تمهیدات ترافیکی روز ارتش در مشهد مقدس (۲۹ فروردین ۱۴۰۴) بازدید سرزده شهرآرا از بیمارستان خاتم‌الانبیا(ص) مشهد | بیمارستان چشم‌پزشکی نیاز به دیده‌شدن دارد آیا بیماری هموفیلی قابل درمان است؟  همکاری دستگاه‌های مسئول برای کاهش اثرات گردوغبار در سطح ملی و منطقه‌ای اختصاص ۴۰ چمن مصنوعی برای مدارس شهرستان‌های مشهد و کلات ۲۷۰ هزار قوطی شیرخشک در نیشابور توزیع شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) چه عواملی سقط جنین را در کشور به مرز بحران رسانده است؟ شناسایی ۵۰ خانه ثبت ملی و احیای ۱۷ خانه تاریخی در مشهد راه‌اندازی اپلیکیشن «صدقه من» برای تسهیل پرداخت‌های خیریه استرداد متهم خیانت در امانت ۱۲ کیلوگرم طلا به کشور مهلت سنجش سلامت نوآموزان، پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۸ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش دما و بارش برف در مناطق کوهستانی و سردسیر استان دزدی چند‌میلیاردی از برادر وجود ۸ میلیون مددجوی بهزیستی در کشور هشدار سازمان نظام پزشکی درباره قرص‌های لاغری با چاشنی اعتیاد معرفی یک ترکیب معجزه‌گر مؤثر برای چاقی کودکان پزشکی خانواده از روستا‌ها آغاز می‌شود فیش حقوقی فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی بدون افزایش حقوق صادر شد (۲۸ فروردین ۱۴۰۴) پیام تبریک رئیس شورای عالی استان‌ها در پی موفقیت و قهرمانی‌های تیم المپیک دانش‌آموزی قتل هولناک زن ۱۸ساله به دست شوهر، بعد از ۴ سال فاش شد ۱۳ درصد افزایش خطر ابتلا به دیابت، با نوشیدن یک لیوان نوشابه تداوم روند کاهش دما در کشور تا شنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) | پیش‌بینی بارش برف و باران در خراسان رضوی و ۱۱ استان دیگر آیا سرکه سیب برای کاهش وزن مؤثر است؟ مصرف قارچ سمی ۶۳ نفر را مسموم و یک نفر را به کام مرگ کشاند خسارت تگرگ به ۲۵۵ هکتار از باغ‌های فریمان در خراسان رضوی (۲۷ فروردین ۱۴۰۴) معاون رئیس جمهور: مسئله آلودگی هوا باید در اولویت دولت باشد انصاری: نیازمند پیگیری چالش‌های معاینه فنی خودرو‌ها برای کنترل آلودگی هوا هستیم ایران مقصدی مناسب برای گردشگران اندونزیایی است | بررسی موضوع خواهرخواندگی میان دو کشور دژ دفاعی الموت در آستانه جهانی شدن راز پزشک قاتل برملا شد | قتل ۱۵ بیمار طی ۴ سال موافقت مجمع تشخیص مصلحت نظام با معاضدت حقوقی متقابل در امور مدنی و تجاری ایران و پاکستان
سرخط خبرها

استاندار خراسان رضوی: معضل اعتیاد یک گره و چالش بزرگ در جامعه است

  • کد خبر: ۱۲۸۸۸۱
  • ۱۸ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۳
استاندار خراسان رضوی: معضل اعتیاد یک گره و چالش بزرگ در جامعه است
استاندار خراسان رضوی گفت: معضل اعتیاد یک گره و چالش بزرگ در جامعه است که باید به دست مردم این گره باز شود، بر همین اساس استانداری خراسان رضوی نیز خیران و سازمان‌های مردم نهادی را که در حل معضل اعتیاد فعالیت می‌کنند را مورد حمایت خود قرار خواهد داد تا در آینده شاهد جامعه‌ای، سالم باشیم.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

به گزارش شهرآرانیوز، یعقوبعلی نظری امروز در نشست انتخاباتی مجمع عمومی، هیات امنای و هیات مدیره مجمع خیرین یاریگران زندگی، افزود: حاکمیت بدون مردم معنایی ندارد و قاعده حکومت را مردم تشکیل می‌دهند و از این رو، خواست مردم و انجام فعالیت‌های اجتماعی، منجر به تاثیر در جامعه است.
وی بیان کرد: بر همین اساس روابط بین انسان‌ها نیز معنا پیدا کرده و موجب بالندگی جامعه می‌شود و از این رو انسان‌ها به یکدیگر نیازمند هستند و در ارتباط با یکدیگر، فقر و غنا، سلامت و بیماری معنی شده و موجب تعالی معنوی افراد می‌شود.
رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان خراسان رضوی ادامه داد: افراد خیّر در یاری رساندن به نیازمندان کسب معنویت پیدا می‌کنند، ولی نباید تصور شود که نیازمندان در جایگاه پایین تری نسبت به افراد خیّر قرار دارند، زیرا اگر فرد نیازمندی نباشد کار خیر نیز معنا پیدا نمی‌کند و برهمین اساس همه افراد جامعه، در یک عرصه کنش و کنشگری نسبت به هم قرار دارند.
وی گفت: بر اساس نگاه دین اسلام، انسان‌ها با بیماری، ثروت و از جمله سلامت در حال آزمایش هستند وکار خیر و گرفتن دست نیازمندان نیز باید از این منظر نگریسته شود.
نظری افزود: جامعه‌ای که روابط بین انسان‌های آن، همراه با اعتماد به یکدیگر باشد، به سمت تعالی حرکت خواهد کرد و از این رو خدمت به دیگران، باعث پیشرفت آن جامعه خواهد شد و مسیر نظام مقدس اسلامی نیز در ایجاد اعتماد به یکدیگر شکل گرفته است.
وی بیان کرد: نظام مقدس اسلامی، آسیب نمی‌بیند، زیرا انقلابی که براساس اسلام بنا شده است آسیب نخواهد دید؛ از این رو و در این فضای اعتقادی و مردمی که هر قسمت آن، تعالی‌بخش است، اقداماتی هم که انجام می‌شود، دارای ارزش و مهم است.
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: بر همین اساس امام راحل، حفظ نظام را از اوجب واجبات دانستند و با این نگاه، اعتیاد که موجب ناامنی در جامعه است و اگر فرد معتادی از منجلاب اعتیاد نجات پیدا کند موجب امنیت در جامعه شده و به حفظ این نظام نیز کمک کرده است.
او اظهار کرد: معضل اعتیاد یک گره و چالش بزرگ در جامعه است که باید به دست مردم این گره باز شود، بر همین اساس استانداری خراسان رضوی نیز خیران و سازمان‌های مردم نهادی را که در حل معضل اعتیاد فعالیت می‌کنند را مورد حمایت خود قرار خواهد داد تا در آینده شاهد جامعه‌ای، سالم باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->