جمع‌آوری ماهیانه یک میلیون کیلوگرم ضایعات خشک در مشهد | بیش از ۴۶۶ هزار شهروند مشهدی، مشترک دائمی طرح‌های بازیافت پسماند هستند درباره آخرین فرعی خیابان «دانش ‌غربی» مشهد | کوچه «طاهایی»، از تیمارگر جان تا سازنده انسان رفع گره‌های ترافیکی میدان شهید فهمیده و میدان خیام مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ نمایشگاه ویژه کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی، نماد هم‌افزایی و انتقال فرهنگ ایثار است مشهد در آستانه برگزاری کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی گلایه شهروندان از وضعیت کارگاهی عمرانی در ورودی مشهد | مشکلات عریض و طویل یک تعریض! شهردار مشهدمقدس: مجموعه معراج شهدا به فرهنگسرای ماندگار شهدا تبدیل می‌شود بازگشت ۴۳ دانش‌آموز مشهدی بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش در پویش «بازگشت به تحصیل» ۱۴ بوستان بانوانی که در حال حاضر پذیرای شهروندان مشهدی است + آدرس و ساعت فعالیت پیشتازی شهرداری مشهد در سامان‌دهی انبار‌های ضایعات نسبت به دیگر شهر‌های کشور درباره حریم اختلافی مشهد با طرقبه شاندیز و استیصال مالکان زمین‌ها | مرز اختلافی روی میز دولت معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد: هفته اول مهر، اوج ترافیک شهر مشهد خواهد بود معاون خدمات شهری شهرداری مشهد: تمرکز ما در آستانه مهر ایمن‌سازی و بهسازی محیط بیرونی مدارس است ابلاغ قرارداد تأمین و راه‌اندازی ۶۰ واگن جدید برای خط یک قطار شهری مشهد شاخص آلودگی هوای مشهد نزدیک به محدوده ناسالم برای گروه‌های حساس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) آمادگی حوزه حمل‌ونقل شهرداری مشهد در آستانه بازگشایی مدارس | احیای خط‌کشی عابرپیاده مقابل ۱۳۰ مدرسه شهردار مشهدمقدس: تأمین ایمنی و بهداشت اطراف مدارس، اولویت استقبال از مهر است صدور هشدار خودمراقبتی در مشهد، در پی پیش‌بینی تشدید آلودگی هوا (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نخست‌وزیر اسپانیا به اعتراضات طرفداران فلسطین افتخار کرد عضو شورای اسلامی شهر مشهد: مردم همواره قدردان ایثار آتش‌نشانان بوده‌اند
سرخط خبرها

شهردار مشهد مقدس: آشوبگران اگر ادعای حمایت از مردم دارند، چرا اموال عمومی را به آتش کشیدند؟

  • کد خبر: ۱۲۷۶۱۰
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۱ - ۲۲:۰۷
شهردار مشهد مقدس: آشوبگران اگر ادعای حمایت از مردم دارند، چرا اموال عمومی را به آتش کشیدند؟
سید عبدالله ارجائی،رشهردار مشهد در اختتامیه آیین‌های هفته دفاع مقدس و تجلیل از محافظان امنیت گفت: اغتشاشگران باید پاسخ بدهند که اگر خود را حامی مردم می‌دانند، پس چرا به اموال عمومی آسیب زدند، چرا به آتش‌نشانان رحم نکردند، قرآن و مسجد آتش زدند و خادمان امنیت مردم را مجروح و به شهادت رساندند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید عبدالله ارجائی شهردار مشهد در همایش اختتامیه آیین‌های هفته دفاع مقدس و تجلیل از محافظان امنیت که پنجشنبه‌شب به میزبانی نمایشگاه بین‌المللی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: نکته اول توجه داشتن به این موضوع است که مشهد، شهر امام رضا (ع) و شهر شهادت، ایثارگری، دلاوری و بصیرت است. وجود مضجع منور امام هشتم فلسفه ذاتی این شهر است و این امام معصوم یک ویژگی بزرگ دارد و آن اینکه امام رضا (ع) خود شهید است و به خاطر تدفین پیکر مطهر امام معصومی که خود شهید راه دین خدا بوده، مشهدالرضا (ع) شکل گرفته است.

وی افزود: مسلماً هر تهدیدی که قرار باشد در این سرزمین پیش بیاید و یا اسلام عزیز را تهدید کند، مردم این خطه پیشگاه مقابله با آن خواهند بود زیرا ملتی که شهادت دارد، ترس ندارد.

شهردار مشهد با ابراز قدردانی از مجاهدت‌های شبانه‌روزی مدافعان امنیت و تلاش نهادهای متولی خاطرنشان کرد: قدردان همه خانواده‌های بزرگواری هستیم که فرزندانشان را به میدان فرستادند تا پاسدار امنیت مردم باشند. در مقابل اغتشاشگران هم باید پاسخ بدهند که اگر خود را حامی مردم می‌دانند، پس چرا به اموال عمومی آسیب زدند، چرا به آتش‌نشانان رحم نکردند، قرآن و مسجد آتش زدند و خادمان امنیت مردم را مجروح و به شهادت رساندند.

وی ادامه داد: چطور می‌شود باور کرد که کسی مدعی حمایت از مردم باشد اما به مردم حمله ببرد. چطور می‌توان باور کرد که آشوب‌های اخیر مردمی بوده و از خارج از کشور هدایت نشده است. این تئوری‌های توطئه برای مردم ما نخ‌نما شده و نهادهای امنیتی دیگر به‌سادگی این حرکت‌های خباثت آلود را خنثی می‌کنند. 

ارجائی گفت: به خانواده مرحومه امینی تسلیت عرض می‌کنم اما هم‌چنین از آنان خواهش دارم تا خود را ملعبه دست بیگانگان و اجانب قرار ندهند. به آحاد مردم مشهد هم اعلام می‌کنم که خادمان شما در مدیریت شهری دوشادوش حافظان امنیت در خدمت مردم هستند و لحظه‌ای از عمل به تکالیف خود کوتاهی ندارند. 

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->