اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک دانش‌آموزه در کشور  دانش آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری!
سرخط خبرها

نگرانی از بازگشت مالاریا به کشور

  • کد خبر: ۱۲۵۴۹۲
  • ۲۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۶:۰۰
نگرانی از بازگشت مالاریا به کشور
رئیس اداره کنترل و مبارزه با مالاریا، نسبت به بازگشت چرخه انتقال بیماری مالاریا به کشور از مرزهای شرقی، ابراز نگرانی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد رئیسی،گفت: متأسفانه موارد مالاریا در استان سیستان و بلوچستان خیلی زیاد است.

وی با عنوان این مطلب که وقوع سیلاب‌ها و بارندگی‌های اخیر در کشور پاکستان باعث افزایش موارد مالاریا در مناطق شرقی کشور شده است، افزود: عمدتاً اتباع پاکستان از طریق مرزهای شرقی وارد مناطقی از استان سیستان و بلوچستان شده‌اند که جای نگرانی دارد.

رئیسی ادامه داد: این افراد در شهرهایی همچون زاهدان، سراوان و چابهار، سرباز و…، در بخش جنوبی استان، حضور دارند.

وی بدون اشاره به تعداد مبتلایان در منطقه، گفت: موارد ابتلاء قابل قیاس با سال‌های گذشته نیست و اگر به موقع درمان نشوند، احتمال دارد به بیماری بومی در کشور تبدیل شود.

رئیس اداره کنترل و مبارزه با مالاریا افزود: افراد مبتلا عمدتاً کارگرانی هستند که برای کار وارد چابهار شده‌اند. همچنین افراد بومی که در مرزها تجارت سوخت انجام می‌دهند، از افرادی هستند که می‌توانند بیماری را به داخل شهرها انتقال دهند.

وی با عنوان این مطلب که مشکلی برای درمان بیماران اتباع و بومی وجود ندارد، گفت: موردی از مرگ و میر نداشته‌ایم، اما نگران چرخش انتقال بیماری به داخل کشور هستیم.

رئیسی با اشاره به اینکه از سال ۹۸ تا ۱۴۰۰ موارد بومی بیماری مالاریا در کشور به صفر رسیده بود، افزود: اگر نتوانیم بیماری را در منطقه و مرزهای شرقی کشور کنترل کنیم، این احتمال هست که شاهد برگشت بیماری به کشور باشیم.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->