تعطیلی اماکن ورزشی روباز و لغو رویداد‌های ورزشی در مشهد، طی فردا پنجشنبه ٢۴ مهر ۱۴۰۴ محیط زیست برای شهروندان مشهدی هشدار خودمراقبتی صادر کرد (۲۳ مهر ۱۴۰۴) حمل‌ونقل شهری، متهم اصلی آلودگی هوای مشهد با سهم ۶۵ درصدی سازمان فاوای شهرداری مشهد از اجرای پروژه‌های هوشمندسازی مبلمان و زیرساخت‌های شهری خبرداد راهیابی ۳ اثر نمایشی از مشهد به شانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد صدور هشدار سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تداوم آلودگی شدید در مشهد (۲۳ مهر ۱۴۰۴) سخنگوی قوه‌قضائیه: نقش‌آفرینی خیران در حوزه آسیب‌های اجتماعی و پیشگیری از جرم ضروری است میانگین عمر ناوگان اتوبوسرانی مشهد باید به ۵ سال برسد افتتاح ۵ انبار حوادث خدمات شهری در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ قلندرشریف: شهرداری مشهد از نظر نهادهای نظارتی برای ارتقای سطح خدمت‌رسانی استقبال می‌کند | بهره‌برداری از پروژه‌های شهری با حضور رئیس‌جمهور نمره قبولی سازمان بازرسی خراسان رضوی به اقدامات شهرداری مشهد در زمینه ساخت مترو برای زائران و مجاوران حرم رضوی + فیلم بازدید بازرس کل خراسان رضوی و شهردار مشهد مقدس از پروژه خط ۳ مترو مشهد آغاز نمایش «انجمن اشباح» در فیلم‌نت + زمان پخش + تیزر مشهد غرق در غبار (۲۳ مهرماه ۱۴۰۴) | کیفیت هوای مشهد در وضعیت «اضطرار» است خطر جدی نفس‌کشیدن برای مشهدی‌ها | وضعیت ناسالم هوای شهر تا فردا (۲۴ مهر ۱۴۰۴) ادامه دارد روایت ساواک و مأموران از واقعه «مسجد فیل» مشهد در شب ۲۲ مهر ۱۳۴۲ | «بازداشت و حراست» یک روحانی توسعه زیرساخت‌های همگانی، راهی برای رفع معضلات ترافیکی نفس‌های تنگ مشهد زیر سایه تصمیم‌های دیرهنگام آلودگی هوای مشهد بر اثر فعال‌شدن کانون «قره‌قوم» ترکمنستان (۲۲ مهر ۱۴۰۴) کاهش وابستگی به خرید گل و گیاه در شهرداری مشهد با توسعه تولیدات داخلی
سرخط خبرها

تدوین ۷ موافقت‌نامه تملک دارایی‌های سرمایه‌ای با ارزش بیش از ۳۶۰ میلیارد تومان در مشهد

  • کد خبر: ۱۴۹۳۸۳
  • ۱۹ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۰:۲۳
تدوین ۷ موافقت‌نامه تملک دارایی‌های سرمایه‌ای با ارزش بیش از ۳۶۰ میلیارد تومان در مشهد
مدیرکل هماهنگی دستگاه‌های اجرایی شهرداری مشهد از تدوین ۷ موافقت‌نامه طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای به مبلغ ۳ هزار و۶۱۰ میلیارد ریال در حوزه مدیریت شهری خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی قناویزچی در این باره گفت: یکی از روش‌های تامین مالی هزینه‌های روز افزون شهرداری‌ها استفاده از تباصر بودجه کل کشور جهت تنظیم و مبادله موافقت‌نامه‌های طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای است، لذا با پیگیری اداره کل هماهنگی دستگاه‌های اجرایی، معاونت برنامه‌ریزی و حوزه‌های اجرایی مسئول، ۷ موافقت‌نامه طرح‌های تملک دارایی‌های سرمایه‌ای مبادله شده که ۳ موافقت‌نامه دیگر نیز در مراحل پایانی اخذ نتیجه است.

وی با بیان اینکه قانون بودجه کل کشور به عنوان برنامه مالی یک ساله دولت، حاوی پیش‌بینی درآمد‌ها و سایر منابع تأمین اعتبار و برآورد هزینه‌هایی برای انجام عملیات منجر به تحقق سیاست‌ها و اهداف دولت است، افزود: با عنایت به ظرفیت‌های موجود در قانون بودجه ۱۴۰۱ و در راستای تسهیل و کمک به مدیریت شهری، اداره کل هماهنگی دستگاه‌های اجرایی شهرداری مشهد از ابتدای سال با بهره‌گیری از توانایی‌های کارشناسان خبره و توانمند و همکاری دیگر حوزه‌های شهرداری مشهد مقدس نسبت به شناسایی ظرفیت‌های موجود در قانون اقدام کرده که تنظیم این ۷ موافقت‌نامه از جمله نتایج آن به شمار می‌رود.

مدیرکل هماهنگی دستگاه‌های اجرایی شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: موافقت‌نامه‌ها پس از درج در قانون بودجه و ابلاغ اعتبار مصوب توسط سازمان برنامه و بودجه کشور، جهت تنظیم و مبادله موافقت‌نامه و ابلاغ و صدور تخصیص، نیازمند پیگیری مداوم توسط مدیریت بودجه برای معاونت‌ها یا مراکز است.

قناویزچی یادآور شد: در تنظیم موافقت‌نامه‌ها، از نظرات کارشناسی نخبگان مدیریت شهری در حوزه‌های مربوط به بودجه بازآفرینی شهری، عمران، ترافیک، خدمات شهری، تامین مالی، وصول مطالبات و... بهره گرفته شده است.

وی ابراز امیدواری کرد: با پیگیری مجدانه در حال انجام کارشناسان حوزه‌های مسئول، ۳ موافقت‌نامه مربوط به «تجهیزات آتش‌نشانی و اطفای حریق»، «یارانه‌های بلیت اتوبوسرانی» و «قطار شهری» تا پایان سال به نتیجه برسد و شهرداری مشهدمقدس در تسریع و تسهیل خدمات‌رسانی به مجاوران و زائران امام رضا (ع) گام موثر دیگری بردارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->