مهار تورم و رشد تولید| تحقق شعار سال نیازمند همراهی مردم در کنار مسئولان است مهار تورم و رشد تولید| مشاور وزیر اقتصاد: فضای اقتصادی باید برای غیرمولدها تضییق و برای مولدها تسهیل شود هشدار به مسافران نوروزی نسبت به خرید اینترنتی بلیت هواپیما از سایت‌های غیرمجاز ۳ فروند هواپیمای زمین‌گیر «هما» به خط پروازی بازگشت مصرف بنزین باز هم رکورد زد (۱ فروردین ۱۴۰۲) وزیر اقتصاد خبر داد: اتصال پیام‌رسان بانکی و انسجام بانکی و پولی ایران و روسیه+ جزئیات حداقل و حداکثر عیدی کارگران ۱۴۰۲ مشخص شد+ جزئیات مهلت ثبت نام در طرح یکپارچه عرضه خودرو تمدید شد (۲۹ اسفند ۱۴۰۱) + جزئیات احتکار خودرو در پارکینگ ایران‌خودرو تکذیب شد (۲۹ اسفند ۱۴۰۱) مصرف بنزین در آستانه سال نو رکورد زد سرقت کابل علت تاخیر دو پرواز بود جزئیات افزایش حقوق کارگران در سال ۱۴۰۲ + فیلم ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی آغاز شد (۲۸ اسفند ۱۴۰۱) + مهلت و لینک ثبت نام تمدید مهلت انتخاب خودرو در سامانه یکپارچه تا ثبت نام آخرین متقاضی (۲۸ اسفند ۱۴۰۱) آیا سهام عدالت جاماندگان منتفی شد؟ آغاز ماراتن شورای عالی کار | آیا مزد کارگران برای سال آینده امشب تعیین می‌شود؟ (۲۸ اسفند ۱۴۰۱) قیمت زولبیا و بامیه اعلام شد (۲۸ اسفند ۱۴۰۱) قیمت گل و سبزه در بازار مشهد در آستانه عید نوروز بانک مرکزی: تمامی تقاضا‌های درهم تامین خواهد شد + متن بیانیه سرمایه‌گذاری خارجی ۹۰ میلیون دلاری در حوزه گردشگری خراسان رضوی در سال ۱۴۰۱
خبر فوری

تاکید بر حمایت از تولید با روش‌های غیر تورمی در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۴۸۵۹۰
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۶
تاکید بر حمایت از تولید با روش‌های غیر تورمی در خراسان رضوی
مدیر اداره تامین مالی زنجیره تولید بانک مرکزی گفت: یکی از اصلی‌ترین الزامات سرمایه گذاری برای تحقق رشد اقتصادی بالا توسعه کارآفرینی با محوریت بخش خصوصی است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر آذرمند با حضور در همایش تقدیر از کارآفرینان خراسان رضوی که امروز ۱۳بهمن در مشهد برگزار شد گفت: در جلسه دیدار کارافرینان مقام معظم رهبری که ۱۰بهمن ماه برگزار شد تاکید بر رشد ۸درصد اقتصادی کشور بود. اگر اقتصاد ما رفاه، اشتغال پایدار وجایگاه بین المللی بخواهد نیاز به نرخ رشد پایدار دارد. مسلما الزامات آن ساده نیست و نیاز به رشد اقتصادی و سرمایه گذاری است .

به گفته مدیر اداره تامین مالی زنجیره تولید بانک مرکزی، یکی از اصلی ترین الزامات سرمایه گذاری برای تحقق رشد اقتصادی بالا بحث کارآفرینی و‌محوریت بخش خصوصی است . بدون محوریت این موارد امکان رسیدن به رشد اقتصادی بالا امکان پذیر نیست و اینیک اصل پذیرفته شده است.

وی تاکید کرد: برای وقوع این اتفاق هم بهبود فضای کسب و‌کار اهمیت دارد و‌هم رفع موانع مقرراتی و زیر ساختی مطرح است.

آذرمند تصریح کرد: ما در نظام بانکی تلاش خود را در استان داریم، تامین مالی زنجیره ای را با همکاری سایر دستگاه های استانپیگیری می کنیمو تلاش این است بعد از استان تهران که شروع کار ما در بحث تامین مالی زنجیره ای و حمایت از تولید با روش هایغیر تورمی بود. پایلوت های استانی در استان اصفهان و خراسان متمرکز کنیم و با حمایت مدیران این استان بتوانیم صنعت را توسعه دهیم.

یزدانبخش، مدیرانجمن کارفرمایان صنایع خراسان رضوی گفت: کارافرینیک عاشق و خدمتگزاری بی منت است و نیاز به تقدیر ندارد.

وی افزود: با تجربه چهل ساله در صنعت که دارم ، کارآفرین و صنعتگر اگر از سختی ها دور شوندو انچه که با عنوان ارامش را در رفاهبدانند دیرتر به دریچه اعلای کارافرینی می رسند. پس  نگاه باید وسیع و تحمل باید زیاد باشد.

وی ادامه داد: افراد بزرگی در  صنعت استان داریم جوانان باید مسیر زندگی انها را هم نگاه کنند وقتی یک کارآفرین از یک زیر زمینکار خود را شروع میکند و به جایگاه مناسب دست می یابد جوان باید این مسیر را هم ببیند که بدون سختی و تلاش نمیتواند به موقعیتبالا دست یابد. مسلما بستر رشد یک کارافرین در خانواده است و این مهم است که حمایت انجام شود.

به گفته یزدانبخش ، فضا باید برای و رشد وجود داشته باشد. امروز کارافرینان و صنعتگر نباید خدشه ای در امید‌ او به وجود آید، از دولتتقاصا داریم این شرایط را فراهم کند.  رسیدن به رشد  هشت درصدی اقتصاد با حمایت از جوانان و کارافرینان صنعتگران امکان پذیراست.

به گزارش شهرآرانیوز، در این همایش رونمایی از همایش  تجلیل از نخبگان و پختگان خراسان رضوی که در تابستان سال اینده قراراست برگزار شود رونمایی شد . همچنین از کارافرینان برتر استان  تجلیل شد. 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
تست آنلاین کرونا
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} {*End Google Analytics Code*}