عضو کمیته کشوری آنفلوآنزا، درباره تاثیر آلودگی هوا بر بروز آنفلوآنزا و همچنین موج دوم این بیماری توضیح داد.
به گزارش شهرآرانیوز، دکتر مسعود مردانی با اشاره به اتفاقی که پس از آلودگی هوا رخ می‌دهد، گفت: آلودگی هوا به علت سکون هوا و آلاینده‌ها در مناطق پرتردد شهر‌ها اتفاق می‌افتد. سکون هوا می‌تواند بستری برای انتقال ویروس‌ها، عفونت‌های باکتریایی و قارچی را فراهم کند. نکته قابل توجه آن است که در وضعیت سکون هوا، فعالیت‌های بدنی، ورزش و... می‌تواند استعداد ابتلا به بیماری‌های عفونی را افزایش دهد.

وی افزود: با توجه به دلایل ذکر شده به کسانی که بیماری‌های تنفسی دارند به‌ویژه افراد با حساسیت‌های تنفسی بالا، آسم، بیماران قلبی_ریوی، کسانی که برونشیت مزمن دارند و ... توصیه می‌کنیم از تردد در مناطق آلوده خودداری کرده و در منزل نیز ضمن رعایت نکات بهداشتی حتما مایعات بویژه شیر مصرف کنند.

وی با تاکید بر لزوم شست‌وشوی دست‌ها برای جلوگیری از انتقال بیماری به سایرین، اظهار کرد: طبق مطالعات صورت گرفته، حتی شستن دست‌ها با آب خالی به مدت ۳۰ ثانیه نیز می‌تواند در جلوگیری از انتقال آنفلوآنزا به سایرین جلوگیری کرده و زنجیره انتقال عفونت‌های ویروسی دستگاه تنفسی را هم قطع کند.

وی تصریح کرد: آلاینده‌های موجود در هوا می‌توانند به مخاط و ارگان‌های دفاعی ریه آسیب وارد کرده و احتمال ابتلا به عفونت‌های قارچی، ویروسی و ریوی را افزایش دهند. همچنین مژک‌های دستگاه تنفسی در برخورد با این آلاینده‌ها در حرکت خود دچار مشکل شده و یا از بین می‌روند که در این حالت یک سد دفاعی مهم در برابر عفونت‌ها دچار اختلال شده یا از بین می‌رود.

فروکش موج آنفلوآنزا در کشور

مردانی با بیان اینکه موج آنفلوآنزا فروکش کرده است، ادامه داد: موارد جدید ابتلا به آنفلوآنزا نیز درحال کاهش است، اما همچنان موارد ابتلا به عفونت آنفلوآنزایی که منجر به عارضه آنفلوآنزا مانند «پنومونی» شده‌اند هنوز به مراکز درمانی مراجعه می‌کنند و عده‌ای نیز در بیمارستان بستری می‌شوند.

وی ضمن آن که بروز موج دوم آنفلوآنزا را محتمل دانست، اضافه کرد: البته بروز موج دوم آنفلوآنزا، به میزان برودت هوا و رفتار‌های افراد بستگی دارد. با رعایت هرچه بیشتر نکات بهداشتی و افرایش آگاهی‌رسانی می‌توان از شدت گرفتن موج احتمالی دوم آنفلوآنزا جلوگیری کرد.

وی در پایان با به مردم توصیه کرد: برای کاهش عوارض و کاهش انتقال ویروس، باکتری و قارچ به افراد دیگر، لازم است افراد بیمار از روبوسی، دست‌دادن و... خودداری کنند؛ ضمن آنکه توصیه‌های پزشک متخصص مبنی بر استراحت در منزل را جدی گرفته و تا زمان بهبود نسبی از حضور در محل کار و تحصیل خودداری کرده و در منزل استراحت کنند.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->