باطن‌ها در آزمون‌های سخت مشخص می‌شود اعزام ۲ هزار مبلّغ خواهر به عتبات در ایام اربعین ۱۴۰۴ حرکت ۲۴ روزه کاروان پیاده امام رضا (ع) از یزد به مشهد اجرای طرح نشاط معنوی در بقاع متبرکه با رویکردی متفاوت و فناورانه ثبت‌نام ۲۱۰ هزار نفر از زائران اربعین در سامانه سماح تا ظهر امروز (۲۹ تیر ۱۴۰۴) | ۶۰ درصد، متقاضی عبور از مرز مهران هستند اعتکاف علمی با حضور ۳ هزار و ۸۰۰ طلبه در حرم مطهر امام‌رضا (ع) برگزار شد درباره هیئت‌های سکولار که درپی سیاست‌زدایی از  عزاداری امام حسین(ع) هستند مراسم بزرگداشت شهدای روحانی جنگ ۱۲ روزه برگزار می‌شود چرا عنوان «کشتی نجات» برای امام حسین (ع) به کار برده شده است؟ لزوم پرداختن رسانه‌ها به ابعاد خدمت رسانی مردم اندیمشک به زوار اربعین استمرار فعالیت موکب امام رضا (ع) در پایتخت | تجلی شور محرم و عطر رضوی آغازبه‌کار ستاد دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ در مشهد جزئیات شرایط مشمولان غیرغایب برای زیارت عتبات عالیات اعلام شد اولین رمان جامع عاشورا در راه است | الهام نویسنده رمان از آرزوی جالب علامه جعفری نحوه تهیه گذرنامه زیارتی چگونه است و مشمول چه کسانی می‌شود؟ اعزام ۱۰ هزار نفر از اقشار کم برخوردار در سطح کشور به راهپیمایی اربعین ۱۴۰۴ دومین سوگواره بین المللی «میراث اربعین حسینی» برگزار می‌شود بنیاد شهید با تمام توان پیگیر مشکلات معیشتی و درمانی خانواده شهدای حمله صهیونیستی است
سرخط خبرها

تولیت آستان قدس رضوی: تقرب به امام رضا(ع)، تقرب به ذات اقدس الهی است

  • کد خبر: ۱۵۳۰۲۵
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۸
تولیت آستان قدس رضوی: تقرب به امام رضا(ع)، تقرب به ذات اقدس الهی است
تولیت آستان قدس رضوی گفت: ارتباط و تقرب به امام علی بن موسی الرضا(ع) موجب تقرب به ذات اقدس الهی است.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی که به منظور زیارت مناطق عملیاتی جنوب کشور و یادمانهای راهیان نور به استان خوزستان سفر کرد با حجت‌الاسلام و المسلمین سید عبدالنبی موسوی فرد، نماینده ولی‌فقیه در این استان و حضرات آیات سید علی شفیعی و موسوی جزایری و جمعی از روحانیون و فضلای حوزه علمیه اهواز دیدار و گفتگو کرد.

تولیت آستان قدس رضوی در این دیدارها که با همراهی علی اکبر حسینی محراب، استاندار خوزستان صورت پذیرفت، ضمن اشاره به فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی آستان قدس رضوی، خادمان حقیقی امام رضا(ع) را اولیاء الله، مقربان و ملائکه الهی دانست و ابراز کرد: سالانه زائران بسیاری از اقصی نقاط جهان با ادیان و مذاهب مختلف به حرم مطهر رضوی مشرف می‌شوند که این تنوع از لحاظ دین، ملیت و موقعیت اجتماعی رنگین کمانی از همه اقشار و سنین گوناگون را به وجود آورده است.

وی با اشاره به توسل علما، اساتید و روحانیون برجسته به امام هشتم(ع)، عنوان کرد: بسیاری از علمای بزرگ و انسان‌های تأثیرگذار برای تقرب و نزدیکی به ذات اقدس باری تعالی و برای رفع موانع معنوی و دنیوی خود به وجود مقدس امام علی بن موسی الرضا(ع) متوسل شده‌اند و پاسخ گرفته‌اند و مسیر سیر و سلوک معنوی در زندگی فردی و اجتماعی خود را به برکت این امام همام هموار ساخته‌اند.
تولیت آستان قدس رضوی در ادامه بر تأثیر و اهمیت تربیتی کاروان راهیان نور به ویژه برای نسل جوان تأکید کرد و افزود: تأثیر این کاروان ها بر روی جوانان بسیار است و موجب رشد فرهنگ متعالی شهادت، انسانیت و جوانمردی در میان آنان می شود.

بارگاه رضوی کانون معنوی و ملجاء ملت ایران

همچنین در این دیدار آیت الله موسوی جزایری، عضو مجلس خبرگان رهبری خادمی زائران حرم نورانی حضرت رضا(ع) را توفیق و افتخاری بزرگ خواند و ابراز کرد: امام خمینی(ره) فرمودند «در حقیقت پایتخت ایران مشهد است» که این فرمایش مبین جایگاه کانونی، پناه و ملجأ بودن بارگاه قدس رضوی برای همه ملت ایران و تمام شیعیان جهان است.
رئیس شورای حوزه علمیه استان خوزستان با اشاره به اهمیت جایگاه تولیت آستان قدس رضوی، عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب این مسئولیت سنگین را برعهده حجت الاسلام والمسلمین مروی قرار دادند که نشان از صدق، تعهد و تداوم حسن اعتماد معظم له طی سال‌های طولانی به ایشان است.

آیت الله موسوی جزایری با اشاره به سفر تولیت آستان قدس رضوی برای زیارت مناطق عملیاتی جنوب و یادمانهای راهیان نور، گفت: یاد و خاطره شهدا را باید گرامی داشت، چرا که تمام داشته‌ها در انقلاب اسلامی به واسطه آن‌ها است. 

منبع: آستان نیوز 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->