پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) | ۴ روز هوای طوفانی در خراسان رضوی و ۲۲ استان دیگر آخرین مهلت انتخاب رشته آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ + جزئیات (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) زمان‌بندی مرحله دوم پرداخت وام قرض‌الحسنه بازنشستگان اعلام شد + جزئیات سرقت‌های سریالی کلان از خانه تهرانی‌ها با همدستی دو برادر قتل خونین، پایان بازی دوستانه در گیم‌نت قتل همسر به بهانه اختلاف خانوادگی در کلاردشت صید پشه «آئدس آلبوپیکتوس» در مازندران سازمان غذاودارو: گواهی بهداشت صادرات مواد غذایی و آشامیدنی برخط صادر می‌شود هوشیاری خارق‌العاده یک کودک ۸ساله و دستگیری ۱۳ داعشی در قم مادران در دوران شیردهی مجاز به دریافت چه مقدار کالری هستند؟ قتل هولناک پسر جوان با ضربات چاقو در تهران | قاتل دستگیر شد گرگِ مسلحِ خوزستان در دام پلیس خراسان | اعترافات هولناک از جنایت‌های کلاشینکفی، در بازجویی شبکه سازمان‌یافته فساد در حوزه خرید تضمینی گندم متلاشی شد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) کشف ۵۵ بسته هرویین از معده یک تبعه خارجی در تایباد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) رئیس دفتر رئیس جمهور: ارتقای کیفی آموزش و پرورش به گفتمان ملی تبدیل شده است دلیل افزایش آمار شهادت محیط‌بانان چیست؟ انهدام باند شرکت هرمی و دستگیری ۱۲ نفر از اعضای آن در مشهد (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) یک فعال سیاسی: حدود ۱۰ سال از معطل ماندن لایحه مقابله با خشونت علیه زنان می‌گذرد همه عوامل مدارس غیردولتی باید متخصص باشند رئیس پلیس راهور فراجا: بیش از ۷۰ درصد جان‌باختگان حوادث رانندگی مربوط به جاده‌های برون‌شهری است برخی از رشته‌های آزمون استخدامی آموزش و پرورش حذف شد تأمین ارز واردات دارو و تجهیزات پزشکی از یک میلیارد دلار گذشت دوچرخه سواری باعث تقویت عضلات و بهبود تعادل افراد می‌شود نایب‌رئیس شورای شهر تهران تأکید کرد: لزوم تشکیل قرارگاه تاکسیرانی برای نظارت بر مسافرکشی در پایتخت تعهدات خیرین مدرسه‌ساز، مرز ۱۸ هزار همت را رد کرد توزیع ۴ میلیون واحد خون در کشور طی سال ۱۴۰۳ سکته‌های مغزی خفیف با خستگی طولانی‌مدت مرتبط هستند تهران در معرض طوفان تندری (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت برگزاری دوره‌های توانمندسازی معلمان
سرخط خبرها

راه اندازی سامانه ملی باروری سالم در کشور

  • کد خبر: ۱۳۰۵۷۷
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۱
راه اندازی سامانه ملی باروری سالم در کشور
مدیرکل آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات و امنیت فضای مجازی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گفت: سامانه ملی باروری سالم با هدف انجام اقدامات یکپارچه غربالگری مادران باردار در آبان‌ماه امسال راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، امین بیگلرخانی صبح امروز در  نشست هم‌اندیشی با اساتید دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اظهار داشت: عمده اقدامات صورت گرفته در مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پیگیری ویژه موضوع پرونده جامع الکترونیک سلامت بوده و خوشبختانه با اقدامات صورت در آینده‌ای نزدیک، شاهد رونمایی از این پروژه بزرگ خواهیم بود و راه‌اندازی پرونده جامع الکترونیک سلامت تأثیر مستقیمی بر روی ارتقای سلامت عموم مردم دارد.

وی بیان کرد: در حوزه‌های مختلفی همچون بهره‌برداری از تکنولوژی‌های روز هوش مصنوعی اقدامات شاخص زیادی صورت پذیرفته که می‌توانیم با استفاده از امکانات و ویژگی‌های آن در زمینه مراقبت‌های بهداشتی و ارائه پیشنهادات به مردم در حوزه سلامت عملکرد مؤفقی داشته باشیم.

مدیرکل آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات و امنیت فضای مجازی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: همچنین در حوزه مربوط به تأمین امنیت اطلاعات مرتبط با حوزه سلامت شهروندان هم اقدام قابل توجهی صورت پذیرفته و در این خصوص استانداردهایی تبیین شده است.

پیشتازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سطح کشور در حوزه سلامت الکترونیک

وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد و قطب 9 از جمله دانشگاه‌ها و قطب‌های مؤفق و پیشتاز کشور در حوزه سلامت الکترونیک است و عملکرد این دانشگاه به الگویی مؤفق برای دیگر نقاط کشور تبدیل شده است و می‌بینیم که محصولات تولیدی در مشهد در تمامی نقاط کشور مورد استفاده قرار گرفته است و از تمامی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور خواسته‌ایم تا در مسیر پیشرفت در حوزه سلامت الکترونیک از تجربه گران‌بهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد به‌خوبی استفاده کنند.

مدیرکل آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات و امنیت فضای مجازی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: در آخرین ارزیابی صورت گرفته در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جایگاه اول کشور در زمینه‌های مختلفی همچون پرونده‌های الکترونیک، سامانه سطح یک، نسخه‌نویسی الکترونیک و بیمارستان هوشمند قرار گرفته است.

بیگلرخانی با تأکید بر اینکه مهمترین اقدام پیش رو فعال شدن سامانه اقدامات یکپارچه غربالگری مادران باردار بوده است، گفت: پیرو تأکید ویژه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سامانه ملی باروری سالم در آبان ماه امسال راه‌اندازی خواهد شد و در این سامانه چندین پنل یکپارچه نسخه نویسی الکترونیک برای پزشکان تخصص‌های مختلف از جمله زنان و زایمان وجود دارد و در کنار آن برقراری ارتباط مؤثر با مراکز تصویربرداری، سونوگرافی و آزمایشگاهی دیده شده و نکته دیگر اینکه تمامی مراحل بارداری در این سامانه قابل رصد است.

وی افزود: ما این کار را پیرو عمل به فرامین مقام معظم رهبری در حوزه فرزندآوری و افزایش و جوانی جمعیت در حوزه تخصصی‌مان انجام دادیم تا به سهم خودمان در تحقق این فرمان معظم له انجام وظیفه نماییم.

مدیرکل آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات و امنیت فضای مجازی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با ذکر این نکته که مشابه برنامه سامانه ملی باروری سالم را در دیگر حوزه‌ها هم داریم، تأکید کرد: ما در گام نخست با توجه به اهمیت بسیار زیاد موضوع فرزندآوری و افزایش جمعیت در حوزه غربالگری مادران باردار ورود پیدا کردیم و پس از آن ایجاد بانک ناباروران را با توجه به حمایت ویژه دولت از زوجین نابارور داریم و در ادامه نیز سامانه‌‌های مرتبط با حوزه‌ غربالگری‌ سرطان و دیگر موضوعات را فعال خواهیم کرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->