چرا چاقی در میان دانش آموزان بیشتر شده است؟ مصرف این قارچ‌ها جانتان را تهدید می‌کند! اعتراض یک نماینده مجلس به نابرابری‌های آموزشی و محرومیت برخی از دانش‌آموزان از امکانات ضروری هزینه ۵ میلیارد ریالی خراسان رضوی برای طرح‌های مرتبط با پدافند غیرعامل پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۱ آبان ۱۴۰۴) | احتمال بارش برف در نواحی کوهستانی استان نصب بیش از ۳۰۰ کنتور آب هوشمند برای مشترکان پرمصرف خراسان رضوی طی یک سال گذشته یک جان‌باخته و ۵ مصدوم، حاصل بی‌احتیاطی‌های جاده‌ای خراسان رضوی در روز گذشته (۱۰ آبان ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری نیمه‌متمرکز ۱۴۰۵، امروز (۱۱ آبان ۱۴۰۴) مدیریت آلرژی‌های پاییزی دانش‌آموزان با روش‌های طب سنتی رئیسی: تعداد تولد‌ها به زیر یک میلیون رسیده است هشدار جدی در مورد آب نبات های دودزا مهلت ثبت سفارش کتب درسی تک‌جلدی آغاز شد (۱۱ آبان ۱۴۰۴) + آدرس سایت آخرین وضعیت توزیع شیر در مدارس | اولویت با مناطق محروم است مشاوران املاک مشهد مانع اجرای قانون ثبت رسمی معاملات با اثرات پنهان قند بر بدن آشنا شوید سرماخوردگی در کودکان می‌تواند منجر به ایست قلبی شود ۹۵ درصد بیماران پروانه‌ای حاصل ازدواج فامیلی هستند انتقاد بازنشستگان فولاد از خدمات ناچیز بیمه تکمیلی | داروخانه‌ها و مراکز درمانی پاسخگوی بازنشستگان نیستند مشهد؛ در تقاطع فرونشست و  گسل | درباره تهدیدی انسان ساخت که تاب آوری شهر در برابر زلزله را کاهش می دهد قتل پیرمرد توسط دزد تبعه خارجی با همدستی زن جوان در اطراف مشهد! ۲ دختربچه در بندرعباس قربانی حریق خانگی شدند کل و بز ایرانی؛ گونه‌های در معرض خطر دیده می‌شوند + ویدئو آتش‌سوزی گسترده کارگاه گاز مایع در شیراز مهار شد پیش‌دبستانی در یک قدمی اجباری شدن ثبت ۱۲۸ زلزله در کشور طی یک هفته گذشته (۱۰ آبان ۱۴۰۴) | خراسان رضوی در صدر لرزه‌خیزترین استان‌ها جهان وارونه شد | سالمندان جلوتر از جوانان در ماراتن دیجیتال! توضیحات تأمین اجتماعی در خصوص کسر یک درصد از حقوق بازنشستگان صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در خراسان رضوی (۱۰ آبان ۱۴۰۴) ارائه تسهیلات و تخفیفات ویژه اقامتی به بازنشستگان و وظیفه‌بگیران کشوری از روز دوشنبه (۱۲ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

برای معوقات حقوق «بازنشستگان تامین‌اجتماعی» هر ماه چقدر هزینه می‌شود؟

  • کد خبر: ۱۲۹۲۳۵
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۷
برای معوقات حقوق «بازنشستگان تامین‌اجتماعی» هر ماه چقدر هزینه می‌شود؟
 مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به پرداخت معوقات افزایش حقوق بازنشستگان از آبان ماه گفت: ماهانه ٢۶٠٠ میلیارد تومان برای پرداخت این معوقات هزینه خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، میرهاشم موسوی ضمن اعلام این خبر افزود: دستاوردهای ارزشمند تأمین‌اجتماعی در یک سال گذشته، نتیجه همکاری و تلاش بی‌وقفه مدیران و کارکنان تأمین‌اجتماعی و همراهی و همدلی شرکای اجتماعی این سازمان است.

وی اظهار داشت: تلاش می‌کنیم با مدیریت شرایط و محدودیت‌ها، تعهدات و خدمات سازمان را به نحو احسن انجام دهیم. به عنوان مثال افزایش ۳۸ درصدی مستمری بازنشستگان سایر سطوح با همکاری بسیار خوب و مدبرانه دستگاه‌های اجرایی و تشکل‌های بازنشستگان انجام شد.

موسوی تصریح کرد: در زمینه بیمه تکمیلی بازنشستگان، هدف راهبردی سازمان کاهش حداکثری هزینه‌های درمانی بازنشستگان است و تلاش داریم بیمه تکمیلی بازنشستگان را تا جای ممکن تقویت ‌کنیم؛ سال گذشته هم در زمینه ارتقای پوشش خدمات بیمه تکمیلی و افزایش سهم سازمان تأمین‌اجتماعی اقدامات بسیار ارزشمندی انجام شد و امسال نیز همین رویکرد وجود دارد تا بتوانیم خدمات مناسب‌تری ارائه داده و شرایط بهتری را نسبت به سال جاری ایجاد کنیم. در این مسیر همه واحدهای سازمان تأمین‌اجتماعی برای ایجاد شرایط مطلوب به کانون بازنشستگان کمک خواهند کرد.

مدیرعامل سازمان تأمین‌اجتماعی گفت: با وجود همه سختی‌ها و محدودیت‌های موجود، توفیق خدمت به جامعه شریف بازنشستگان، برکت کار در سازمان تأمین‌اجتماعی است و نیت خالصانه همه همکاران سازمان، خدمت صادقانه به بازنشستگان است.

ریاست‌ جمهوری دغدغه فراوانی برای کمک به تأمین‌اجتماعی دارد

وی افزود: بعد از افزایش حقوق بازنشستگان سایر سطوح و اجرایی شدن آن از شهریور ماه، یکی از دغدغه‌های اصلی ما در سازمان تأمین‌اجتماعی، پرداخت معوقات بازنشستگان بوده است، پیگیری فراوانی نیز صورت گرفت که آخرین اقدام مهم در این زمینه، طرح موضوع در ستاد هماهنگی اقتصادی دولت بوده است.

موسوی ادامه داد: خوشبختانه ریاست‌ جمهوری نیز دغدغه فراوانی برای کمک به تأمین‌اجتماعی داشته و سازمان قدردان این توجهات است. سایر اعضای ستاد هماهنگی اقتصادی دولت از جمله معاون اول رئیس‌جمهور، معاون اقتصادی رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز به خوبی همراهی کردند.

وی ادامه داد: پرداخت معوقات افزایش حقوق بازنشستگان را از آبان ماه شروع کرده و ماهانه ۲۶۰۰ میلیارد تومان برای پرداخت معوقات هزینه خواهد شد. در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت، ریاست جمهوری وقت زیادی را به موضوع تأمین‌اجتماعی اختصاص دادند و راهکارهای مختلف پرداخت دیون دولت به تأمین‌اجتماعی بررسی شد که امیدواریم با اجرایی شدن تصمیمات این جلسه، توان سازمان تأمین‌اجتماعی برای حمایت مؤثرتر از بازنشستگان بیش از پیش تقویت شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->