احتیاط! مشغول شهرتکانی هستیم روایت دکتر محمدابراهیم باستانی‌پاریزی از مشهد سال ۱۳۴۹: مشهد شهر درخت‌هاست سردرگمی مراجعان در پیداکردن محل دفن اموات در آرامستان بهشت رضا (ع) تمرکز بودجه‌ ۱۴۰۴ مشهد بر توسعه پایدار و عدالت‌محوری تولید بیش از ۲۲۰ هزار تن آسفالت طی ۱۱ ماه | پخش بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار مترمربع آسفالت از ابتدای سال ۱۴۰۳ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: اضافه‌شدن ۲۱۹ المان جدید استقبال از بهار ۱۴۰۴ در حوزه فرهنگی رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد: المان‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ هویت رضوی و فرهنگ ایثار و شهادت را به نمایش می‌گذارند شرح آخرین وضعیت راه‌اندازی فاز یک خط ۳ متروی مشهد از زبان مدیرعامل مدیرعامل سازمان مپ شهرداری مشهد: بازیافت، راهکار رفع ناترازی انرژی است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: ۴ ایستگاه میانی خط سه مترو تا پایان سال ۱۴۰۴ در مدار قرار خواهد گرفت مشهد مقدس، رکورددار گل‌کاری بهاری در کشور رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: ۲۵ اسفندماه تست اولیه فاز یک خط سه مترو مشهد انجام خواهد شد ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) فراخوان مرکز نوآوری پارک دانش شهرداری مشهد اعلام شد+جزئیات ثبت نام مشهد باید سبز بماند | ضرورت حفظ و توسعه فضای سبز در شهر و چالش‌ها و راهکارهایش هوای مشهد در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس (چهارشنبه، ۱۵ اسفند ۱۴۰۳) | اواسط روز و بعدازظهر از غلظت آلاینده‌ها کاسته می‌شود آتش سوزی کارخانه قند آبکوه مشهد در ۷۸ سال پیش | بوی قند سوخته شهر را فراگرفت ایجاد بیش از ۳۰۰۰ جای‌پارک موقت نوروزی توسط شهرداری مشهد با همکاری ادارات دولتی ماجرای حمله به اتوبوس شهرداری در بولوار طبرسی مشهد چه بود؟ + ویدئو
سرخط خبرها

خراسان رضوی بارانی می شود

  • کد خبر: ۱۳۵۳۵۹
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۱ - ۱۳:۴۶
خراسان رضوی بارانی می شود
بارش باران در خراسان رضوی از روز گذشته آغاز شده است و طی امروز بیشتر مناطق خراسان رضوی را فرا می‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز،کارشناس مرکز هواشناسی خراسان رضوی،  آیدا فاروقی در رابطه با وضعیت جوی خراسان رضوی اظهار کرد: بارش باران در خراسان رضوی از روز گذشته آغاز شده است و طی امروز بیشتر مناطق خراسان رضوی را فرا می‌گیرد.

وی ادامه داد: بیشترین میزان بارش باران طی ۲۴ ساعت گذشته در نیشابور به میزان ۵ میلی متر ثبت شده است و طی این مدت بارندگی‌ها در شمال غرب، بخش‌هایی از نیمه جنوبی و غرب خراسان رضوی گزارش شده است.

کارشناس مرکز هواشناسی خراسان رضوی بیان کرد: طبق پیش‌بینی‌های انجام گرفته تا پایان ساعت امروز بیشتر مناطق استان شاهد رگبار باران و در نقاط مستعد همراه با رعد و برق خواهد بود.

فاروقی اضافه کرد: این بارندگی‌ها در مناطقی از شمال غرب، جنوب شرق و بخش‌هایی از مرکز استان خراسان رضوی موجب جاری شدن روان آب خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته سردترین نقطه استان رشتخوار با یک درجه سلسیوس و گرم‌ترین منطقه، درگز با ۲۵ درجه گزارش شده است.

کارشناس مرکز هواشناسی خراسان رضوی گفت: کمینه دمای امروز مشهد ۱۰ درجه سلسیوس و بیشینه دمای این شهر ۱۷ درجه پیش بینی شده است.

وی افزود: میانگین دمای هوا در خراسان رضوی برای فردا، شنبه به تدریج افزایش یافته و شاهد هوای گرم‌تری در استان نسبت به امروز خواهیم بود.

زمانی خاطرنشان کرد: کودکانی هم که سرپرست ندارند، سیر قانونی دارد و باید هم برای آوردن آنها به شیرخوارگاه‌ها و هم برای ترخیص و دادن به خانواده‌ها دستور قضائی داشته باشیم. یک فرآیند بینابینی است و اینگونه نیست که بهزیستی رأسا تصمیم بگیرد. به همین دلیل سیستم‌های قضائی و ثبت احوال و سیستم‌های اداری دیگر در این موضوع باید نقش‌آفرینی کنند تا بتوانیم فرزندان را با سرعت بیشتری برای فرزندخواندگی واگذار کنیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->