هرچه دارم، از امام رضا (ع) دارم| ناگفته‌های خدمت در حرم مطهر رضوی در گفت‌وگوی شهرآرانیوز با فرمانده نیروی دریایی ارتش توزیع ۵۰۰ هزار وعده پذیرایی در بزرگ‌ترین موکب جشن خیابانی امام‌رضا(ع) پخش زنده حرم امام‌رضا(ع) در شب میلاد امام هشتم + پخش ویژه‌برنامه‌های حرم مطهر اختتامیه استانی سیزدهمین دوره نمایشگاه‌های مدرسه انقلاب در مشهد برگزار شد | بیش از ۶۰۰ مدرسه در استان میزبان نمایشگاه‌های انقلاب+ویدئو سرلشکر سلامی در مشهد: در‌های جهنم را به روی صهیونیست‌ها باز می‌کنیم | برای جنگ در هر مقیاسی آماده هستیم + فیلم برگزاری مراسم اولین سالگرد شهادت شهیدجمهور در حرم امام‌رضا(ع) (۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) زائرانی به مهربانی پدر و مادر | قرارگاهی کنار پنجره‌فولاد + فیلم ویژه‌برنامه‌های شب و روز میلاد امام‌رضا(ع) در حرم مطهر رضوی اعلام شد ورود ۷۶۰۰ زائر پیاده به مشهد در دهه کرامت ۱۴۰۴ | تشرف ۶۰۰ زائر عراقی به حرم امام‌رضا(ع) ۸ دقیقه تا بهشت اینجا هر گم‌شده‌ای پیداست بزرگداشت دهه کرامت در بیش از ۱۰۰ کشور | راه‌اندازی مجمع پیشکسوتان دهه کرامت در صحن آزادی خاکمان کنید سِرّ عشق سایه مستدام حضرت خورشید بر ایرانِ امام‌رضا(ع) رویداد فرهنگی «صحن شادی» ویژه کودکان در حرم امام‌رضا(ع) برگزار شد ردّپای امید حوالی حرم | روایت‌هایی از تلخ‌وشیرین لحظه‌های اضطرار زندگی رئیس ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر کشور: بدون مردم، امربه‌معروف به مقصد نمی‌رسد + فیلم جانشین سازمان اطلاعات سپاه: دشمن امروز با تمام توان برای تضعیف ایران و ضربه به دین و رهبری وارد میدان شده است آیت‌الله صدیقی: امروز با آسیب‌های نوظهور اجتماعی رو‌به‌رو هستیم که نیازمند شناخت هستند + فیلم
سرخط خبرها

تولیت آستان قدس رضوی: اروپا با تروریستی اعلام کردن سپاه، به دنبال لاپوشانی شکست اغتشاشات است

  • کد خبر: ۱۴۶۸۰۱
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۰:۱۴
تولیت آستان قدس رضوی: اروپا با تروریستی اعلام کردن سپاه، به دنبال لاپوشانی شکست اغتشاشات است
حجت‌الاسلام‌ والمسلمین مروی گفت: دشمن به تحریک جریان‌ های ضد انقلاب این اغتشاشات را در کشور به راه انداخت اما ملت همراهی نکرد و بار دیگر دشمن شکست خورد و آبرویش رفت؛ حالا برای لاپوشانی این افتضاحی که به بار آوردند و انحراف اذهان مردم از این شکست، مسئله تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران را مطرح می‌ کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، تولیت آستان قدس رضوی اقدام نابخردانه پارلمان اروپا در تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را نمایانگر خشم آن‌ها از شکست پروژه اغتشاشات دانست.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین احمد مروی امروز در جلسه درس فقه حوزه علمیه که در بارگاه منور امام رضا(ع) برگزار می‌ شود، قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‌های تروریستی توسط پارلمان اروپا را محکوم و اظهار کرد: عناد و کینه ورزی معاندین و دشمنان ملت ایران همواره طی سال‌ های پس از پیروزی انقلاب اسلامی وجود داشته و هر روزی به شکلی ظهور و بروز پیدا کرده که این اقدام وقیحانه پارلمان اروپا نیز از این دست اقدامات است.
 
وی عنوان کرد: دشمن در اغتشاشات اخیر تمام امکانات سخت افزاری و نرم افزاری خود را به میدان آورد و یک جنگ ترکیبی و پیچیده را به راه انداخت و تصورش این بود که اگر عده‌ ‎ای بیرون بریزند، مردمی که از شرایط اقتصادی گلایه دارند نیز همراهی خواهند کرد؛ این محاسبات غلط نشانه عدم شناخت صحیح دشمن از ملت ایران است زیرا اطلاعات خود را از افراد ضد انقلاب فراری می‌ گیرند.
 
وی افزود: دشمن به تحریک جریان‌ های ضد انقلاب این اغتشاشات را در کشور به راه انداخت اما ملت همراهی نکرد و بار دیگر دشمن شکست خورد و آبرویش رفت؛ حالا برای لاپوشانی این افتضاحی که به بار آوردند و انحراف اذهان مردم از این شکست، مسئله تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران را مطرح می‌ کنند.
 
حجت‌الاسلام‌ والمسلمین مروی شناسایی و اعدام به حق جاسوس انگلیسی را دومین شکست پیاپی و ضربه به حیثیت دشمن دانست و ابراز کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیروی مسلح قانونی، یک جریان انقلابی، نماد ملت ایران است، تحریم یا تروریست اعلام کردن سپاه، به منزله تروریست اعلام کردن یک ملت و کشور است.
 
وی سیاستمداران کشورهای استکباری را گرفتار ریاکاری، نفاق و فریبکاری خواند و عنوان کرد: غرب در شرایطی سپاه پاسداران را تروریستی اعلام می‌ کند که طی هشت سال گذشته در برابر تجاوز نظامی ارتش‌ های امارات و عربستان به کشور یمن سکوت کرده و نه تنها چشم خود را بر کشتار بی رحمانه مردم مظلوم و بی دفاع این کشور بسته، بلکه از متجاوزان حمایت نظامی و تسلیحاتی نیز کرده است.
 
تولیت آستان قدس رضوی افزود: ائتلاف هایی که ملت‌ های مظلوم منطقه را به خاک و خون می‌ کشند و جنایات غیرانسانی رژیم سعودی و بمباران‌ ها و کشتار مردم مظلوم فلسطین را توسط اسرائیل غاصب رقم می‌ زنند، مصداق تروریست نیستند، اما سپاه پاسدارانی که از امنیت کشور و ملت خود دفاع می‌ کند، تروریست است؟
 
وی با بیان اینکه روحانیت باید جامعه را نسبت به روحیه تکبر و فریبکاری استکبار روشن کند، اظهار کرد: "اقدام پارلمان اروپا چیزی جز سرپوش گذاری بر شکست مفتضحانه خود در اغتشاشات اخیر نیست و این نشانه قدرت و اقتدار جمهوری اسلامی است، زیرا در برابر این قدرت نظام مقدس اسلامی کاری از آن‌ ها ساخته نیست لذا از روی استیصال هر روز به اقدامی همچون تحریم و تروریست اعلام کردن دست می‌ زنند".
 
حجت‌الاسلام‌ والمسلمین مروی همچنین با اشاره به شکست‌ نقشه‌ های استکبار در منطقه به دست جمهوری اسلامی، خاطرنشان کرد: مادامی که ملت ایران بر مواضع به حق خود باشد، رفتارهای خبیثانه دشمن نیز ادامه خواهد داشت و جای تعجب نیز ندارد، زیرا ذات استکبار بر تفاخر و خود بزرگ بینی است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->