گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت علت اصلی گرانی گوشت و مرغ، نبود پیش‌بینی در واردات نهاده‌های دامی است قیمت طلا در بازار‌های جهانی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد ادامه رشد ورود سرمایه‌گذاران جدید به بازار سرمایه تولید وانت‌بار جدید در خراسان رضوی تأییدیه استاندارد گرفت سهم ۴۷ درصدی بیمه‌های تکمیلی از بازار | جیب مردم، قربانی هزینه‌های درمان تالارهای عروسی در حال ورشکست شدن هستند تأمین سوخت ژنراتور‌های تولید برق صنایع با ۳۰ برابر قیمت رشد قیمت طلا به کانال بالاتر در مشهد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۱۱.۹ میلیون خانوار ایرانی خودرو ندارند

  • کد خبر: ۱۴۹۴۱
  • ۲۵ دی ۱۳۹۸ - ۱۹:۲۷
۱۱.۹ میلیون خانوار ایرانی خودرو ندارند
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جمع بازنشستگان آموزش و پرورش گفت: در حال حاضر، ۱۱ میلیون و ۹۰۰ هزار خانوار ایرانی فاقد خودرو هستند و بخش اعظمی از جمعیت کشورمان مالک هیچ خانه و زمینی نیستند.
به گزارش شهرآرانیوز؛ محمد شریعتمداری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در پرداخت بسته حمایت معیشتی برای هر خانوار ایرانی به دفعات زیاد آزمون وسع انجام می‌شود تا از بین جمعیت کل، ۶۰ میلیون نفری که شرایط ضعیف تری نسبت به دیگران دارند مشخص شوند.

محمد شریعتمداری در چهل و یکمین گردهمایی کانون‌های بازنشستگی آموزش و پرورش استان‌های کشور که در تهران برگزار شد، اظهار داشت: آزمون وسع در میان چندین روش مطرح، عادلانه‌ترین روش بوده و براساس آن خانوار‌های ضعیف‌تر و در دهک‌های پایین‌تر درآمدی برای بسته حمایت معیشتی مشخص شدند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: با احتساب درصد خطا در آزمون انجام شده، قطعا ۶۰ میلیون نفری که در این طرح قرار گرفته و مشمول شده‌اند، نسبت به سایر افراد جامعه کم برخوردارتر بوده اند. این به معنی این نیست که سایر افراد ثروتمند و برخودارند، بلکه نشان دهنده این است که بخش زیادی از جمعیت کشور در سطوح متوسط به پایین درآمدی قراردارند.

وی با تاکید بر اینکه روش کنونی نسبت به سایر روش‌ها به عدالت نزدیک‌تر است، گفت: این آزمون به صورت مداوم و هر دو ماه یکبار انجام می‌شود و در فرآیند اجرا به طور قطع درصد خطای آن کاهش می‌یابد. برهمین اساس هم اگر در ماه‌های آتی افرادی شامل طرح شوند، مجددا برای آن‌ها بسته حمایتی فعال خواهد شد.

شریعتمداری تصریح کرد: در حال حاضر، ۱۱ میلیون و ۹۰۰ هزار خانوار ایرانی فاقد خودرو هستند و بخش اعظمی از جمعیت کشورمان مالک هیچ خانه و زمینی نیستند؛ بنابراین اگر خانواری به هر شکل دارای خانه و ماشین شخصی است و درآمد او از موارد اعلام شده بالاتر است، پس نسبت به بخش اعظم جامعه، برخوردار است، هرچند وضعیت بسیار خوبی هم نداشته باشند.

ارائه پیشنهاد ۶ هزار میلیارد تومانی برای همسان سازی حقوق بازنشستگان به مجلس

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه بازنشستگی یکی از مسائل مهم و اساسی کشور است، گفت: تبیین مسائل و مشکلات پیشکسوتان جامعه یکی از اصول اساسی دولت است و قطعا اگر در این زمینه بی توجهی صورت گیرد قابل قبول نیست و به ناامیدی در میان این قشر دامن می‌زند.

وی در ادامه تاکید کرد: شاغلان امروز، آینده خود را در بازنشستگان جامعه می‌بینند و خود این مساله جدی کشور است. برونداد مطالعات و بررسی‌های علمی و پژوهشی نز نشان می‌دهد که مشکلات استخراج شده با فاصله خیلی کم، مطابق با دغدغه‌های امروزی بازنشتگان است.

شریعتمداری، اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان را یکی از دغدغه‌های مهم جامعه عنوان کرد و گفت: در اولین بودجه پیشنهادی دولت به مجلس، عدد بودجه کل چیزی حدود ۴۷۰ هزار میلیارد تومان بود که تصور می‌شد با توجه به شرایط اقتصادی کشور، بودجه خوبی تدوین شده است، اما وقتی شرایط تحریم و مشکلات فروش نفت پیش آمد، این عدد در گام اول به ۴۰۱ هزار، در گام دوم به ۳۸۰ هزار و در نهایت به ۳۰۱ هزار میلیارد تومان کاهش یافت و منابع و مصارف کشور را دچار تغییر کرد.

شریعتمداری با بیان اینکه در ابتدا دولت پیشنهاد ۶ هزار میلیارد تومانی را برای همسان سازی حقوق بازنشستگان تقدیم مجلس کرده است، افزود: قطعا کانون‌های بازنشستگی در تعامل با مجلس و نمایندگان می‌توانند روندی را طی کنند که به بهبود بودجه و اعتبارات این بخش کمک کند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: قطعا بازنشستگان زیر فشار زیادی هستند و این موضوعی است که غیرقابل انکار است. برای همه ما شرایط بازنشسته عزیزی که فرزند دانشگاهی دارد یا حتی عائله‌مند معلول دارد قابل تصور نیست و همه تلاش ما برطرف شدن مشکلات است که امیدواریم با همدلی و همکاری در جهت کاهش مشکلات گام برداریم.

شریعتمداری ادامه داد: پایین بودن افزایش حقوق و دستمزد نسبت به تورم طی سال‌های مختلف وجود داشته که دولت تلاش کرد در سال‌های اخیر این رویه را تغییر دهد. اما این دوسال با توجه به شرایط اقتصادی و تحریم ها، افزایش حقوق بیش از تورم اتفاق نیفتاده و امسال هم این افزایش حقوق شاغلین و بازنشستگان ۱۵ درصد درنظر گرفته شده است.

وی بیمه تکمیلی درمان را دغدغه دوم بازنشستگان و پیشکسوتان جامعه عنوان کرد و با بیان اینکه بازنشستگان آموزش و پرورش ستون فقرات کشور هستند، گفت: در بحث بیمه تکمیلی با توجه به اینکه سهم بازنشستگان ثابت مانده و سهم صندوق بازنشستگی کشوری افزایش یافته، تاحدودی سقف تعهدات بهبود یافته، اما این میزان کفاف درمان بازنشستگان را با توجه به هزینه‌های درمان نمی‌دهد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری خواست تا با برگزاری نشست مشترک با نمایندگان کانون‌های بازنشستگی نسبت به ارائه راه حل جامع برای بهبود کیفیت خدمات و افزایش سقف تعهدات بیمه تکمیلی بررسی کنند.

شریعتمداری، تاکید کرد: اعضای هیات مدیره صندوق بازنشستگی از برجسته‌ترین چهره‌های علمی و اقتصادی هستند و چند سال است که این هیات مدیره در حال فعالیت است و اگر مدیرعاملی هم انتخاب شود باید زیر نظر این هیات مدیره کار کند.

وی تصریح کرد: شخص آقای ایزدی سال‌ها رئیس هیات مدیره صندوق بوده اند و همین دوره، برنامه راهبردی صندوق بازنشستگی که مهم‌ترین مسائل این صندوق از اصلاح امور جاری و ساختاری تا بحث‌های اکچوئری بوده بالاخره بعداز شش ماه به نتیجه رسیده و من برای اولین بار در جلسات متعدد چندساعته برای به سرانجام رسیدن این برنامه مهم شرکت داشتم و برنامه خوبی با کمک هیات مدیره و مدیران صندوق تدوین شده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ما با صندوقی مواجه هستیم که ۱۷ درصد آورده آن از محل کسورات بازنشستگی و ۵ درصد از محل سودآوری شرکت‌ها است و مابقی وابسته به بودجه عمومی و دولت است؛ بنابراین اینکه بیان شود وضعیت بد شرکت‌ها سبب این مشکلات شده، مطلب درستی نیست.

شریعتمداری با تاکید بر اینکه مسیر شفافیت خواسته من از مدیرعامل صندوق بازنشستگی بوده و این مسیر در دوره سرپرست فعلی صندوق نیز با جدیت دنبال شده است، گفت: وقتی حق بیمه یک صندوق از ابتدای تشکیل تاکنون عدد ثابت ۲۲ درصد به جای ۳۰ درصدی که در تامین اجتماعی و به صورت سه جانبه گرایی دریافت باشد، همین مشکلاتی را ایجاد می‌کند که امروز با آن مواجه هستیم.

شریعتمداری با بیان اینکه عزل و نصب و مدیریت یک بنگاه کار مدیرعامل صندوق نیست و صندوق‌ها باید سهامداری کنند، گفت: در برنامه راهبردی صندوق بازنشستگی این مساله به خوبی تبیین شده و این صندوق نیز به زودی همانند تامین اجتماعی سیاست مدیریت سهام را به جای بنگاه داری کنونی اجرایی خواهد کرد.

وی یکی از مشکلات بازنشستگان را خستگی در پیگیری امور اداری عنوان کرد و گفت: باید فرآیندی در بخش خدمات و ارتباط با بازنشستگان طراحی شود تا شخص بازنشسته با کمترین مشکل و در کمترین زمان، خدمت مورد نظر خود را دریافت کند.

شریعتمداری همچنین انتخاب نماینده کانون‌های بازنشستگی هر استان را به عنوان مشاور امور بازنشستگی در مدیریت استانی صندوق بازنشستگی کشوری، مدیریت‌های استانی ادارات تعاون، کار و رفاه اجتماعی و آموزش و پرورش استان‌ها عاملی برای مشارکت بازنشستگان در امور و استفاده از دانش و تجربه گران قیمت این عزیزان دانست.

وی گفت: اگر این مراحل اجرایی شود، می‌توان در شورای عالی رفاه نیز برای انتخاب مشاور استاندار در امور بازنشستگی به نتیجه رسید و این برنامه را عملیاتی کرد.

تهیه دستورالعمل و شیوه نامه استفاد از امکانات در اختیار ادارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان ها، حمایت از پایان نامه‌های دانشگاهی مقطع ارشد و دکتری فرزندان بازنشستگان کشوری، استفاده از طرح‌های پژوهشی و کاربردی فارغ التحصیلان مقطع دکتری برای سیاست گذاری در حوزه رفاه، اشتغال و صندوق‌های بازنشستگی و همچنین حمایت از طرح‌های علمی کانون‌های بازنشستگی با محور بیان دغدغه‌ها استانی و منطقه‌ای کانون‌ها و ارائه راه حل مناسب، از جمله بحث‌های وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این نشست بود.

تصویب اعتبار برای پرداخت وام ۷ میلیون تومانی به ۴۰۰ هزار نفر

نعمت الله ایزدی، سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری نیز در این نشست با اشاره به ساز وکار‌های پرداخت وام به بازنشستگان این صندوق گفت: با توجه به شرایط موجود و با تعامل بسیار خوب بانک صادرات به عنوان بانک عامل، اعتبار ۲۸۰۰ میلیارد تومان برای پرداخت وام ۷ میلیون تومانی به ۴۰۰ هزار نفر تصویب و اجرایی شده است.

وی با بیان اینکه تلاش شده تا عدالت در پرداخت این تسهیلات در دستور کار قرار گیرد، گفت: اتکای کامل به سیستم خودکار که براساس اولویت‌های مشخص شده، افراد را واجد شرایط دریافت وام می‌داند از تغییراتی بوده که در این مورد اتفاق افتاده است.

ایزدی با بیان اینکه با اعتبارات موجود، در حال حاضر می‌توان با همین شیوه عمل کرد، گفت: اگر بانک رفاه و توسعه تعاون در این زمینه همکاری کنند قطعا می‌توان اعتبارات و سقف تسهیلات را تغییر داد.

ایزدی درباره بیمه تکمیلی درمان نیز گفت: تلاش ما این بوده که در شرایط فعلی سهم حق بیمه بازنشستگان افزایش پیدا نکند و از محل سهم صندوق، سقف تعهدات بهبود یابد. در بخش بیماران خاص و صعب العلاج نیز تلاش این است که هزینه‌ها تاجایی که امکان دارد پرداخت شود و این عزیزان بامشکل مواجه نشوند.
 
منبع: فارس
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->