انتقال علی کریمی به استقلال نهایی شد + عکس پخش زنده بازی رئال مادرید و دورتموند در جام جهانی باشگاه‌ها (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین هایجک استقلال از پرسپولیس خداداد عزیزی: خودمان بازی را بلدیم بازگشت نکونام به لالیگا؟ + عکس بازگشت کایل واکر به انگلیس تاریخ و ساعت بازی رئال مادرید و دورتموند در جام جهانی باشگاه‌ها | تکرار فینال چمپیونزلیگ ۲۰۲۴ قرارداد دوساله، شرط هاشمیان برای سرمربیگری پرسپولیس سرمربی جدید پرسپولیس مشخص شد| هاشمیان روی نیمکت سرخپوشان سید حسین حسینی از لیست ساپینتو خارج شد آشورماتوف ازبک مدافع جدید استقلال ۴ دستیار اسکوچیچ مربیان آینده پرسپولیس ستاره سپاهان خارج از لیست دیوگو ژوتا، بازیکن لیورپول درگذشت + علت فوت و فیلم محل حادثه وریا غفوری در آستانه بازگشت به استقلال| ساپینتو هم راضی است؟ تلاش درویش برای جلب رضایت علی دایی تردید اسکوچیچ درخصوص ستاره استقلال کارتال به بازگشت به پرسپولیس فکر می‌کند باقری شاکی از درویش ساپینتو به مدیران استقلال: علی کریمی را می‌خواهم
سرخط خبرها

تلاش یک استقلالی برای رسیدن به فدراسیون فوتبال ناکام ماند!

  • کد خبر: ۱۳۸۹۹۱
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۰
تلاش یک استقلالی برای رسیدن به فدراسیون فوتبال ناکام ماند!
یکی از مدیران فوتبالی تلاش زیادی داشت تا بتواند دوباره به فدراسیون فوتبال برگردد اما این اتفاق رخ نداد!

گروه ورزش/شهرآرانیوز، آذرماه سال گذشته بود که علی خطیر، معاون سابق باشگاه استقلال با حکم کمیته اخلاق از فعالیت‌های فوتبالی محروم و به پرداخت ۱۰۰ میلیون تومان جریمه محکوم شد. با این حال، اواخر اسفندماه و در فاصله دو هفته پس از برکناری عزیزی خادم محرومیت او با حکم کمیته استیناف فدراسیون فوتبال بخشیده شد.

طولی نکشید که علی خطیر توسط محمدرضا زنوزی به عنوان نایب رئیس هیئت مدیره باشگاه تراکتور منصوب شد. خطیر که مسوول نقل و انتقالات سرخپوشان تبریزی بود، عملکرد بسیار ضعیفی داشت و همین موضوع، حکم به اخراج او داد. خرید‌های جدید تراکتور به حدی ناامیدکننده بودند که از بین ۱۷ خرید تابستانی تراکتور فقط گوستاوو واگنین، محمد حسینی، ریکاردو آلوز، رضا اسدی، حجت حق وردی و کاوه رضایی در هفته‌های ابتدایی لیگ برتر به ترکیب اصلی راه یافتند.

با این همه و در چند وقت اخیر از گوشه و کنار فدراسیون فوتبال اخباری مبنی بر بازگشت این مدیر جنجالی به گوش می‌رسید و تلاش‌هایی در این باره صورت گرفت. خطیر که در دوران قبلی ریاست مهدی تاج، به عنوان معاون دبیرکل فدراسیون مشغول به کار بود به دنبال این بود تا به عنوان یکی از مسئولان ارشد وباره به فدراسیون فوتبال برگردد اما با انتخاب ممبینی به عنوان دبیرکل فدراسیون فوتبال، این شانس از دست رفت!

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->