اعترافات هولناک متهمان قتل آقای مدیرعامل با نسکافه سمی در مشهد نگاهی به هزینه‌های گزاف تاج‌گذاری احمدشاه قاجار | تاجِ گران واژگونی تانکر حامل نفت در جاده سبزوار- نیشابور (۳۰ تیر ۱۴۰۴) + فیلم تولد دختر سنگین وزن در آبادان + عکس تایید حکم قصاص قاتلان معاون شهرداری تهران صدا‌های مهیب در تبریز مربوط به پاکسازی مهمات عمل‌نکرده جنگ ۱۲ روزه است امضای تفاهم‌نامه مشترک مرکز وکلا و سازمان اراضی کشور برای پیگیری پرونده‌های تغییر کاربری اراضی دستگیری قاتل مسلح بعد از ۱۴ ماه فرار صدور حکم دادگاه برای شرکت‌های بورسی که سود سهام عدالت را واریز نکردند کلاهبرداری تلفنی برای تهیه دیه ۷ میلیاردی ! آخرین وضعیت مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس در محور فیروزآباد ـ کوار ویدئو| آتش‌سوزی گسترده در کارگاه فرآورده‌های نفتی شرق اصفهان اجتماع کودکان مشهدی علیه ظلم | پرواز موشک‌های کاغذی در پارک ملت (۳۰ تیر ۱۴۰۴) +فیلم هزینه سفر به باکو در سال 1404 چقدر است؟ مراکز آموزشی و مدارس در آذربایجان غربی به مدت یک هفته غیرحضوری شد فایده طرح کاشت یک میلیارد درخت چیست؟ آخرین جزئیات از نحوه برگزاری امتحانات ترم بهمن و تابستان دانشگاه‌های آزاد اسلامی (۳۰ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش‌سوزی در جنگل ابر | عملیات مهار آتش در جریان است (۳۰ تیر ۱۴۰۴) هیچ محدودیتی برای حمل و نقل زائران عتبات عالیات وجود ندارد فعالیت ۱۷ هزار کارگاه زیر پوشش تامین‌اجتماعی در غرب خراسان رضوی واریز حقوق بازنشستگان لشکری آغاز شد (۳۰ تیرماه ۱۴۰۴) سهم ۴۷ درصدی موتورسواران در تصادفات منجر به فوت بزرگ‌راه‌های پایتخت کارت ورود به جلسه سی‌امین المپیاد دانشجویی کشور منتشر شد (۳۰ تیر ۱۴۰۴) پایان جعل مأموریت | باند کلاهبرداران دولتی‌نما دستگیر شدند آغاز فرآیند مرمت یکی از گنبد‌های مسجد جامع اصفهان (۳۰ تیر ۱۴۰۴) دریاچه ارومیه تا آخر تابستان کاملاً خشک می‌شود (۳۰ تیر ۱۴۰۴) اجرای طرح ملی سنجش سلامت پایه ششمی‌ها احیای صنعت گردشگری کشور در دوران پساجنگ با محوریت صلح، فرهنگ و زیارت افشای سوالات سمپاد، عدالت آموزشی را زیر سوال برد | برخورد جدی مجلس با متخلفان ضروری است
سرخط خبرها

راه اندازی سامانه ملی باروری سالم در کشور

  • کد خبر: ۱۳۰۵۷۷
  • ۲۹ مهر ۱۴۰۱ - ۱۴:۴۱
راه اندازی سامانه ملی باروری سالم در کشور
مدیرکل آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات و امنیت فضای مجازی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، گفت: سامانه ملی باروری سالم با هدف انجام اقدامات یکپارچه غربالگری مادران باردار در آبان‌ماه امسال راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، امین بیگلرخانی صبح امروز در  نشست هم‌اندیشی با اساتید دانشگاه علوم پزشکی مشهد، اظهار داشت: عمده اقدامات صورت گرفته در مرکز آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پیگیری ویژه موضوع پرونده جامع الکترونیک سلامت بوده و خوشبختانه با اقدامات صورت در آینده‌ای نزدیک، شاهد رونمایی از این پروژه بزرگ خواهیم بود و راه‌اندازی پرونده جامع الکترونیک سلامت تأثیر مستقیمی بر روی ارتقای سلامت عموم مردم دارد.

وی بیان کرد: در حوزه‌های مختلفی همچون بهره‌برداری از تکنولوژی‌های روز هوش مصنوعی اقدامات شاخص زیادی صورت پذیرفته که می‌توانیم با استفاده از امکانات و ویژگی‌های آن در زمینه مراقبت‌های بهداشتی و ارائه پیشنهادات به مردم در حوزه سلامت عملکرد مؤفقی داشته باشیم.

مدیرکل آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات و امنیت فضای مجازی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اضافه کرد: همچنین در حوزه مربوط به تأمین امنیت اطلاعات مرتبط با حوزه سلامت شهروندان هم اقدام قابل توجهی صورت پذیرفته و در این خصوص استانداردهایی تبیین شده است.

پیشتازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سطح کشور در حوزه سلامت الکترونیک

وی تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد و قطب 9 از جمله دانشگاه‌ها و قطب‌های مؤفق و پیشتاز کشور در حوزه سلامت الکترونیک است و عملکرد این دانشگاه به الگویی مؤفق برای دیگر نقاط کشور تبدیل شده است و می‌بینیم که محصولات تولیدی در مشهد در تمامی نقاط کشور مورد استفاده قرار گرفته است و از تمامی دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی سراسر کشور خواسته‌ایم تا در مسیر پیشرفت در حوزه سلامت الکترونیک از تجربه گران‌بهای دانشگاه علوم پزشکی مشهد به‌خوبی استفاده کنند.

مدیرکل آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات و امنیت فضای مجازی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: در آخرین ارزیابی صورت گرفته در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جایگاه اول کشور در زمینه‌های مختلفی همچون پرونده‌های الکترونیک، سامانه سطح یک، نسخه‌نویسی الکترونیک و بیمارستان هوشمند قرار گرفته است.

بیگلرخانی با تأکید بر اینکه مهمترین اقدام پیش رو فعال شدن سامانه اقدامات یکپارچه غربالگری مادران باردار بوده است، گفت: پیرو تأکید ویژه وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سامانه ملی باروری سالم در آبان ماه امسال راه‌اندازی خواهد شد و در این سامانه چندین پنل یکپارچه نسخه نویسی الکترونیک برای پزشکان تخصص‌های مختلف از جمله زنان و زایمان وجود دارد و در کنار آن برقراری ارتباط مؤثر با مراکز تصویربرداری، سونوگرافی و آزمایشگاهی دیده شده و نکته دیگر اینکه تمامی مراحل بارداری در این سامانه قابل رصد است.

وی افزود: ما این کار را پیرو عمل به فرامین مقام معظم رهبری در حوزه فرزندآوری و افزایش و جوانی جمعیت در حوزه تخصصی‌مان انجام دادیم تا به سهم خودمان در تحقق این فرمان معظم له انجام وظیفه نماییم.

مدیرکل آمار و فناوری اطلاعات و ارتباطات و امنیت فضای مجازی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با ذکر این نکته که مشابه برنامه سامانه ملی باروری سالم را در دیگر حوزه‌ها هم داریم، تأکید کرد: ما در گام نخست با توجه به اهمیت بسیار زیاد موضوع فرزندآوری و افزایش جمعیت در حوزه غربالگری مادران باردار ورود پیدا کردیم و پس از آن ایجاد بانک ناباروران را با توجه به حمایت ویژه دولت از زوجین نابارور داریم و در ادامه نیز سامانه‌‌های مرتبط با حوزه‌ غربالگری‌ سرطان و دیگر موضوعات را فعال خواهیم کرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->