برنامه‌های هفته هنر انقلاب اسلامی در خراسان رضوی اعلام شد + فیلم یادی از امیر سپهبد شهید صیاد شیرازی به مناسبت سالروز شهادتش | او پاسدار وطن بود خوبی ماندگار ضرورت شناخت امام زمان (عج) در عصر غیبت | برکت حیات ما از اوست تشیع پیکر شهید جانباز «حبیب ضیایی‌پور» در مشهد برگزار شد شناخت امام رضا (ع) تنها به زیارت محدود نمی‌شود آیین شکرانه هجدهمین سال حرکت نورانی «زیر سایه خورشید» در حرم امام رضا (ع) برگزار شد سردار یوسفعلی زاده: اجازه ندهیم حماسه بزرگ دفاع مقدس دچار انحراف و تحریف شود برگزاری راهپیمایی جمعه ۲۲ فروردین ماه در مشهد| اعتراض به سکوت جهانیان در برابر قتل عام مردم غزه نگاهت راوی فتح طلوع صبح سنگرهاست | یادی از شهید سیدمرتضی آوینی، روزنامه‌نگار و مستندساز حفظ هویت شیعه به تدبیر باب‌الحوائجِ اهل‌بیت (ع) بچه‌ها را دوست بدارید و تکریمشان کنید | مروری بر اصول تربیت فرزند در سیره امام رضا(ع) فرمانده‌ای در خط مقدم | روایت زندگی شهید سپهبد علی صیاد شیرازی تظاهرات اعتراضی مردم مشهد در محکومیت کشتار غزه برگزار می‌شود (۲۲ فروردین) رئیس بنیاد شهید: لایحه جامع ایثارگران به مجلس می‌رود برگزاری آزمون روحانیان سفر عمره پس از ۱۰ سال وقفه داستان هم‌پیمانی یک شهید آموزش‌دیده در اسرائیل با شهید صیاد شیرازی بیانیه سرپرست حجاج ایرانی در پی یورش صهیونیست ها به مسجدالاقصی سامانه تشکل‌های شاهد و ایثارگر «بشری» رونمایی شد از تشرف ۳۰ هزار زائر اولی تا آزادسازی زندانیان با کمک پویش‌های ماه رمضان
سرخط خبرها

یک نماینده مجلس: بودجه پیشنهادی زیارت اندک است

  • کد خبر: ۱۴۷۱۰۳
  • ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۳۴
یک نماینده مجلس: بودجه پیشنهادی زیارت اندک است
نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: رقم در نظر گرفته شده برای بودجه زیارت در مشهد کم است و این در حالی است که سایر شهرهای زیارتی کشور نیز در این رقم سهیم هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن زنگنه دراین باره گفت: در زمان تصویب بودجه برای موضوعاتی همچون مسئله آب در استان‌هایی همچون خوزستان و سیستان و بلوچستان متفاوت‌تر و با رقم بیشتری در نظر گرفته می‌شود، به همین دلیل باید بودجه زیارت در خصوص شهر مشهد نیز دارای جایگاه ویژه و اختصاصی‌تر باشد.

وی بیان کرد: در حال حاضر سالانه بیش از ۳۵ میلیون زائر داخلی و خارجی در شهر مشهد حضور دارند که زیر ساخت‌های استان خراسان رضوی همچون تامین گاز، سیستم حمل و نقل، آبرسانی و فاضلاب را تحت خود تاثیر قرار می‌دهند و می‌طلبد تا نسبت به شهر مشهد، نگاه ملی تری داشته باشیم.

نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: سال گذشته رقم بودجه زیارت ۵۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده، ولی متاسفانه با تغییراتی که ایجاد شد این مبلغ کاهش چشمگیری پیدا کرد، ولی امیدواریم امسال این رقم برای سال ۱۴۰۲ افزایش مناسبی پیدا کند.

او بیان کرد: کاهش بودجه زیارت موجب گلایه ما از دولت است، این در حالی است که روسای قوه مجریه و مقننه پرورش یافته در استان خراسان رضوی هستند و باید نگاه ویژه‌ای نیز به موضوع زیارت داشته باشند.

نایب رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: در بودجه امسال به جای تاکید بر ایجاد قطار برقی تهران-مشهد که می‌تواند تعداد زیادی از زائران را در کمترین زمان به مشهد برساند و شرایط حمل و نقل بهتری برای زائران پدید آورد، این بودجه به سمت قطار تهران-اصفهان رفته است و این نشان می‌دهد که دولت و سازمان برنامه و بودجه باید نسبت به مشهد نگاه ویژه‌ای داشته باشند.

بودجه زیارت در دولت نهم و دهم و با هدف تعمیق ابعاد این موضوع به صورت مستقل در بودجه پیشنهادی دولت قرار گرفت؛ در دولت یازدهم و دوازدهم با توجه به اینکه بسیاری از امکانات زیرساختی حوزه زیارت باید در استان خراسان رضوی و شهر مشهد فراهم شود، این ردیف به صورت مستقل حذف و به بودجه استانی اضافه شد. سال گذشته و در دولت سیزدهم رقم ۲۰۰ میلیارد تومان در بودجه استانی برای موضوع زیارت در نظر گرفته شده بود و از آن موقع صحبت ایجاد ردیف مستقل در بودجه ۱۴۰۲ مطرح شده بود.

بودجه پیشنهادی برای موضوع زیارت در کل کشور و به صورت مستقل در سال ۱۴۰۲، دارای رقم ۱۰۰ میلیارد تومان است.

منبع: ایرنا 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->