سید عمار حکیم با تولیت آستان قدس رضوی دیدار کرد دیدار تولیت آستان قدس رضوی با خانواده شهدای اقتدار (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) مشهد، میزبان سی‌ودومین جشنواره فرهنگی‌هنری قرآن و عترت دانشجویی امروز نیازمند به فقه حکمرانی هستیم ورود وقف به حوزه دفاعی کشور یادواره شهدای کارمند در هفته دفاع مقدس برگزار می‌شود تشرف یک‌هزار زائر ایرانی به حج عمره از ابتدای مهرماه ۱۴۰۴ لزوم توجه به محتوای اثرگذار حوزه دفاع مقدس و مقاومت در آموزش و پرورش بازگشت به آموزه‌های پیامبراسلام(ص) و امام‌رضا(ع)، راه برون‌رفت از بحران‌های امروز است همزمان با هفته وحدت جلد سوم مجموعه «۳۶۶ روز با پیامبر عزیزمان» منتشر می‌شود موضوعات مرتبط با مسجد در قوانین برنامه هفتم توسعه دیده نشده است آغازبه‌کار دهمین نمایشگاه کتب حوزوی و معارف اسلامی با حضور ۱۷۰ ناشر در مشهد ایوان مقصوره مسجد گوهرشاد میزبان برگزاری محافل قرانی در هفته وحدت چگونه کلام، باور و رفتار می‌سازد؟ همه؛ زیر پرچم اسلام | نگاهی به وحدت اسلامی از منظر سخنان و سیره علمای شیعه ثبت بزرگ‌ترین موقوفه کشور در مشهد سرمایه‌گذاری ۵۹۵ میلیارد تومانی موقوفات خراسان رضوی در پروژه‌های اقتصادی لزوم توجه به نیاز‌های نسل جوان در جشنواره‌های رضوی برگزاری جشن‌های وحدت در ۴ نقطه مشهد هم‌زمان با میلاد پیامبر اعظم(ص) + جزئیات ماه سرخ و نماز آیات برای طولانی‌ترین ماه‌گرفتگی قرن در حرم مطهر امام رضا(ع) + جزئیات
سرخط خبرها

تولیت آستان قدس رضوی: موکب‌داران باب خدمت به مردم را پس از محرم و صفر باز نگهدارند

  • کد خبر: ۱۲۷۳۵۷
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۱ - ۱۹:۱۰
تولیت آستان قدس رضوی: موکب‌داران باب خدمت به مردم را پس از محرم و صفر باز نگهدارند
تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به جایگاه مهم خدمت به مردم از منظر اسلام، خطاب به موکب‌داران گفت: اجازه ندهید باب خیرات به مردم پس از محرم و صفر بسته شود و در طول سال به میزان توان و امکانات تلاش کنید به نام حضرت رضا(ع) خدمتگزار مردم باشید.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین احمد مروی در دیدار موکب داران ایام محرم و صفر که سه‌شنبه (۴ مهرماه) هم‌زمان با سالروز شهادت امام علی بن موسی‌الرضا (ع) در حرم مطهر رضوی انجام شد، پاداش خادمی مخلصانه اهل‌بیت (ع) در دنیا را هم‌نشینی آن حضرات در بهشت دانست و اظهار کرد: خادمی اهل‌بیت (ع) در دنیا باید مقدمه‌ای برای خادمی آن حضرات در آخرت باشد و این پاداش زمانی حاصل می‌شود که انسان در مسیر آموزه‌های ائمه اطهار (ع) گام بردارد.

وی اظهار کرد: ما هیچ‌گاه نمی‌توانیم به مقام اهل‌بیت عصمت و طهارت (ع) برسیم، اما اگر در حد توانمان راه نورانی آن حضرات را دنبال کنیم، هم‌نشینی اهل‌بیت (ع) در آخرت نصیب ما خواهد شد.

تولیت آستان قدس رضوی ارزشمندی کار خیر را در اخلاص دانست و عنوان کرد: شرط هم‌نشینی با حضرات معصومین (ع) آن است که در زندگی دنیوی به میزان توان آموزه‌ها و توصیه‌های ایشان را انجام دهیم؛ خداوند متعال به کثرت اعمال خیر نگاه نمی‌کند، آنچه در اعمال خیر اهمیت دارد میزان اخلاص است نه کمیت و کثرت آن‌ها؛ گاهی یک‌رکعت نماز با اخلاص با یک‌عمر نماز خواند، برابری می‌کند.

وی در ادامه با نقل روایاتی از جایگاه رفیع خادمی پیامبر اکرم (ص) و ائمه اطهار (ع)، عنوان کرد: شرط خادمی حضرت رضا (ع) آن است که انسان به میزان توان و مقدورات عامل به احکام و دستورات دین و سیره امام رضا (ع) باشد تا در آخرت نیز بتواند هم‌نشین آن حضرت باشد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی با بیان اینکه افرادی که به نحوی به دستگاه اهل‌بیت (ع) و حضرت رضا (ع) اتصال دارند باید الگوی جامعه باشند، ابراز کرد: خدام امام رضا (ع) باید در تمام شئون زندگی، خود را در محضر امام رضا (ع) بدانند و برای جامعه الگویی از زندگی اسلامی و دینی باشند.

وی تصریح کرد: خادمی و موکب داری اهل‌بیت (ع) افتخار بزرگی بوده، اما حفظ آن نیز بسیار مهم است، خادمان اهل‌بیت (ع) تلاش کنند تا در طول سال خادمی آن حضرات را حفظ کنند و حفظ این خادمی در گروی خدمت به مردم و گره‌گشایی از کار نیازمندان است.

تولیت آستان قدس رضوی با تأکید بر اینکه پس از انجام واجبات هیچ عملی به ارزشمندی احسان به بندگان خداوند نیست؛ به موکبداران و تشکل‌های مردمی فعال در ایام محرم و صفر، توصیه کرد: اجازه ندهید باب خیرات به مردم پس از محرم و صفر بسته شود و در طول سال در حد توان و امکانات تلاش کنید به نام حضرت رضا (ع) خدمتگزار مردم باشید.

وی تصریح کرد: یکی از مؤثرترین راه‌های جلب رضا و خشنودی الهی گره‌گشایی از مشکلات بندگان خداست؛ لذا سعی کنید احسان‌ها و دستگیری‌های ایام محرم و صفر پس‌ازاین ماه‌ها به پایان نرسد و به هر مناسبت و بهانه‌ای این صدقات جاریه را در طول سال ادامه دهید.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مروی گفت: خدام امام رضا (ع) باید نمونه‌ای از پرورش‌یافتگان مکتب رضوی باشند و راه آن این است که زندگی خود را همواره منطبق بر آموزه‌های آن بزرگواران قرار دهند.

گفتنی است؛ آستان قدس رضوی در ایام دهه پایانی ماه صفر از ۳۰۰ موکب مستقر در شهر مشهد و ۱۵۰ موکب بین راهی در ۶ محور مواصلاتی به مشهد الرضا (ع) حمایت و پشتیبانی کرده است.

منبع: آستان نیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->