شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش سیمای محرم ۱۴۰۴ | معرفی برنامه‌های ویژه تلویزیون همراه با زمان پخش چرا توزیع سریال «شکارگاه» به تعویق افتاد؟ فرصت تماشای فیلم با قیمت نیم‌بها تا کی ادامه دارد؟ شعر‌هایی به‌مثابه موشک | شاعران مشهدی در کنار مدافعان وطن ایستادند
سرخط خبرها

تشرف ۲ میلیون زائر به خانه خدا در کمتر از ۳ ماه

  • کد خبر: ۱۳۰۶۲۹
  • ۳۰ مهر ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۶
تشرف ۲ میلیون زائر به خانه خدا در کمتر از ۳ ماه
از ابتدای محرم سال جاری تاکنون بیش از ۲ میلیون زائر از ۱۷۶ کشور به خانه خدا مشرف شدند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در هفته‌های اخیر با موافقت مسئولان مسجدالحرام برای پذیرش زائران از کشورهای مختلف، بار دیگر خانه خدا مملو از جمعیت شده است.

این امر در حالی است که سال گذشته متولیان مسجدالحرام به بهانه کرونا مانع تشرف عمره‌گزاران خارجی شده بودند و حتی تزریق واکسن‌های خاص را شرط ورود به عربستان اعلام کردند.

با این وجود، پس از پایان مناسک حج تمتع که به نوعی تمرین از سرگیری سفرهای زیارتی به عربستان و تشرف زائران کشورهای مختلف به سرزمین وحی بود، متولیان خانه خدا تصمیم بر برداشتن محدودیت‌های کرونایی گرفتند و مدت کوتاهی پس از آن مسجدالحرام همچون ایام قبل از کرونا مملو از جمعیت و حصارهایی محدودکننده در اطراف کعبه برداشته شد.

نماز جمعه در مسجدالحرام؛ روز گذشته

اکنون با افزایش تعداد عمره‌گزاران و تلاش سعودی‌ها برای ایجاد فضای گردشگری در این کشور، متولیان خانه خدا از تشرف بیش از ۲ میلیون زائر از ۱۷۶ کشور جهان از ابتدای محرم سال ۱۴۴۴ قمری خبر داده‌اند. یعنی کمتر از سه ماه این تعداد زائر به خانه خدا مشرف شده‌اند.

با این اقدام سعودی‌ها علاوه بر اینکه محدودیتی در پذیرش زوار خارجی ندارند، بلکه برای تشویق مسلمانان و حتی غیرمسلمانان برای حضور در این کشور تبلیغات گسترده می‌کنند. همچنین با توجه به اینکه بیش از هفت سال از برگزار نشدن عمره مفرده برای ایرانیان می‌گذرد، از پذیرش زائران ایرانی استقبال می‌کنند و سامانه ثبت‌نام عمره را برای زوار ایرانی باز کرده‌اند.

با این وجود، با توجه به اهمیت حفظ سلامت و امنیت زوار ایرانی، مسئولان تا برقرار نشدن روابط سیاسی بین ایران و عربستان و پذیرش شروط ایران توسط سعودی‌ها اقدام به اعزام زوار ایرانی به عمره‌مفرده نخواهند کرد.

حدود ۶ میلیون ایرانی از سال ۹۴ که عمره مفرده متوقف شد، در نوبت تشرف به خانه خدا و‌ انجام اعمال عمره مفرده هستند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->