وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیلگری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رهبر طالبان: قوانین دوره کرزی و غنی را بازبینی می‌کنیم

  • کد خبر: ۱۲۹۶۲۰
  • ۲۳ مهر ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۶
رهبر طالبان: قوانین دوره کرزی و غنی را بازبینی می‌کنیم
رهبر طالبان با بیان اینکه تمام قوانین و مقرراتی دو دهه اخیر بررسی می‌شود، گفت: عزم و اراده ما این است که نظام خالص شرعی در افغانستان استقرار یابد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ملا هبت‌الله آخوندزاده، رهبر طالبان گفته است که تمام قوانین و مقرراتی که در دو دهه اخیر در افغانستان نافذ بوده توسط عالمان دین بررسی می‌شود.

در پیام صوتی منسوب به رهبر طالبان که از سوی سخنگوی این گروه منتشر شده، وی تأکید کرد: تمامی احکام و قوانین که در مغایرت با شریعت قرار دارند لغو خواهند شد.

ملا هبت‌الله همچنین افزوده است که با لغو قوانین غیر شرعی، نظام خالص شرعی را ایجاد خواهند کرد.

وی افزود: «عزم و اراده ما این است که نظام خالص شرعی در افغانستان استقرار یابد.»

از طرف دیگر رهبر طالبان اخیرا نشستی با مسئولان اداره اطلاعات 34 ولایت افغانستان برگزار کرده است.

وی در این نشست گفته است که مردم نباید صرفا براساس شبهه گرفتار شوند، بلکه برای بازداشت افراد با دلایل موثق وجود داشته و در دادگاه محاکمه صورت گیرد.

همچنان رهبر طالبان به روسای اداره اطلاعات این گروه توصیه کرده است که گداها، دیوانه‌ها و معتادان جمع‌آوری و درمان شوند و زمینه آموزش برای تمامی کودکان بی‌سرپرست فراهم شود.

این در حالی است که اخیرا مارکوس پوتزل، سرپرست نمایندگی سازمان ملل در افغانستان در اظهاراتی مدعی شد که ملاهبت الله آخند زاده، رهبر طالبان اجازه بازگشایی مدارس دخترانه را نمی دهد.

وی طی سخنانی در شورای امنیت سازمان ملل گفت: «افغانستان طی چندماه گذشته شاهد حوادث مثبت و منفی بوده و محدودیت‌ها بر حقوق زنان، نشان می‌دهد که طالبان نسبت وضعیت نیمی از جمعیت بی‌تفاوت بوده و این گروه مایل است در معرض خطر انزوای بین‌المللی قرار گیرد.»

پوتزل اظهار داشت: مقام‌های طالبان وضع محدودیت بر حقوق زنان و دختران، از جمله تعطیلی مدارس دخترانه را تصمیم ملاهبت‌الله آخوندزاده، رهبر این گروه می‌دانند.

این مقام ارشد سازمان ملل در افغانستان گفت: «بسیاری در بدنه طالبان نظر متفاوتی نسب به رهبر این گروه در خصوص بازگشایی مدارس دخترانه دارند، اما قادر به اقدامی در این خصوص نیستند.»

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->