آیین اختتامیه چهارمین اجلاس ملی مهدویت و انقلاب اسلامی برگزار شد | مفاهیم مهدوی در کتب درسی گنجانده می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: باید مهدویت در جامعه پررنگ‌تر باشد | مقاومت، بهترین سلاح تولید امید مهدوی است نسخه خطی مصحف الرضا(ع)؛ جزوه کلام‌الله منسوب به‌خط حضرت رضا(ع) بازنشر شد تقویت اخوت ایمانی و ائتلاف قلبی جامعه، راهبرد ائمه جمعه باشد | تفرقه‌افکنی و عداوت‌آفرینی در نماز جمعه جایی ندارد جشنواره ملی جنات با هدف ارتقای جایگاه تبلیغ برگزار می‌شود مدیر تشریفات دفتر رهبر معظم انقلاب: حوزوی‌ها در جهاد تبیین جدی عمل کنند «نوسرباز»؛ پویشی ملی با هدف تربیت نسل مهدوی وزیر علوم: دانشجویان در سفر عمره به درک مفاهیم قرآن بپردازند «بنیاد قرآنیان اسوه» به دنبال اقدامات تحولی در حوزه قرائت قرآن کشور است اختتامیه چهارمین دوره مسابقات مدیحه خوانی کوثر محبت در مشهد برگزار شد قناعت؛ ضمانت آرامش و نشاط خانواده راه‌های انس و ارتباط هر چه بیشتر با امام زمان (عج) | محبت خود را با عمل اثبات کنید استقبال ویژه سرخسی‌ها از تولیت آستان قدس رضوی (۱۸ بهمن ۱۴۰۳) + فیلم دین‌گریزی برخی از جوانان ربطی به حکومت دینی ندارد مستند «سلوک سیّدِ پارسا» روی آنتن شبکه چهار می‌رود ۱۱۰ مبلغ به بقاع متبرکه سراسر کشور در ایام دهه فجر اعزام شدند دومین اجلاس مجمع خطبای خراسان برگزار شد (۱۷ بهمن ۱۴۰) امامزادگان باید منبع معادشناسی باشند جزئیات ثبت نام عمره ماه مبارک رمضان در استان خراسان رضوی
سرخط خبرها

وزیر اقتصاد: آستان قدس رضوی میدان دار کارهای خداپسندانه است

  • کد خبر: ۱۵۰۹۷۰
  • ۳۰ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۴۱
وزیر اقتصاد: آستان قدس رضوی میدان دار کارهای خداپسندانه است
وزیر اقتصاد ضمن تقدیر از اقدامات آستان قدس رضوی در امور خیریه، این آستان مقدس را میدان‌دار کارهای خداپسندانه و خیرخواهانه دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، سید احسان خاندوزی خاندوزی، وزیر اقتصاد و دارایی، در آئین اهدای ۱۰۰۰ سری جهیزیه به زوجین جوان سراسر کشور که همزمان با عید مبعث رسول گرامی اسلام (ص) با همکاری بنیاد کرامت رضوی، کمیته امداد امام خمینی (ره)، وزارت امور اقتصادی و دارایی کشور و بانک قرض‌الحسنه مهر ایران، با حضور قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی در سالن نمایشگاه‌ها و همایش‌های آستان قدس رضوی برگزار شد، گفت: مردم وزارت اقتصاد و دارایی را به عنوان مسئول مالیات و گمرک و همچنین بازار سرمایه می‌شناسند، اما فراتر از این مسئولیت متعارف، با تاکید ریاست جمهوری مسئولیت این وزراتخانه ارتقا یافته و کمک به ابعاد اجتماعی اقتصاد کشور را از رسالت‌های خود می‌داند.

وی با بیان اینکه دلسوزان جامعه بسیار فراوانند و همواره در پی این هستند که این سرزمین بدرخشد، گفت:، اما متاسفانه یک موتور نارضایتی در کشور کار می‌کند که توجهی به آمد و رفت روسای دولت هم ندارد، اما وظیفه ما این است از خلال این مانع تراشی‌ها، تسهیلات کسب و کار را برای مردم فراهم آوریم.

خاندوزی ادامه داد: متاسفانه در کشور آن اندازه که لازم بوده به مباحث اجتماعی اقتصاد توجه نشده است و مسئله تسهیل در تولید و در خلال آن اشتغال از مباحث بسیار قابل اهمیتی است که باید بیشتر به آن توجه کرد.

وی در ادامه راه‌اندازی درگاه مجوز در حوزه کسب و کار، رفع معظل گواهی سوء پیشینه برای ایجاد مشاغل و رفع موانع آن و... را برخی از اقدامات وزارت اقتصاد و دارایی کشور در حوزه تسهیل در کسب و کار‌ها ذکر کرد.

وزیر اقتصاد و دارایی کشور خاطر نشان کرد: امسال توفیق شد در ماه مبارک رمضان شرایط آزادی تعدادی از زندانیان جرایم غیر عمد را فراهم آوریم و امشب نیز با همکاری آستان قدس رضوی و دیگر نهاد‌ها ۱۰۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان اهدا شد تا نومزدوجین کانون گرم خانواده را تشکیل دهند. 

منبع: آستان نیوز 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->