درباره کوچه ناظر در خیابان شهید هاشمی‌نژاد مشهد | تاریخ کهنه کوچه «باغ نو» ورود ناوگان جدید اتوبوس‌رانی مشهد از اواسط سال ۱۴۰۴ | ۵۰۰ دستگاه اتوبوس به صورت کف‌کوتاه فعال هستند رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: دستگاه‌های دولتی به تعهداتشان در قبال تصفیه‌خانه سپتاژ عمل کنند پیشرفت کند پروژه‌های زودبازده ۳ در حاشیه شهر مشهد نظارت فعالانه شهرداری مشهد بر جمع‌آوری متکدیان در ایام محرم و دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ رئیس شورای عالی استان‌ها: مردم با هر نوع تفکری پای ایران ایستادند هوای کلانشهر مشهد، همچنان «ناسالم» (۹ تیر ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: آتش‌نشانی، پیشانی مدیریت شهری است شهردار مشهدمقدس: در دفاع از دین و میهن همه پای کار هستند | اعزام داوطلبانه آتش‌نشانان مشهدی به مناطق جنگی اعتبار ۸۰ میلیارد تومانی برای گذر‌های تشرف به حرم مطهر امام رضا(ع) در سال ۱۴۰۴ بهره‌برداری از مهم‌ترین تصفیه‌خانه‌های شهر مشهد در سال ۱۴۰۵ کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز «بسیار ناسالم» است (۸ تیر ۱۴۰۴) خدمت مضاعف به ملت سرفراز آب کدام مناطق مشهد، فردا (یکشنبه، ۸ تیر ۱۴۰۴) قطع خواهد بود؟ لزوم تطبیق آموزش با تغییرات تکنولوژی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: مدارا با هیئات سکولار در مشهد پذیرفتنی نیست آخرین وضعیت مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی شهر مشهد | به‌زودی بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز وصل خواهد شد شهردار مشهد مقدس: ایستگاه‌های درحال‌ساخت آتش‌نشانی سریع‌تر پیگیری و به بهره‌برداری برسند ورود حدود ۵ هزار زائر ایرانی حج تمتع به فرودگاه بین‌المللی مشهد | تداوم بازگشت حجاج تا فردا (۸ تیرماه) قیمت نفت امروز (۷ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای سیاه از اوج به زیر آمد نایب‌رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: نهضت آسفالت شهرداری مشهد در حال ورود به مرحله‌ای پرشتاب و مؤثر است
سرخط خبرها

۱۱۶ تن گوشت گوساله منجمد با قیمت ۳۸ هزار تومان در بازار مشهد

  • کد خبر: ۱۴۱۹۶
  • ۱۹ دی ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۹
۱۱۶ تن گوشت گوساله منجمد با قیمت ۳۸ هزار تومان در بازار مشهد
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی گفت: به تازگی نیز ۱۱۶ تن گوشت گوساله منجمد طرح تنظیم بازار وارد استان شده که به قیمت هر کیلو ۳۸۰ هزار ریال از طریق فروشگاه‌های زنجیره‌ای منتخب در اختیار اقشار کم درآمد بویژه ساکنین حاشیه شهر مشهد قرار می‌گیرد.
علی رسولیان افزود: همچنین در این مدت ۵۳ هزار و ۹۰۱ بازرسی از مراکز تولید و عرضه در این استان انجام شد که در این بازرسی‌ها پنج هزار و ۶۰۷ متخلف شناسایی گردید.

وی ادامه داد: امسال بویژه پس از اجرای طرح سهمیه بندی بنزین، نشست‌های کارگروه تنظیم بازار خراسان رضوی به صورت منظم برگزار شد تا تصمیمات به موقع و متناسب با شرایط فعلی بازار گرفته شود و این امر یکی از دلایل اصلی مناسب بودن قیمت بیشتر کالا‌ها در این استان است.

معاون استاندار خراسان رضوی گفت: در نشست امروز کارگروه تنظیم بازار استان بررسی قیمت چند نوع کالا از ۱۹ آذر تا ۱۹ دی ماه نشان داد قیمت ۲۱ قلم کالا به طور متوسط ۸.۶ درصد افزایش و قیمت ۱۶ قلم کالا به طور متوسط ۱۰.۹ درصد کاهش داشته و قیمت ۱۶ قلم کالا نیز بدون تغییر بوده است.

وی افزود: در بین اقلامی که در این مدت با افزایش قیمت مواجه شدند، پیاز بیشترین تغییر قیمتی را داشته که در نشست امروز مقرر شد طی توافق با کشاورزان، عرضه پیاز در بازار خراسان رضوی افزایش یابد.

وی ادامه داد: در یک ماه گذشته قیمت آهن نیز افزایش یافته که رسیدگی به دلایل افزایش آن در اختیار استان خراسان رضوی نیست و این افزایش قیمت در سطح ملی رخ داده است.

رسولیان گفت: بیشترین کاهش قیمت کالا در این استان طی یک ماه گذشته مربوط به کالا‌های اساسی مانند گوشت قرمز، گوشت مرغ، برنج و گوجه فرنگی بوده که در بین این کالا‌ها قیمت گوشت مرغ از قیمت متوسط آن در کشور کمتر بوده است.

وی افزود: دلایل پایین بودن قیمت گوشت مرغ در خراسان رضوی، افزایش جوجه ریزی و خرید تضمینی گوشت مرغ از مرغداران استان است به طوری که در ۹ ماه امسال ۶۵ میلیون قطعه جوجه ریزی انجام گرفته که ۱۰ میلیون قطعه بیشتر از مدت مشابه سال گذشته بوده و تاکنون ۴۰۰ تن گوشت مرغ از مرغداران به صورت تضمینی خریداری و ذخیره شده است.

معاون استاندار خراسان رضوی ادامه داد: قیمت گوشت قرمز گوسفند و شکر نیز در این استان تا حد زیاد از قیمت متوسط آن در کشور کمتر بوده و کمترین قیمت گوشت گوسفند در کشور مربوط به خراسان رضوی است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->