آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سرپرست شهرداری مشهد: ۷۰ درصد از آلودگی هوای مشهد ناشی از آلاینده‌های متحرک است

  • کد خبر: ۱۵۱۳۱۸
  • ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۷
سرپرست شهرداری مشهد: ۷۰ درصد از آلودگی هوای مشهد ناشی از آلاینده‌های متحرک است
سرپرست شهرداری مشهد با تاکید بر اینکه موضوع هوای پاک به قدری مهم است که قانون آن مصوب و ابلاغ شده است،گفت: ۷۰ درصد از آلودگی هوای مشهد ناشی از آلاینده‌های متحرک است. 
مهدی بی باک
خبرنگار مهدی بی باک

به گزارش شهرآرانیوز، جواد اصغری، سرپرست شهرداری مشهد در مراسم رونمایی از اتمام فرآیند تعمیر اساسی ۱۱ دستگاه واگن خط یک قطار شهری مشهد با بیان اینکه همه ما در ارتباط با شهر زیست پذیر زیاد شنیده‌ایم و این یکی‌از شاخصه‌های مهم در تحقق این شهر موضوع حمل و نقل است، افزود: در مشهد به این موضوع بیشتر توجه شده است به طوری که یکی از مد‌های مهم ما حمل و تقل ریلی است. 
به گفته وی، دو خط از چهار خط ریلی مترو مشهد در حال فعالیت است. اثراتی که این خطوط در موضوع زیست شهری دارد مشخص است. 
سرپرست شهرداری مشهد با تاکید بر اینکه موضوع هوای پاک به قدری مهم است که قانون آن مصوب و ابلاغ شده است، خاطرنشان کرد: مسیر‌های دوچرخه و ایجاد زیرساخت‌ها نیز اهمیت دارد. در حال توسعه آن هستیم به این جهت که یکی از مد‌های مهم است. 

اصغری با بان اینکه همیشه خودرو‌های تک سرنشین دیده می شود، افزود: هرچقدر هم پلس راهور اقدامات انضباطی انجام دهد، اما نیاز به کار فرهنگی دارد، دانشگاه باید در حل این مسائل کمک کند. تقاضا می‌کنیم جامعه دانشگاهی در حل مسائل به ما کمک کند. 

وی تصریح کرد: مراسم امروز هم یکی‌از اقدامات مشترک مدیریت شهری و دانشگاه بوده و ۶۰ سند همکاری بین دانشگاه علم و صنعت و فردوسی منعقد و نتایج بسیار خوبی داشته است. در شرایط تحریم‌های ظالمانه صرفه‌جویی‌های خوبی صورت گرفته است.

گفتنی است با حضور شهردار مشهد و جمعی از مدیران و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد از دو سند TDP به صورت نمادین رونمایی شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->