تور موسیقی عرفان طهماسبی به بوشهر رسید فصل دوم لایواکشن وان پیس (One Piece) به زودی آغاز می‌شود + زمان پخش رونمایی از پوستر «مجنون» در آستانه فروش چند میلیاردی + عکس آغاز پیش‌تولید سریالی با موضوع قاچاق دارو انتخاب امیر جعفری برای نقش فردوسی در «سی‌صد» نهایی شد چاپ دوم رمان «پرتگاه پشت پاشنه» راهی بازار کتاب شد | داستان جوانی که همه چیزش را داد تاعشق را تجربه کند اسپانیا میزبان جدید پروژه وودی آلن شد باشگاه نوجوانان رادیو جوان سه ساله شد تالار وحدت میزبان اجرای مشترک ارکستر ملی ایران و مختاباد شد تصویربرداری سریال «دو نیمه ماه» با حضور ۲۸۰ بازیگر در حال انجام است کال آف دیوتی (Call of Duty) بالاخره فیلم می‌شود «نردبان» به احترام محیط‌بانان روی آنتن می‌رود تحلیل «بچه مردم» و واکاوی «ایران‌هراسی در هالیوود» در «هفت» امشب (۹ آبان ۱۴۰۴) وکیل پژمان جمشیدی: موکلم وثیقه را خودش داده و ممنوع‌الکار نیست درخشش خبرنگاران شهرآرا در سومین جشنواره مطبوعات شرق کشور | شهرآرا، سرمایه فرهنگی مشهد است برگزیدگان جشنواره ملی عکس زعفران معرفی شدند + تصاویر برگزیده مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (شنبه، ۱۰ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

صحبت‌های شمسی فضل‌اللهی درباره دلایل صداپیشگی «بامزی»

  • کد خبر: ۱۳۷۶۸۶
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۳
صحبت‌های شمسی فضل‌اللهی درباره دلایل صداپیشگی «بامزی»
شمسی فضل‌اللهی در زادروز تولدش درباره دلایل صداپیشگی «بامزی» به موزه سینما گفت: من قبول کردم که برای «بامزی» وقت بگذارم و چهره دیگری از خودم را نشان دهم و با افتخار می‌گویم «بامزی» و «قلقلی» تجربه خوبی برایم بود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شمسی فضل‌اللهی با بیان اینکه در یکی از محله‌های قدیمی تهران به نام سنگلج به دنیا آمده است، گفت: در دوره ابتدایی شاگرد اول بودم، کارت‌های تشویق زیادی گرفتم و مدرسه را خیلی دوست داشتم.

وی ادامه داد: خانواده ما با آقای قدکچیان و ۲ کارگردان تئاتر آشنا بود که برای ما بلیت‌های تئاتر می‌فرستادند و مادرم با شوق زیادی من را به تئاتر می‌برد.

فضل‌اللهی یادآور شد: یادم می‌آید یک نمایش بود که در آن علی تابش، ملکه رنجبر و آقای تفکری بازی می‌کردند و من مبهوت بازی آن‌ها شده بودم که چطور روی صحنه می‌روند و بازی می‌کنند.

وی با بیان اینکه بعد از انقلاب اولین فیلمی که بازی کرده «شیر سنگی» بود، گفت: آقای جوزانی از من برای حضور در این فیلم دعوت کردند و قرار بود برای فیلمبرداری در سفر باشیم و من بچه‌هایم را هم با خودم به گلدره (بین شهررضا و سمیرم) بردم و خانم راستکار خیلی به من کمک می‌کردند و بچه‌ها از اینکه سر فیلمبرداری درکنار گروه بودند، خوشحال بودند و من در «شیرسنگی» با شعف و علاقه کار کردم.

فضل‌اللهی درباره فیلم‌هایی که در آن‌ها ایفای نقش داشته است، اظهار کرد: «عبور از تله»، «بندر مه آلود»، «شیر سنگی» و «چهره» را خیلی دوست دارم. البته این نکته را هم باید در نظر داشته باشیم چیزی که مورد علاقه خود بازیگر است با فیلمی که مورد علاقه مردم است متفاوت است، زیرا آن‌ها با چشم دیگری ما را می‌بینند. ۲ مولفه در این باره وجود دارد که ما نقش را دوست داریم و یا فیلم را و من به عنوان بازیگر اثری را که بیشتر در آن حضور داشتم بیشتر دوست دارم. یادم می‌آید عده‌ای فیلم «عبور از تله» را دیده بودند و می‌گفتند به دلیل متفاوت بودن نقش من را نشناخته بودند و من این متفاوت بودن را خیلی دوست دارم.

وی درباه صداپیشگی در «بامزی» نیز توضیح داد: ما که کار‌های مختلفی انجام می‌دهیم یک نکته را نباید فراموش نکنیم که نمی‌توانیم همه زوایای دید مخاطب را ببینیم، اما من قبول کردم که برای «بامزی» وقت بگذارم و چهره دیگری از خودم را نشان دهم و با افتخار می‌گویم «بامزی» و «قلقلی» تجربه خوبی برایم بود. طبیعی است که برای مخاطب هم جذاب است تا بداند صدایی که در ذهن و گوشش باقی مانده صدای چه شخصی است.

فضل‌اللهی در پایان بیان کرد: من نمی‌توانم همه چیز را تنها از یک نفر یاد بگیرم، زیرا قطعا نزد فرد دیگری هم مطالب ارزشمند دیگری وجود دارد که برای من مفید خواهد بود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->