انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران
سرخط خبرها

قتل مرد تهرانی توسط همسایه | کاپشن بچگانه راز این معما را فاش کرد

  • کد خبر: ۱۴۴۵۶۱
  • ۲۰ دی ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۳
قتل مرد تهرانی توسط همسایه | کاپشن بچگانه راز این معما را فاش کرد
پیدا شدن کاپشن بچگانه در خانه زوج جوان، سرنخ افشای راز قتل پدر خانواده به دست همسرش و مرد همسایه شد.

به گزارش شهرآرانیوز، چند روز قبل، مرد جوانی به پلیس مراجعه کرد و از ناپدید شدن برادر ۳۷ ساله‌اش خبر داد و گفت: اوایل آذربرادرم، به قصد خرید کاپشن برای پسرش از خانه خارج شد، اما دیگر برنگشت.

او حتی ساعاتی بعد از خروجش عکس‌های چند مدل کاپشن را برای همسرش فرستاده بود تا از بین آن‌ها انتخاب کند. همسرش هم یکی از کاپشن‌ها را انتخاب کرده و برادرم نیز آن را خریده بود، اما در راه بازگشت به خانه ناپدید شده است. هر چقدر هم که با تلفن همراهش تماس می‌گیریم خاموش است.

همسر برادرم مدعی است که او همان روز ناپدید شدنش با وی تماس گرفته و گفته که به دلیل نامعلومی از سوی پلیس بازداشت شده است.

با شنیدن این حرف ما به تصور اینکه برادرم بازداشت شده در این مدت شکایتی نکردیم، اما چون حدود یک ماه و نیم است که از او خبری پیدا نکردیم و به هر جا هم که مراجعه کردیم گفتند چنین کسی بازداشت نشده تصمیم گرفتیم این موضوع را به پلیس اطلاع دهیم.

پس از این شکایت، تحقیقات به دستور بازپرس محمدتقی شعبانی آغاز شد. با توجه به اظهارات وی، بازپرس جنایی مشخصات مرد ناپدید شده را به پلیس اعلام کرد و در استعلامات صورت گرفته معلوم شد که فردی با مشخصات او توسط نیرو‌های انتظامی بازداشت نشده است. در استعلام از مراکز درمانی نیز هیچ رد و نشانی از مرد جوان به‌دست نیامد.

رابطه پنهانی 

در ادامه تحقیقات، تیم جنایی به روابط پنهانی همسر مرد ناپدید شده بنام مینا با مرد همسایه به نام بهروز که بوتیک لباس داشت مشکوک شدند و با بررسی پیامک‌های پنهانی آن‌ها موضوع به شکل جدی‌تری پیگیری شد. در ادامه احتمال نقش داشتن آن‌ها در ماجرای ناپدید شدن پدر خانواده پررنگ‌تر شد و سرانجام به دستور بازپرس جنایی، زن جوان و مرد همسایه بازداشت شدند.

در تحقیقات اولیه، آن‌ها مدعی شدند که هیچ رابطه‌ای با هم ندارند و تماس‌ها و پیام‌ها در حد خرید و فروش لباس به‌صورت اینترنتی و حضوری بوده است.

گرچه آن‌ها چنین ادعایی داشتند، اما زمانی که تیم جنایی برای بررسی‌های بیشتر راهی خانه مرد ناپدید شده شدند به سرنخی رسیدند که راز این معما را فاش کرد.

مأموران داخل خانه، کاپشن بچگانه‌ای را پیدا کردند که مرد جوان برای پسرش خریده بود. بررسی تصاویر کاپشن‌ها داخل گوشی زن جوان نشان داد این همان کاپشنی است که شوهرش خریده بود. طبق اظهارات زن جوان، شوهرش بعد از خرید کاپشن به خانه برنگشته بود.

اما با به‌دست آمدن این سرنخ، مینا مدعی شد: شوهرم آن روز این کاپشن را از مغازه دوست بهروز - مرد همسایه - خریده بود، اما فراموش می‌کند که آن را با خود ببرد. دوست بهروز که از جا ماندن کاپشن با خبر می‌شود با او تماس می‌گیرد و به درخواست وی کاپشن را با تاکسی اینترنتی به خانه ما فرستاد.

اعتراف به جنایت 

از آنجا که بررسی‌ها نشان می‌داد زن جوان واقعیت را بیان نمی‌کند بازجویی‌های فنی از وی و بهروز ادامه پیدا کرد تا اینکه مرد همسایه صبح دیروز به قتل اعتراف کرد و گفت: من با مقتول همسایه بودم روز حادثه، او را به خانه‌ام کشاندم. از قبل داخل اتاق زیرزمین یک قبر کنده و آماده کرده بودم. با دستبندی که خریده بودم دستانش را بستم و با تهدید اسلحه مجبورش کردم به همسرش زنگ بزند و بگوید که پلیس او را در خیابان دستگیر کرده است. بعد هم او را داخل قبر انداختم و با شلیک ۳ گلوله از پشت سر او را به قتل رساندم و دفن کردم. با اعتراف مرد جوان، بلافاصله بازپرس شعبه هفتم دادسرای امور جنایی تهران و تیم بررسی صحنه جرم راهی محل جنایت در جنوب تهران شدند و جسد را از داخل قبری که رویش را با کاشی پوشانده بود بیرون آوردند.

تحقیقات بیشتر از متهم و همسر مقتول درباره انگیزه اصلی آن‌ها از این جنایت ادامه دارد.

منبع: رکنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->