سوتی‌های عجیب سریال «محکوم»! | بی احترامی پلتفرم‌ها به مخاطب همچنان ادامه دارد زمان پخش «بامداد خمار» مشخص شد + خلاصه داستان «لاک‌پشت و حلزون»، فیلمی ایرانی با طعم فرانسوی «یوز» تاریخ‌ساز شد | رکورد تازه در سینمای کودک ایران صوت | آهنگ جدید اشوان با نام «دلم تنگه» منتشر شد + لینک دانلود و متن آمریکا به اسلام ویزا نداد | تور ادبی آقای خواننده لغو شد لیدی گاگا به دنباله «شیطان پرادا می‌پوشد» اضافه شد «شرور» صدرنشین پیش‌فروش بلیت در ۲۰۲۵ شد هفته شیراز روی آنتن شبکه نمایش «قلمه»، جوانه امیدوارکننده طنزپردازان خراسان | آیین اختتامیه یازدهمین رویداد ملی طنز قلمه برگزار شد + فیلم چالش‌های ایفای نقش شهید علی هاشمی در «پسران هور» | از واکنش دختر شهید تا سختی‌های فیزیکی اطلاعیه اداره کل هنرهای نمایشی درباره اختتامیه جشنواره تئاتر مهر و ماه دیزنی، «گیسو کمند» را با اسکارلت جوهانسون زنده می‌کند معصومه آقاجانی، بازیگر و دوبلور پیشکسوت در بیمارستان بستری شد پایان فصل اول «۱۰۰» با اجرای هادی حجازی‌فر | فصل دوم به زودی ۷۰ درصد مردم همچنان پای تلویزیون | رقابت نزدیک شبکه سه و آی‌فیلم «استخر» با حضور پسر سروش صحت به پایان فیلم‌برداری رسید فیلم کوتاه «تنبیه» نامزد سه جشنواره معتبر جهانی شد ویدئو | وداع همایون شجریان با مادرش در مشهد طنین موسیقی ایرانی در قلب ایتالیا | شعر و صلح میان دو تمدن
سرخط خبرها

«آواتار ۲» چهارمین فیلم پرفروش تاریخ سینما شد

  • کد خبر: ۱۴۷۸۸۳
  • ۰۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۴:۲۱
«آواتار ۲» چهارمین فیلم پرفروش تاریخ سینما شد
فیلم جدید «آواتار: راه آب» عنوان چهارمین فیلم پرفروش تاریخ سینما را به خود اختصاص داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ساخته جدید «جیمز کامرون» پس از پشت سر گذاشتن فروش ۲.۰۷۱ میلیارد دلاری «جنگ ستارگان: نیرو برمی خیزد»، حالا به رتبه چهارمین فیلم پرفروش تمام دوران دست یافته است و به این معنی است که «کامرون» ساخت سه فیلم از چهار فیلم پرفروش تاریخ سینما را بر عهده داشته است.

هم اکنون قسمت اول «آواتار» محصول سال ۲۰۰۹ با ۲.۹۲ میلیارد دلار در رتبه نخست فروش تاریخ سینما قرار دارد و پس از آن «انتقام جویان: آخر بازی» با ۲.۷۹ میلیارد دلار و «تایتانیک» دیگر ساخته «کامرون» هم با ۲.۱۹۴ میلیارد دلاری رتبه سوم را به خود اختصاص داده است.

تحلیلگران گیشه بر این باورند که «آواتار: راه آب» در نهایت از «تایتانیک» پیشی خواهد گرفت، حتی اگر نسخه بازسازی شده سه بعدی «تایتانیک» هفته آینده و به مناسبت روز ولنتاین دوباره منتشر شود.

«آواتار» ۲ از زمانی که در اواسط دسامبر در سینما‌های سراسر جهان اکران شد، پس از آن چیزی که برخی آن را افتتاحیه متوسطی می‌دانستند، همه انتظارات را برآورده کرده است و به عنوان مثال، این فیلم به راحتی در این آخر هفته در آمریکای شمالی با اکران داخلی فروش ۱۵ میلیون دلاری را از محل ۳۶۰۰ سالن کسب کرد تا برای هفتمین هفته پیاپی صدرنشین گیشه آمریکای شمالی باقی بماند.

«جیمز کامرون» طی ۲۵ سال گذشته دو فیلم «تایتانیک» و پس از آن «آوتار» را به صدر فهرست پرفروش‌ترین فیلم‌های تاریخ سینما رسانده است. «آوتار: راه آب» یکی از پرهزینه‌ترین فیلم‌های ساخته شده تمام ادوار است و خود کامرون پیش از این عنوان کرده بود برای این که این فیلم را یک موفقیت تجاری توصیف کنیم باید حداقل دو میلیارد دلار در گیشه بفروشد و هم‌اکنون در فاصله اندک تا رسیدن به فروش دو میلیارد دلاری قرار دارد.

در «آواتار: راه آب» بازیگرانی، چون «سم ورتینگتون»، «زویی سالدانا»، «کیت وینسلت» و «سیگورنی ویور» ایفای نقش می‌کنند و به داستان بیش از یک دهه پیش از قسمت اول این فیلم می‌پردازد.

«جیمز کامرون» سال‌ها صرف ساخت و فیلم‌برداری دنباله‌های «آواتار» با بودجه میلیارد دلاری کرده است.

فیلمبرداری «آواتار: راه آب» در سال ۲۰۱۷ و همزمان با سومین فیلم از این مجموعه که قرار است در سال ۲۰۲۴ اکران شود، آغاز شد. او همچنین در حال کار بر روی فیلم چهارم و پنجم است که به ترتیب برای اکران در سال ۲۰۲۶ و ۲۰۲۸ برنامه‌ریزی شده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->