دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶ پاپ لئو: ناامید کننده است که می‌بینیم قوانین بین‌المللی دیگر الزام‌آور نیستند یک نماینده مجلس: صهیونیست‌ها در برنامه تغییر نظام و ایجاد ناآرامی در کشور شکست خوردند پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح ادعایی درباره توافق آمریکا با چین دادستانی رژیم صهیونیستی با تعویق دو هفته‌ای جلسه دادگاه نتانیاهو مخالفت کرد رئیس جمهور فرانسه: هدف این است که دوباره شاهد ازسرگیری ارتقای هسته‌ای ایران نباشیم تلگراف نوشت: آمریکا و اسرائیل متحمل یک شکست تمام‌عیار شدند | برنامه هسته‌ای ایران دست‌نخورده باقی مانده است پیام تبریک سردار رادان به رئیس ستاد کل نیروهای مسلح تبادل اطلاعات کاخ سفید با کنگره درباره ایران محدود می‌شود حادثه امنیتی مرگبار برای نظامیان صهیونیست در غزه (۶ تیر ۱۴۰۴) جزئیات انفجار مهیب در باکو (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها
استاندار خراسان رضوی:

همه باید برای رفع مشکلات معیشتی مردم تلاش کنیم

  • کد خبر: ۱۲۹۰۹
  • ۰۴ دی ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۰
همه باید برای رفع مشکلات معیشتی مردم تلاش کنیم
استاندار خراسان رضوی گفت: برنامه‌های این الگو به خوبی در حال اجرا است، در این راستا، نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی و معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری هم در حال تلاش برای تحقق اهداف این طرح هستند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا رزم‌حسینی در جلسه شورای مدیران ستادی استانداری که در محل دفتر استاندار برگزار شد، با اشاره به تحولات مهم منطقه اظهار کرد: دشمنان در قضایای اخیر به دنبال این بودند که مردم را به کف خیابان بیاورند و در مقابل جمهوری اسلامی قرار دهند.
وی با بیان اینکه ملت ایران در برابر تعرض بیگانگان یکپارچه و متحد هستند، افزود: یکی از ابزار‌های ارزان برای پیاده‌سازی نیت‌های شوم دشمن، فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی است، در حوادث اخیر هم شاهد بودیم که به واسطه بهره‌گیری از فضای مجازی، دشمنان به دنبال ایجاد آشوب و خرابکاری در کشور بودند.
استاندار خراسان رضوی ادامه داد: مدیران کل دستگاه‌های اجرایی و معاونین باید به صورت مداوم و در قالب برنامه زمان بندی مشخص، جلسات ملاقات عمومی با مردم برگزار کنند و حرف‌های مردم را بشنوند.
رزم‌حسینی با اشاره به اهمیت انتخابات پیش رو هم بیان کرد: باید تمام تلاشمان را انجام دهیم تا ضمن برگزاری یک انتخابات باشکوه، سطح مشارکت مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی حداکثری باشد.
وی به نتایج سفیر اخیر خود به کشور تاجیکستان هم اشاره کرد و گفت: دیدار‌های خوبی در این سفر با مقامات تاجیکستان در محور‌های گوناگون انجام گرفت.
استاندار خراسان رضوی در خصوص دستاورد‌های مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی هم اظهار کرد: برنامه‌های این الگو به خوبی در حال اجرا است، در این راستا، نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی و معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری هم در حال تلاش برای تحقق اهداف این طرح هستند.
رزم‌حسینی با اشاره به اینکه بیکاری مهم‌ترین علت بروز نزاع‌هاست، تاکید کرد: بیکاری نه تنها یک موضوع اقتصادی به شمار می‌رود، بلکه یک آسیب اجتماعی هم محسوب می‌شود، بیکاری موجب افزایش تنش، نزاع، کاهش ازدواج، افزایش طلاق، اعتیاد و ... خواهد شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->