هوتن شکیبا: «تاسیان» را دوست داشتم ریزش ۳ میلیونی مخاطب فیلم‌های کمدی | سلیقه مردم در فیلم دیدن تغییر کرده است حامد بهداد: داریوش ارجمند نه اخلاق حرفه‌ای دارد نه تکنیک بازیگری خالق پیکی‌بلایندرز، فیلم‌نامه بعدی جیمزباند را می‌نویسد چرا انیمه «کرومی» در بین کودکان محبوب شد؟ + خلاصه داستان یاد و خاطره مهدی خلیلی در شبکه‌ مستند موافقت موسسه «سینما - شهر» با تبدیل ۲ مجتمع فرهنگی به سالن سینما در خراسان رضوی «زن و بچه» امشب (۱۰ مرداد) در «هفت» نقد می‌شود رونمایی از پوستر فیلم سینمایی «جزایر قناری» + عکس رابرت ویلسون، کارگردان تئاتر درگذشت + علت فوت انتشار جدول نمایش برنامه «سینمای ایران برای وطن» + عکس مانی حقیقی: فیلم من نه دروغ می‌گوید، نه راست! مریم حسینیان، داستان‌نویس مشهدی درگذشت+ علت فوت ویدیو | موسیقی استاد محمد نوری را باید با روح شنید، نه گوش! استوری هنرمند تئاتر مشهد دربارهٔ شرایط مجموعهٔ تئاتر شهر | کاش تئاتر مشهد بزرگ‌تر داشت + عکس تغییر چهره بازیگر نقش مومو سریال بچه مهندس + عکس ماجرای کتک خوردن جعفر دهقان در سریال «حکایت‌های کمال»
سرخط خبرها

استقبال خوب تماشاگران از فیلم «اتاقک گلی» + فیلم

  • کد خبر: ۱۴۹۷۳۹
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۷:۴۰
استقبال خوب تماشاگران از فیلم «اتاقک گلی» + فیلم
فیلم سینمایی اتاقک گلی توسط محمدعلی عسگری ساخته شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از بینندگان فیلم سینمایی اتاقک گلی درباره ارزیابی خود از این اثر اظهار کرد: به نظر من این فیلم در بستر خوبی تولید شده و جزو چند فیلم خوبی بود که طی این چند روز تماشا کرده بودم. 

وی ادامه داد: به نظر من این فیلم می‌تواند جزو نامزدهای اصلی کسب جوایز این دوره از جشنواره فیلم فجر باشد. 

یکی دیگر از بینندگان این فیلم خاطرنشان کرد: با اینکه من یک نوجوان هستم اما اتاقک گلی توانست نظر من را جلب کند. 

وی اضافه کرد: به نظر من اتاقک گلی موضوع جذابی داشت و من حین تماشای آن خیلی احساساتی شدم. 

یکی از تماشاگران اتاقک گلی با بیان اینکه این اثر فیلم جالبی بود، عنوان کرد: در حقیقت این فیلم با نگاه دیگری به عملیات مرصاد پرداخته بود. 

وی افزود: هنوز تحت تاثیر قصه فیلم هستم. به نظر من اتاقک گلی فیلم‌نامه و سناریوی خوبی داشت و به موضوع جدیدی پرداخته بود.

یکی دیگر از بینندگان این اثر بیان کرد: اتاقک گلی اثر خوبی بود و آن را دوست داشتم. این اثر فیلمی خوش‌ریتم و خوش‌ساخت بود.

وی تصریح کرد: به نظر من مانند آن مردانی که آن زمان بودند، امروز کمتر پیدا می‌شود. 

این مخاطب سینما اضافه کرد: در مجموع به نظرم اتاقک گلی فیلم جالبی بود و تصور می‌کردم پیش پا افتاده باشد ولی خوشبختانه اینطور نبود.

بیننده دیگری هم با اشاره به اینکه اتاقک گلی فیلم عالی و خوبی بود و از زاویه دیگری به موضوع عملیات مرصاد پرداخته بود، گفت: به عقیده من اتاقک گلی بهترین فیلم جشنواره بود و درام بسیار جذاب و خوش‌ریتمی داشت. بازی بازیگران نیز بسیار عالی بود. 

وی ادامه داد: تعجب کردم از عواملی که تاکنون کار خاصی از آنان ندیده بودم، انقدر موفق باشند.

در این فیلم سعید دشتی، سعید زارعی و مسعود شامی به ایفای نقش می‌پردازند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->