اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

آغاز طرح زمستانی پلیس راهور از امروز در جاده‌های خراسان رضوی (۲۳ آذرماه ۱۴۰۱)

  • کد خبر: ۱۳۹۹۳۱
  • ۲۳ آذر ۱۴۰۱ - ۰۹:۳۴
آغاز طرح زمستانی پلیس راهور از امروز در جاده‌های خراسان رضوی (۲۳ آذرماه ۱۴۰۱)
رییس پلیس راه فرماندهی انتظامی خراسان رضوی گفت: به رسم هرسال و با توجه به بارش‌ها، طرح زمستانی پلیس راه از امروز (۲۳ آذرماه) به مدت سه ماه آغاز شده است.
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ میش‌مست، در رزمایش طرح زمستانی پلیس راه فرماندهی انتظامی استان خراسان رضوی اظهارداشت: طرح زمستانی پلیس راه از امروز به مدت سه ماه آغاز شده، که در کنار پلیس‌راه، هلال احمر، راهداری، اورژانس و بیمه‌ها  نیز حضور دارند.
وی با بیان اینکه طرح زمستانی پلیس راهور در هفت گردنه استان اجرا خواهد شد، افزود: در همین راستا نیروها به شکل شبانه‌روزی حضور خواهند داشت. 
رییس پلیس راه فرماندهی انتظامی خراسان رضوی اظهارداشت: بنا براعلام سازمان هواشناسی امسال سال پربارشی خواهد بود و کلیه دستگاه‌های امدادی غافلگیر نشوند و انسداد جاده‌ای نداشته باشیم.

به گفته وی، دستگاه‌های امدادی باید تلاش کنند تا کمترین راه‌بندان را در جاده‌ها داشته باشیم ، مگر مواقعی که مجبور هستیم انسداد‌هایی داشته باشیم.
سرهنگ میش مست خاطرنشان کرد: انظباط بخشی به ترافیک، جلوگیری از انسداد و امداد رسانی سریع به مردم و رسیدگی سریع به تصادفات در جاده‌ها از اهداف این رزمایش خواهد بود.

 شهرداری‌ها و پلیس راهور‌آماده خدمت رسانی به مردم هستند 

همچنین سردار تقوی، فرمانده نیروی انتظامی خراسان رضوی در این رزمایش با بیان اینکه ما برای خدمت در هر شرایطی آماده هستیم تا سفر‌ها را تسهیل و‌ کمک کنیم، گفت: امسال ویژگی‌هایی که در ماه‌های پایانی سال وجود دارد با سال‌های گذشته متفاوت است. این ویژگی‌ها سفر‌ها را منسجم‌تر می‌کند و و سفرها را افزایش می‌دهد.

به گفته وی، ماه‌های رجب و شعبان و بهمن سفر‌های بیشتری به استان و مشهد خواهیم داشت؛ بنابراین امروز گردهم جمع شدیم تا تجدید میثاقی برای خدمت داشته باشیم. خدارا شاکر هستیم امروز همه سازمان‌ها همدل و پیگیر امور هستند. 
خوشحال هستیم نشانه‌های همدلی مایه مباهات زائران و مجاوران خواهد بود. 
وی ادامه داد: متاسفیم از هرگونه حادثه‌ای  که پیش بیاید، اما حادثه قابل پیش‌بینی نیست، در بخش انتظامی هم در خدمت مردم خواهیم بود. 
سردار تقوی تصریح کرد: قطعا توصیه مهم من این است قبل از سفر پیشگیری داشته باشیم و رسانه‌ها به کمک مردم بیایند و شرایط را اطلاع رسانی کنند و مسافران نیز خودشان شرایط را جویا شوند. 
 فرمانده نیروی انتظامی خراسان رضوی در ادامه با بیان اینکه امروز اگر صحبت از جاده می‌شود از شهر هم باید گفت. قطعا شهرداری‌ها و پلیس راهور‌آماده خدمت رسانی به مردم هستند، افزود: افزایش ۳۴ درصدی ورود و خروج خودرو در مبادی استان را داریم و  قطعا نباید بگذاریم که حوادث‌مان با حجم سفر تناسب داشته باشد. اگر اورژانس و امداد به کمک بیاید رقم بیش از ۴۰درصد کشته در حوادث کاهش خواهد یافت.

 با آمادگی کامل در خدمت مردم و زائران و‌مجاوران باشیم 

همچنین نجات، مدیرکل بحران استانداری خراسان رضوی در این رزمایش گفت: روح حاکم بر سیاست‌های ابلاغی رهبر انقلاب در حوادث غیر مترقبه مبنی بر پیشگیری است.

وی با بیان اینکه آغاز طرح زمستانه با حضور شما جای تقدیر دارد چرا که یکایک شما سربازان حضرت رضا (ع) هستید، افزود: افتخار ما این است که سرباز نظام و حضرت رضا(ع) هستیم و خدمتی که ارائه می‌دهیم ویژه است. 
وی در ادامه خاطرنشان کرد: با هم‌افزایی و آمادگی و‌ سرعت عمل ویژه در حوادث حضور پیدا کنید. به روز رسانی و آمادگی و هماهنگی نیرو‌های امدادی یک ظرفیت است که باید بیشتر باشد. 
وی با اشاره بر اینکه خدمت شایسته خدمتی است که کیفیت اثر بخش داشته باشد، ادامه داد: چندین ماه و باتوجه به اعلام سازمان هواشناسی بارش خواهیم داشت و با آمادگی کامل در خدمت مردم و زائران و‌مجاوران باشیم.

 آماده سازی راه‌های استان برای نوروز امسال‌  

شهامت، مدیرکل راهداری و حمل و‌نقل جاده‌ای استان خراسان رضوی نیز در این رزمایش اظهارداشت: بعد از گذر از طرح مسافری زائران و مسافرین و بعد از آن راهپیمایی عظیم اربعین و دهه اخر صفر موضوع بهسازی و بازسازی راه‌های استان آغاز شده است که در تمام این طرح‌ها هماهنگی‌های خوبی داشتیم.
وی ادامه داد: وارد طرح زمستانی می‌شویم و نگاهی هم به آماده سازی راه‌های استان برای نوروز امسال‌ داریم. در طرح امسال ۷۲ اکیپ در قالب بیش از ۵۰۰ ماشین آلات در طول ۲۰هزار کیلومتر مستقر خواهند شد. 
به گفته وی، ۵۳ دستگاه دوربین جاده‌ای در راه‌های استان فعال خواهد بود، حسب نیاز استان ماهیانه ۱۰۰ میلیارد تومان برای بهسازی راه‌های استان هزینه شود  و تاکنون نیز یک قرارداد ۳ هزارمیلیارد تومانی بسته شده است.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->