۵۶۰۰ قربانی در سکوت؛ روایت تلخ جوانانی که در دام الکل گم شدند هشدار گرایش متخصصین زنان به انجام اعمال زیبایی | تعرفه‌ها هیچ تناسبی با مسئولیت خطیر این پزشکان ندارد اعترافات هولناک عامل جنایت برج مجلل دربند| قتل مرد افغان به‌خاطر فحاشی توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا: مواد غذایی فله‌ای نخرید و آب زیاد بنوشید فاز نخست آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز کلید خورد معمای مرگ مشکوک دختر دانشجو در واژگونی خودرو شگرد مرموز باند سارقان زن برای دستبرد به فروشگاه‌های پوشاک در مشهد انهدام باند سرقت جغدهای پارکینگی توسط پلیس مشهد میهمان من باش در آستانه عید غدیر، ۶۲۱ نفر از زندانیان استان خراسان رضوی آزاد شدند نگاهی به آمار روز‌های نفس‌گیر مشهد در سال ۱۴۰۳ | شاخص آلودگی هوا رکورد یک دهه را شکست مراقبت بهداشتی مرزی از حاجیان در مشهد آغاز شد مراحل تعویض پلاک بدون معطلی در مشهد | تعویض پلاک در ۴۵ دقیقه طلایی! رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: در سطح استان یک میلیون و ۲۶۰ هزار کانون بحرانی فرسایش بادی وجود دارد اعمال محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های کشور برای تعطیلات عید غدیر ۱۴۰۴ غذای سالم تاثیر مستقیم بر سلامت انسان دارد مراقب سکته قلبی خاموش باشید واگذاری هزار و ۷۳۵ هکتار از اراضی ملی در خراسان رضوی برای ساخت نیروگاه خورشیدی و ۲۱۷ هکتار برای نیروگاه بادی فرمانده یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی: تاکنون ۵۰ هکتار منطقه درگیر آتش شده است هر هکتار آبخیزداری سالانه ۵۳۰ مترمکعب در هکتار استحصال آب دارد حرکت سریع خراسان رضوی به سمت بیابانی شدن| وجود ۳۰ کانون بیابانی بحرانی در ۲۲ شهرستان معرفی چند نمونه از ارزان ترین هتل های مشهد نزدیک حرم ۳ فوتی و ۲ محبوس بر اثر حریق کشتی در بوشهر + فیلم (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) گلایه برخی شهروندان مشهدی از انتظار طولانی پشت خط «صدای مشاور» سد‌های مشهد در  آستانه تابستان، تشنه‌تر از  همیشه پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۱ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران تا فردا صبح پرونده ترک فعل وزارت میراث فرهنگی روی میز دادسرای دیوان محاسبات کشور انتخاب رشته کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد تمدید شد چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟
سرخط خبرها

آزار و اذیت دختر جوان به دست مدیر یک شرکت

  • کد خبر: ۱۴۸۵۳۷
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۰
آزار و اذیت دختر جوان به دست مدیر یک شرکت
منشی جوان در حالی مدعی تعرض شده که مدیر او چنین اتهامی را قبول ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیما دختر جوانی است که از رئیسش به اتهام تعرض شکایت کرده است. سیما می‌گوید دختری تنهاست که از او سوءاستفاده شده است.

*توضیح بده چرا شکایت کردی و ماجرا از چه قرار است؟

سه سال پیش در یک شرکت خصوصی مشغول به کار شدم. شرکت ثروتمندی بود و مدیر شرکت هم مرد خیلی خوبی بود. یک سال و نیم گذشته بود که مدیر شرکت فوت کرد و پسر جوان او مدیریت شرکت را بر عهده گرفت. او جوان خامی بود. مثل پدرش نبود. کار‌های عجیب و غریبی می‌کرد. هرچند پدرش ثروت زیادی برایش گذاشته بود، اما ثروت هم باعث نشده بود او آدم خوبی شود. یک شب در شرکت وقتی من داشتم کارهایم را انجام می‌دادم و تنها بودم به سراغم آمد و آزارم داد.

*چرا در شرکت تنها بودی؟

آخر فصل بود و من هم، چون منشی هستم باید همه کار‌های اداری را کامل می‌کردم و به امور مالی می‌دادم. در شرکت مانده بودم.

*چرا مقاومت نکردی؟

او رئیس من بود. من خیلی ترسیده بودم.

*از چه می‌ترسیدی؟

من دختر تنهایی هستم. پدر و مادر ندارم. با کار در شرکت و خرده‌کاری‌های دیگر زندگی‌ام را اداره می‌کنم، اگر از شرکت اخراج می‌شدم بدبخت می‌شدم.

*حالا که شکایت کرده‌ای اخراجت نکردند؟

راستش من موضوع را به مادر مدیرمان گفتم او هم گفت بیا پول بدهم از شرکت برو. بعد موضوع را به یک وکیل گفتم او گفت اگر شکایت کنی می‌توانی به حقت برسی. من هم شکایت کردم.

*توانستی ثابت کنی که به تو تعرض شده است؟

بله. دوربین‌های مداربسته شرکت ورود مدیر به اتاق من را ثبت کرده بود، اما مرد جوان می‌گوید به زور نبوده است در حالی که دروغ می‌گوید.

*حالا چه می‌خواهی؟

من او را به قانون سپردم، ولی می‌خواهم حقم را بگیرم و خسارتی که به من وارد شده جبران شود.

*متهم مدعی شده تو از او خانه خواسته‌ای. آیا درست است؟

نه این‌طور نیست. پدر مرحوم او پول پیش به من داده بود و من یک سوئیت اجاره کردم که حالا هم آنجا زندگی می‌کنم. این جوان به من گفت حالا که شکایت کرده‌ای باید پول را پس بدهی که من مقاومت کردم و قبول نکردم. او به دروغ مدعی شده که من از او خانه خواسته‌ام.

*فکر می‌کنی بتوانی حرفت را ثابت کنی؟

تا اینجا ثابت شده است. او خودش هم قبول کرده، اما مدعی است به زور نبوده که دروغ می‌گوید. من منتظر رأی دادگاه می‌مانم و امیدوارم دادگاه حقم را بگیرد.

منبع: اعتماد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->