یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: معضل اعتیاد یک گره و چالش بزرگ در جامعه است

  • کد خبر: ۱۲۸۸۸۱
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۳
استاندار خراسان رضوی: معضل اعتیاد یک گره و چالش بزرگ در جامعه است
استاندار خراسان رضوی گفت: معضل اعتیاد یک گره و چالش بزرگ در جامعه است که باید به دست مردم این گره باز شود، بر همین اساس استانداری خراسان رضوی نیز خیران و سازمان‌های مردم نهادی را که در حل معضل اعتیاد فعالیت می‌کنند را مورد حمایت خود قرار خواهد داد تا در آینده شاهد جامعه‌ای، سالم باشیم.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

به گزارش شهرآرانیوز، یعقوبعلی نظری امروز در نشست انتخاباتی مجمع عمومی، هیات امنای و هیات مدیره مجمع خیرین یاریگران زندگی، افزود: حاکمیت بدون مردم معنایی ندارد و قاعده حکومت را مردم تشکیل می‌دهند و از این رو، خواست مردم و انجام فعالیت‌های اجتماعی، منجر به تاثیر در جامعه است.
وی بیان کرد: بر همین اساس روابط بین انسان‌ها نیز معنا پیدا کرده و موجب بالندگی جامعه می‌شود و از این رو انسان‌ها به یکدیگر نیازمند هستند و در ارتباط با یکدیگر، فقر و غنا، سلامت و بیماری معنی شده و موجب تعالی معنوی افراد می‌شود.
رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی ادامه داد: افراد خیّر در یاری رساندن به نیازمندان کسب معنویت پیدا می‌کنند، ولی نباید تصور شود که نیازمندان در جایگاه پایین تری نسبت به افراد خیّر قرار دارند، زیرا اگر فرد نیازمندی نباشد کار خیر نیز معنا پیدا نمی‌کند و برهمین اساس همه افراد جامعه، در یک عرصه کنش و کنشگری نسبت به هم قرار دارند.
وی گفت: بر اساس نگاه دین اسلام، انسان‌ها با بیماری، ثروت و از جمله سلامت در حال آزمایش هستند وکار خیر و گرفتن دست نیازمندان نیز باید از این منظر نگریسته شود.
نظری افزود: جامعه‌ای که روابط بین انسان‌های آن، همراه با اعتماد به یکدیگر باشد، به سمت تعالی حرکت خواهد کرد و از این رو خدمت به دیگران، باعث پیشرفت آن جامعه خواهد شد و مسیر نظام مقدس اسلامی نیز در ایجاد اعتماد به یکدیگر شکل گرفته است.
وی بیان کرد: نظام مقدس اسلامی، آسیب نمی‌بیند، زیرا انقلابی که براساس اسلام بنا شده است آسیب نخواهد دید؛ از این رو و در این فضای اعتقادی و مردمی که هر قسمت آن، تعالی‌بخش است، اقداماتی هم که انجام می‌شود، دارای ارزش و مهم است.
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: بر همین اساس امام راحل، حفظ نظام را از اوجب واجبات دانستند و با این نگاه، اعتیاد که موجب ناامنی در جامعه است و اگر فرد معتادی از منجلاب اعتیاد نجات پیدا کند موجب امنیت در جامعه شده و به حفظ این نظام نیز کمک کرده است.
او اظهار کرد: معضل اعتیاد یک گره و چالش بزرگ در جامعه است که باید به دست مردم این گره باز شود، بر همین اساس استانداری خراسان رضوی نیز خیران و سازمان‌های مردم نهادی را که در حل معضل اعتیاد فعالیت می‌کنند را مورد حمایت خود قرار خواهد داد تا در آینده شاهد جامعه‌ای، سالم باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->