تیراندازی پلیس، زورگیر‌های قمه‌کش را زمین‌گیر کرد راز و رمزهای «سرهنگ قلابی»در تقویم روزانه فاش شد! لیست جدید محصولات شوینده و بهداشتی غیرمجاز برخی جاده‌های خراسان رضوی لغزنده و مه‌آلود است (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار کارگروه مدیریت شرایط اضطرار گردوغبار برای شهروندان مشهدی در روز شنبه (۱۰ آبان ۱۴۰۴) یک قلاده خرس در شهرستان نور مازندران با گلوله تلف شد (۹ آبان ۱۴۰۴) خالی ماندن نیمی از پست‌ها در محیط زیست پلمب یک تالار پذیرایی به دلیل مسمومیت ۷۰ نفر در شادگان خوزستان (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار سازمان بازرسی به وزارت جهاد کشاورزی درباره تامین نهاده‌های دامی اولین برف پاییزی در راه خراسان رضوی | پیش‌بینی کاهش محسوس دمای هوا (۹ آبان ۱۴۰۴) حریق در بلوار مدرس مشهد مهار شد + عکس و فیلم (۹ آبان ۱۴۰۴) صندلی مدیریت بحران، روی گسل کاش ویروس‌ها، راه خانه‌مان را گم کرده بودند تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴
سرخط خبرها

فصل تازه ای برای تحقق سند بنیادین آموزش و پرورش

  • کد خبر: ۱۲۵۳۱
  • ۳۰ آذر ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۸
فصل تازه ای برای تحقق سند بنیادین آموزش و پرورش
وزیر آموزش و پرورش از حوزه های عملیه خواست تا برای تحقق سند تحول بنیادین آموزشی در ساحات تربیتی همراه نظام تعلیم و تربیت کشور باشند.

علیرضا ظهیری| وزیر آموزش و پرورش در آخرین روز پائیز 98 با حضور در مشهد جلسات مختلفی را برگزار کرد که علاوه بر تشریح سیاست های بزرگترین وزارت خانه برای مدیران آموزشی کشور و استان، به بررسی نقش و جایگاه حوزه های علمیه در حوزه آموزشی و همراهی با آموزش و پرورش بپردازد و دست یاری خود را به سوی مراکز حوزوی دراز کرد تا آنها نیز در تحقق سند تحول بنیادین آموزش و پرورش نقش خود را ایفا کند.
محسن حاجی میرزایی، وزیر آموزش و پرورش در سیزدهمین نشست آموزشی، ترویجی ستاد همکاری های مشترک حوزه علمیه و آموزش و پرورش با بیان اینکه از حوزه علمیه تقاضا دارم که در پیشبرد وظایفی که به آموزش و پرورش سپرده شده است ما را یاری کند، اظهار کرد: هدف اصلی ما در این نهاد آموزشی، تربیت نسلی مومن است تا بتواند مسئولیت خود را در این زمانه ایفا و از ارزش های خودش دفاع کند و همچنین بتواند به کشور یاری برساند.
وی با بیان اینکه در سند تحول بنیادین، نظام آموزش و پرورش باید به نظام تربیتی تغییر یابد، ادامه داد: انبیاء الهی آمدند تا دیدنی را نشان دهند، شنیدنی ها را بیان کنند و ادراک آدمی را سازمان دهند و معلمان مامور انجام این وظیفه خطیر هستند.
حاجی میرزایی با تاکید بر اینکه اجرای سند تحول بنیادین در نقطه آغاز است، ادامه داد: در حالی در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش آرمان های بزرگی در نظر گرفته شده که واقعیت ها مد نظر قرار نگرفته است از همین رو نیازمند روش هایی هستیم که این قابلیت ممتاز آورده شده در سند را با رویکردی اخلاقی، اولویت دهد و نیازها و تقاضاها را با هم منطبق کند.
توجه به گفتمان انقلاب اسلامی برای عبور از هجمه های تمدن غربی
در ادامه این جلسه مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور و رئیس ستاد هماهنگی حوزه علمیه و آموزش و پرورش با اشاره به نقش کلیدی سند تحول بنیادین در نظام تعلیم و تربیت گفت: همه باید تمام تلاش خود را برای پیشبرد این سند داشته باشند.
آیت ا... علیرضا اعرافی قرائت اسلام، رویکرد جامع و متوازن به تربیت، شناخت جامعه علمی تعلیم و تربیت، اندیشه تمدنی و بین الملل اسلامی، هویت ایرانی، اسلامی، وجود روح انقلابی، تربیت درون زا، عدالت آموزشی، آماده سازی دانش آموزان برای عبور از مرزهای دانش و توجه به علوم انسانی را بخشی از روح حاکم بر سند تحول بنیادین دانست.
وی با بیان اینکه نظام تعلیم و تربیت کشور باید بتواند پاردوکس های متفاوت در جامعه را پاسخگو باشد، ادامه داد: تعلیم و تربیت وقتی موفق است که بتواند مقاومت هایی پیش روی خود را بشکند. وقتی که در برابر نسلی قرار می گریم که هجمه های سنگینی روی آن است باید اندیشه هایی برای پاسخگویی به مسائل آنها طراحی شود.
آیت ا... اعرافی تاکید کرد: گفتمان انقلاب اسلامی می تواند در برابر تمدن نوین غربی و هجمه هایی که از این طریق بر نسل نوجوان و دانش آموز ما وارد می شود، مقاومت و از این هجمه ها عبور کند.
وی با اشاره به تدوین برنامه 5 ساله ستاد همکاری حوزه علمیه و آموزش و پرورش گفت: برای تحقق برنامه های مطرح شده در این سند باید کمیته های استانی شکل گیرد و به صورت استانی مسائل مورد ارزیابی قرار گیرد و همچنین مبلغان حاضر در مدارس باید به روزرسانی شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->