تکان‌دهنده‌ترین جنایت خانوادگی در یک قدمی مشهد: پدری که سر پسرش را متلاشی کرد! اظهارنظر معاون استاندار همدان درباره تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا یک کشته و ۱۵ مصدوم در حادثه واژگونی وانت بار در محور تربت جام - مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) ایران در هفته دوم مهرماه ۱۴۲ بار لرزید ‌نمی‌خواستم یک گلابی باشم! به مناسبت صد‌و‌هجدهمین سالگرد سه‌رنگ شدن پرچم ایران | سبز و سفید و سرخ‌مان درباره ویژگی‌هایی که مردان را برای همسرانشان جذاب‌تر می‌کند | مرد جذاب من ثبت ۲۲۸ هزار و ۸۶۰ ازدواج در کشور طی شش ماه اول سال ۱۴۰۴ | کاهش ۴ درصدی ازدواج و ۳.۵ درصدی طلاق آیا با بالا رفتن سن، قد ما واقعاً کوتاه می‌شود؟ خراسان رضوی بیشترین میزان نابودی منابع آب زیرزمینی در کشور را دارد! اخطار به ۱۵ بانک در رابطه با نحوه پرداخت تسهیلات | ضرورت مقابله با انحصار در واردات برنج آموزش و پرورش خراسان رضوی: در حال حاضر آمار دقیقی از شمار دانش‌آموزان مبتلا به شپش نداریم سازمان جهانی بهداشت: سیگار‌های الکترونیکی موج جدید اعتیاد به راه انداخته‌اند آخرین وضعیت تأمین واکسن آنفلوانزا در کشور (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی افزایش دما و احتمال آتش‌سوزی جنگل‌ها (۱۵ مهر ۱۴۰۴) فرار از چنگال قاتل نامرئی آوارگی میلیون‌ها نفر در جهان بر اثر تغییرات اقلیمی رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران: تاکنون ۴۶۱ نفر از زندانیان زن تحت حمایت ما هستند افزایش ۱۱ برابری جمعیت شهری ایران در ۶۸ سال گذشته پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر آخر هفته نسبتاً گرم باشند آزادی ۶ هزار و ۵۰۰ زندانی جرائم غیرعمد در نیمه اول ۱۴۰۴ نوشیدن آب یخ پس از غذا خوردن را ترک کنید آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز و ۱۰۰ هزار معلم برای ارتقای مهارت‌آموزی قوه‌قضائیه کادر اداری جذب می‌کند | اطلاعیه آزمون استخدامی + شرایط ثبت‌نام نظارت بر بهداشت مدارس خراسان رضوی با شروع سال تحصیلی جدید رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: وزارت نیرو برنامه‌ای برای آب‌های مرزی استان ندارد آخرین اخبار از پرونده گم شدن سما جهانباز | صدور کیفرخواست برای متهم اصلی + شرط پدر سما برای بخشش متهم پایان مراجعه حضوری برای صدور شناسنامه نوزادان در خراسان رضوی نزدیک است + فیلم چگونه کودکان را در هوای آلوده از مشکلات ریوی محافظت کنیم؟
سرخط خبرها

۱۵۷ مسافر در راه مانده در محورهای مواصلاتی خراسان رضوی امدادرسانی شدند

  • کد خبر: ۱۵۰۲۵۷
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۹
۱۵۷ مسافر در راه مانده در محورهای مواصلاتی خراسان رضوی امدادرسانی شدند
دیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته به تعداد ۱۵۷ مسافر گرفتار در برف و کولاک محورهای مواصلاتی استان امدادرسانی شده است.

به گزارش شهرآنیوز، محسن ذاکریان اظهار کرد: با توجه به بارش شدید برف و باران طی ۲۴ ساعت گذشته در بیشتر نقاط استان به تعداد ۱۵۷ مسافر گرفتار در برف و کولاک محورهای مواصلاتی استان امدادرسانی شده است.

وی افزود: این تعداد مسافر در مسیر شهرهای کاشمر، درگز، سبزوار، خواف، تربت‌حیدریه و تربت‌جام گرفتار برف و کولاک شدند که توسط نیروهای امداد و نجات امدادرسانی شدند.

ذاکریان بیان کرد: در محور کاشمر- نیشابور طی این مدت امدادگران پایگاه‌های جاده‌ای کاشمر به ۹۶ نفر از مسافرانی که در جاده گرفتار شده بودند امدادرسانی کردند. همچنین در محور گردنه طبس-سبزوار به دلیل بارش شدید برف برای ساعاتی تردد خودروها در جاده کوهستانی طبس، از توابع بخش مرکزی شهرستان سبزوار دچار مشکل شد. خودروها در گردنه تیوان درگز نیز به دلیل لغزندگی و پیچ و خم زیاد این جاده کوهستانی در برف گرفتار شدند و به ۲۸ نفر امدادرسانی شد.

وی با اشاره به امدادرسانی به ۳ مسافر گرفتار در برف و کولاک در سه راهی نشتیفان، مطرح کرد: واژگونی یک‌ دستگاه خودروی تیبا در کیلومتر ۳۲ محور تربت‌حیدریه به سمت مشهد نیز یکی دیگر از حوادث ۲۴ ساعت گذشته بود که در ارتباط با آن به ۹ نفر امدادرسانی شد. در همین مسیر یک دستگاه پیکان نیز به دلیل نقص فنی در برف گرفتار شد که توسط مدادگران به ۳ نفر سرنشین آن امدادرسانی شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->