نرم‌افزار هوشمند «گفت‌و‌گو با احادیث» در قم رونمایی شد برای شهید داوود شیخیان، فرمانده پدافند هوایی نیروی هوافضای سپاه پاسداران | مدافع غیور آسمان چگونه گناه به‌واسطه توبه به حسنه تبدیل می‌شود؟ دشمنی در لباس اندیشه‌ورزی | مؤلفه‌شناسی پژوهش‌های شیعه‌شناسان یهودی روایت شهرآرانیوز از تجربه‌های شنیدنی خادمان شهر مشهد که به‌زودی رهسپار نجف می‌شوند | ساده، خالص، صادق مشهد میزبان برپایی سفره حضرت رقیه(س) برگزاری مراسم چهلم شهدای جنگ ۱۲ روزه با رویکردی جدید اگر گذرنامه زیارتی تا ۵ روز صادر نشد چه کار کنیم؟ ۸۵۰ نوع نیت واقف در کشور ثبت شده است تولیت آستان قدس رضوی: خون شهدا زمینه سقوط اسرائیل را فراهم می‌کند مهلت ارسال آثار به چهاردهمین سوگواره ملی «مَحرمِ مُحَرم» تمدید شد عبدالرضا هلالی: رسالت امروز هیئات، حمایت از مردم مظلوم غزه است روضه‌های خانگی تقویت می‌شود همایش جهانی سه ساله‌های حسینی برگزار می‌شود آمار ثبت نام اربعین ۱۴۰۴ میلیونی شد | کوچکترین زائر ۱۲ روزه است شهادت جواد کریم‌کُشته، فرمانده پایگاه مقاومت بسیج در زاهدان (۶ مرداد ۱۴۰۴) ظرفیت گسترده اسکان متعلق به امامزادگان در شهر کربلا در ایام اربعین ۱۴۰۴ ایجاد «شهر خدماتی» در کاظمین برای زائران اربعین خبرنگار افتخاری نماز باشید | آغاز پویش «نماز اول وقت در طریق‌الحسین» اعمال روز سوم ماه صفر چیست؟ + نماز و دعای مختص این روز
سرخط خبرها

تولیت آستان قدس رضوی: اروپا با تروریستی اعلام کردن سپاه، به دنبال لاپوشانی شکست اغتشاشات است

  • کد خبر: ۱۴۶۸۰۱
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۲۰:۱۴
تولیت آستان قدس رضوی: اروپا با تروریستی اعلام کردن سپاه، به دنبال لاپوشانی شکست اغتشاشات است
حجت‌الاسلام‌ والمسلمین مروی گفت: دشمن به تحریک جریان‌ های ضد انقلاب این اغتشاشات را در کشور به راه انداخت اما ملت همراهی نکرد و بار دیگر دشمن شکست خورد و آبرویش رفت؛ حالا برای لاپوشانی این افتضاحی که به بار آوردند و انحراف اذهان مردم از این شکست، مسئله تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران را مطرح می‌ کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، تولیت آستان قدس رضوی اقدام نابخردانه پارلمان اروپا در تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را نمایانگر خشم آن‌ها از شکست پروژه اغتشاشات دانست.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین احمد مروی امروز در جلسه درس فقه حوزه علمیه که در بارگاه منور امام رضا(ع) برگزار می‌ شود، قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‌های تروریستی توسط پارلمان اروپا را محکوم و اظهار کرد: عناد و کینه ورزی معاندین و دشمنان ملت ایران همواره طی سال‌ های پس از پیروزی انقلاب اسلامی وجود داشته و هر روزی به شکلی ظهور و بروز پیدا کرده که این اقدام وقیحانه پارلمان اروپا نیز از این دست اقدامات است.
 
وی عنوان کرد: دشمن در اغتشاشات اخیر تمام امکانات سخت افزاری و نرم افزاری خود را به میدان آورد و یک جنگ ترکیبی و پیچیده را به راه انداخت و تصورش این بود که اگر عده‌ ‎ای بیرون بریزند، مردمی که از شرایط اقتصادی گلایه دارند نیز همراهی خواهند کرد؛ این محاسبات غلط نشانه عدم شناخت صحیح دشمن از ملت ایران است زیرا اطلاعات خود را از افراد ضد انقلاب فراری می‌ گیرند.
 
وی افزود: دشمن به تحریک جریان‌ های ضد انقلاب این اغتشاشات را در کشور به راه انداخت اما ملت همراهی نکرد و بار دیگر دشمن شکست خورد و آبرویش رفت؛ حالا برای لاپوشانی این افتضاحی که به بار آوردند و انحراف اذهان مردم از این شکست، مسئله تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران را مطرح می‌ کنند.
 
حجت‌الاسلام‌ والمسلمین مروی شناسایی و اعدام به حق جاسوس انگلیسی را دومین شکست پیاپی و ضربه به حیثیت دشمن دانست و ابراز کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیروی مسلح قانونی، یک جریان انقلابی، نماد ملت ایران است، تحریم یا تروریست اعلام کردن سپاه، به منزله تروریست اعلام کردن یک ملت و کشور است.
 
وی سیاستمداران کشورهای استکباری را گرفتار ریاکاری، نفاق و فریبکاری خواند و عنوان کرد: غرب در شرایطی سپاه پاسداران را تروریستی اعلام می‌ کند که طی هشت سال گذشته در برابر تجاوز نظامی ارتش‌ های امارات و عربستان به کشور یمن سکوت کرده و نه تنها چشم خود را بر کشتار بی رحمانه مردم مظلوم و بی دفاع این کشور بسته، بلکه از متجاوزان حمایت نظامی و تسلیحاتی نیز کرده است.
 
تولیت آستان قدس رضوی افزود: ائتلاف هایی که ملت‌ های مظلوم منطقه را به خاک و خون می‌ کشند و جنایات غیرانسانی رژیم سعودی و بمباران‌ ها و کشتار مردم مظلوم فلسطین را توسط اسرائیل غاصب رقم می‌ زنند، مصداق تروریست نیستند، اما سپاه پاسدارانی که از امنیت کشور و ملت خود دفاع می‌ کند، تروریست است؟
 
وی با بیان اینکه روحانیت باید جامعه را نسبت به روحیه تکبر و فریبکاری استکبار روشن کند، اظهار کرد: "اقدام پارلمان اروپا چیزی جز سرپوش گذاری بر شکست مفتضحانه خود در اغتشاشات اخیر نیست و این نشانه قدرت و اقتدار جمهوری اسلامی است، زیرا در برابر این قدرت نظام مقدس اسلامی کاری از آن‌ ها ساخته نیست لذا از روی استیصال هر روز به اقدامی همچون تحریم و تروریست اعلام کردن دست می‌ زنند".
 
حجت‌الاسلام‌ والمسلمین مروی همچنین با اشاره به شکست‌ نقشه‌ های استکبار در منطقه به دست جمهوری اسلامی، خاطرنشان کرد: مادامی که ملت ایران بر مواضع به حق خود باشد، رفتارهای خبیثانه دشمن نیز ادامه خواهد داشت و جای تعجب نیز ندارد، زیرا ذات استکبار بر تفاخر و خود بزرگ بینی است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->