اقدام متفاوت شبکه سه؛ نمایش توییت زندانی سیاسی و منتقد جمهوری اسلامی در حمایت از نیرو‌های مسلح + فیلم واکنش نوید محمدزاده، بهرام افشاری و بهنام بانی به حملات رژیم صهیونیستی علیه ایران + تصاویر واکنش کارگردان سریال «پایتخت» به تجاوز رژیم صهیونیستی به ایران توصیه وزیر فرهنگ به صداوسیمایی‌ها: فضای متفاوت و متکثری ایجاد کنید نویسنده اسرائیلی اعتراف کرد | ایران دقیق می‌زند، اما اسرائیل کودک می‌کشد بازتاب پاسخ موشکی ایران به حملات رژیم صهیونیستی در رسانه‌های بین‌المللی واکنش رضا کیانیان به حمله رژیم صهیونیستی + عکس با زبانِ هنر دادخواه مظلومین جهانیم | بیانیه انجمن هنر‌های نمایشی خراسان رضوی در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی واکنش جالب رضا صادقی به جریان‌های گمراه: آنفالو آزاد + عکس واکنش محسن تنابنده به حمله رژیم صهیونیستی: الان وقت عمله ادبیات به جهانیان می‌آموزد که هیچ مشکلی با جنایت و خونریزی حل نمی‌شود ادای دین داوود میرباقری به سرداران شهید: سریال سلمان فارسی تقدیم به این مردان بزرگ خواهد شد هنرمندان با هر عقیده سیاسی آماده دفاع از کشور هستند جهانگیر الماسی: آدمکشان رژیم صهیونیستی شایسته نفرین الهی هستند واکنش محسن چاوشی به حمله رژیم صهیونیستی: لگد کردی، لگد می‌شی بیانیه هنرمندان درباره حمله رژیم صهیونی به ایران بیانیهٔ جمعی از هنرمندان تئاتر مشهد در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی توقف اکران فیلم‌های کمدی تا اطلاع ثانوی (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) وزیر فرهنگ: جنایت رژیم صهیونیستی بی‌پاسخ نخواهد ماند تمامی اجرا‌های صحنه‌ای تا اطلاع ثانوی تعطیل خواهد بود (۲۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس حوزه هنری خراسان رضوی: دغدغه ما تغییر فضای عمومی فیلمسازی استان است

  • کد خبر: ۱۵۲۴۶۰
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۸:۰۶
رئیس حوزه هنری خراسان رضوی: دغدغه ما تغییر فضای عمومی فیلمسازی استان است
مجید عسگری در حاشیه آیین رونمایی از نخستین فراخوان روایت شهر گفت: دغدغه ما این بود با مشارکت شهرداری فضای عمومی فیلمسازی استان را تغییر دهیم، موسسه شهرآرا نیز تمایل داشت با زبان سینما در رابطه با مشهد فیلم ساخته شود، بنابراین توانستیم با هم همکاری مشترک انجام دهیم.
مریم امیری
خبرنگار مریم امیری

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس حوزه هنری خراسان رضوی در حاشیه آیین رونمایی از نخستین فراخوان روایت شهر  اظهار کرد: روایت شهر سلسله رویدادهایی برای تولید فیلمنامه از سوژه‌هایی با محوریت هویت روایی مشهدالرضا(ع) است. برای اینکه بتوانیم فضای رسانه‌ای و تصویر سینمایی از مشهد را در فضای عمومی کشور و جهان تغییر دهیم نیاز به فیلمنامه‌هایی داریم که مشهد و هویت واقعی آن را روایت کند. این روایت و شکل‌گیری فیلمنامه‌ها نیاز به تعامل با هنرمندان دارد. 

وی افزود: موسسه فرهنگی شهرآرا و حوزه هنری خراسان رضوی با همکاری هم با شکل دادن یک گروه پژ‌وهشی که شامل تیم‌های دانشگاهی و هنری هستند تلاش کردند مولفه‌ها و سوژه‌های هویتی مشهد را شناسایی کنند، با سایر هنرمندان به اشتراک بگذارند و از آن‌ها درخواست کنند که برای تولیدات سینمایی برای این سوژه‌ها طرح ارائه کنند، بنابراین ما در قالب سلسله رویدادهایی در تعامل با هنرمندان تلاش می‌کنیم فیلمنامه تولید شود و در گام بعد شهرآرا برای ساخت آن‌ها با مشارکت سایر سازمان‌ها اقدام کند. 

عسگری با بیان اینکه این سلسله رویدادها چهار رویداد دارد، عنوان کرد: این چهار رویداد شامل مستند، خرده‌روایت و فیلم کوتاه موضوعی با موضوع زن و خانواده و با نام شهربانو و قالب‌های تصویری خلاق است. امیدواریم در این رویدادها بتوانیم حدود ۸۰ فیلمنامه را به عرصه فیلم‌سازی مشهد و‌ کشور اضافه کنیم. 

رئیس حوزه هنری خراسان رضوی گفت: حوزه هنری استان یکی از اصلی‌ترین اهداف خود را راهبری هنری در فضای استان قرار داده که نیاز دارد با بقیه سازمان‌ها مشارکت کند. دغدغه ما این بود با مشارکت شهرداری فضای عمومی فیلمسازی استان را تغییر دهیم، موسسه شهرآرا نیز تمایل داشت با زبان سینما در رابطه با مشهد فیلم ساخته شود که این دو در نقطه رسیدن به فیلمنامه‌ها با هم مشترک می‌شدند، بنابراین توانستیم با هم همکاری مشترک انجام دهیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->