بازگشایی مسیر دسترسی بولوار امام خمینی (ره) به میدان حافظ درتقاطع غیرهم‌سطح انقلاب مشهد پیشرفت ۷۰ درصدی فاز اول بوستان جهانشهر مشهد بازرسان، دیده‌بانان امین خدمت و سلامت اداری کنفرانس برنامه‌ریزی و مدیریت شهری، برند علمی مشهد در تعامل میان دانشگاه و مدیریت شهری حادثه، مستأجر ساختمان‌های ناایمن شهر | گزارش آخرین وضعیت ۶۵۰ ساختمان ناایمن در بافت شهری مشهد بودجه حفظ و مرمت آثار تاریخی خراسان رضوی کمتر از نیازها | مرمت می کنیم اما به اندازه اعتبار یادمان «رستم و رخش» مشهد به دلیل اجرای پروژه چپ‌گرد شاهنامه جمع شد | نصب مجدد مجسمه پس از اتمام پروژه آلودگی شدید هوای مشهد طی روزهای آینده هم ادامه دارد | هوای امروز شهر، ناسالم برای همه شهروندان (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) ضرورت توسعه فضا‌های شهری ویژه بانوان در مشهد مقدس رئیس شورای اسلامی شهر مشهدمقدس: یکی از تلاش‌های شورای ششم ایجاد امکانات مناسب برای بانوان است نقش شوراهای شهر در تحقق عدالت شهری و توسعه پایدار بوستان بانوان «شهربانو بسیج» مشهد کجاست و چه امکاناتی دارد؟ بوستان‌های بانوان مشهد، الگویی برای شهر‌های دیگر کشور «نگاه جنسیتی»، بزرگ‌ترین ظلم به زن در طول تاریخ است | تأسیس بوستان شهربانو، مصداق تحقق «نگاه هویتی» به زنان شهردار مشهد مقدس مطرح کرد: توسعه فضاهای سبز و بوستان‌های شهری در دوره ششم مدیریت شهری | تامین ۸۰۰ دستگاه اتوبوس از منابع داخلی + فیلم افزایش تعداد بوستان‌های بانوان مشهد به ۱۶ بوستان بوستان بانوان بسیج در مشهد افتتاح شد (۶ آبان ۱۴۰۴) | ترکیبی از طبیعت، ورزش و آرامش برای بانوان مشهدی تداوم آلودگی هوای مشهد برای بیست‌ودومین روز پیاپی (۶ آبان ۱۴۰۴) | کودکان و سالمندان قربانیان اصلی هستند ماجرایی خواندنی که ۷۰ سال پیش اتفاق افتاد | «عبدالحمید مولوی» و نجات «گنبد سبز» از تخریب
سرخط خبرها

نخستین نشست نخبگانی صاحب نظران مسائل اجتماعی شهر مشهد برگزار شد

  • کد خبر: ۱۴۹۱۸۲
  • ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۸:۰۲
نخستین نشست نخبگانی صاحب نظران مسائل اجتماعی شهر مشهد برگزار شد
نشست نخبگانی صاحب نظران مسائل اجتماعی شهر مشهد نخستین جلسه خود را با تمرکز بر چهار موضوع عدالت، مهاجرت، جمعیت و هویت در نسبت با شهر مشهد برگزار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی ناصحی،نائب رئیس شورای اسلامی شهر مشهد در این نشست که در ساختمان شورای شهر مشهد برگزار شد، با تاکید بر لزوم طرح دقیق موضوعات مهم و عینی در این نشست‌ها اظهار کرد: موضوعات طرح شده دراین جلسه یعنی عدالت، هویت، مهاجرت و جمعیت مسائل و محتوای زیادی را شامل می‌شود. همچنین لازم است چنین جلساتی خروجی محور برگزار شود. 

وی اضافه کرد: به عقیده من در مدیریت مسائل فرهنگی شهر باید یک گام به عقب برداشت و عرصه را برای مردم باز کرد تا آنان کار‌ها را به دست گیرند. از همین رو سیاست ما فاصله گرفتن از عرصه اجراست. در حال حاضر مدیریت شهری مشهد ۳۱۶ خدمت به شهروندان ارائه می‌کند که لازم نیست چنین تعددی از خدمات را ارائه نماید، چون خود شهروندان خیلی از این خدمات را به تنهایی پیش می‌برند. آیا مگر پیش از شکل گرفتن نهاد شهرداری، مردم در مراسم عزا شهر را سیاه پوش نمی‌کردند؟ از همین رو است که به اعتقاد ما وظیفه مدیریت شهری محدود به پشتیبانی و نظارت است.
 
ناصحی تصریح کرد: یکی دیگر از موضوعات مهمی که در مدیریت شهری باید به آن توجه کرد، مسائل اجتماعی شهر مشهد است. برای حل و فصل این مسائل لازم بود که سلسله نشست‌هایی با نخبگان اجتماعی برگزار شود. از همین رو این جلسه به عنوان نخستین جلسه از این سلسله نشست‌ها برگزار و نظرات خوبی هم در آن مطرح شد. انتظارات مدیریت شهری هم از این نخبگان به ایشان اعلام شد. تلاش می‌شود با برنامه ریزی دقیق تری که توسط معاونت اجتماعی سازمان فرهنگی اجتماعی شهرداری مشهد صورت می‌گیرد، این جلسات با وسعت و زمان بیشتری ادامه پیدا کند.
 
عضو شورای اسلامی شهر مشهد بیان کرد: همچنین براساس مصوبه شورای اسلامی شهر قرارگاه شهید سلیمانی مکلف است موضوعات طرح شده را به صورت قرارگاهی دنبال کند. البته باید توجه داشت شهرداری تنها سازمان مسئول در حوزه مدیریت آسیب‌های اجتماعی نیست. در حال حاضر هماهنگی خوبی بین شهرداری و دستگاه‌های متولی در این زمینه وجود دارد و به نظر می‌رسد برخی از مسائل اجتماعی تا حدودی کاهش پیدا کرده، ولی تلاش می‌کنیم این مسائل به طور کامل حل شود.
 

الزامات کاهش تصدی گری مدیریت شهری بررسی و روشن شود

حسین باغگلی، معاون فرهنگی شهردار و رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد نیز در این نشست اظهار کرد: یکی از مشکلات جدی در مدیریت مسائل به روش اجرا در حل مسائل باز می‌گردد. در حقیقت خیلی اتفاق می‌افتد که مسئولان در یکسری از موضوعات با یکدیگر تفاهم دارند، ولی در بسیاری از دستگاه‌های اجرایی مانند شهرداری برخی روند‌های اجرایی تثبیت شده و این معضلی است که مسئولان با آن دست و پنجه نرم می‌کنند. 
 
وی اضافه کرد: به طور دقیق‌تر مساله اصلی چگونگی روش‌های حل مسائل است. این موضوع شاید به این دلیل باشد که معمولا افراد به طرح مسائل نظری علاقه بیشتری دارند، اما هنگامی که پای عمل به میان کشیده می‌شود، افراد بعضا خلاف تئوری‌ها عمل می‌کنند. در حقیقت خیلی جا‌ها الگو‌های اجرایی ما غلط است. از همین رو مدیریت شهری برای بررسی همین روند‌های اجرایی نیازمند همراهی و کمک نخبگان است. امروز شورای شهر به ما تکلیف کرده که از تصدی گری دست برداریم. باید دید از نظر نخبگان الزامات چنین موضوعی چیست.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->