دود دست دوم سیگار نقض قاطع حق‌الناس است | دورهمی بدون دخانیات را به یک برند خانوادگی تبدیل کنیم ویدیو | سقوط هواپیمای ارتش کره‌جنوبی یک قلب در هزار خانه تپید | روایت ایثار خانواده‌های مرگ مغزی در مشهد+ فیلم سالانه بیش از ۵۰ هزار نفر در کشور جان خود را بر اثر مصرف محصولات دخانی از دست می‌دهند وجود ۷ هزار و ۳۰۰ متخصص اطفال در کشور | خطر کمبود متخصص در ۱۰ سال آتی شیوع ۱۵ درصدی آسم و آلرژی در بین اطفال | خطر حیوانات خانگی برای کودک پژمان فر: به دنبال توسعه مراکز درمانی برای پیوند عضو در کشور هستیم ضرورت نوسازی سالانه ۵۰۰ هزار خودروی فرسوده در کشور در سال ۱۴۰۴ اعتبارات هزینه‌ای سازمان حفاظت محیط زیست ۵۰ درصد افزایش یافته است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ خرداد ۱۴۰۴) | مشهد از فردا گرم می‌شود شینا انصاری: وضعیت معیشت و رفاه کارکنان محیط زیست بهبود می‌یابد یک زن زندانی ایرانی از عراق به کشور منتقل شد نتیجه جلسه پرونده محیط‌بان کرمانی به زودی اعلام خواهد شد پیش‌بینی هواشناسی کشور (۸ خرداد ۱۴۰۴) | آخر هفته طوفانی در ۷ استان برخورد مرگبار یک خودرو با خرس قهوه‌ای در سوادکوه وزیر آموزش و پرورش: وضعیت نیروهای حق‌التدریس فرهنگیان از استخدامی‌ها بهتر است آیا خوردن شیرینی و دسر باعث هضم غذا و گوارش بهتر می‌شود؟ هشدار سازمان غذا و دارو آمریکا: جوهر خالکوبی خطرناک است منیزیم چه فوایدی برای سلامت دارد؟ دستیاران پزشکی تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی قرار می‌گیرند برچسب‌گذاری دیجیتال راهکار نوین برای شفافیت اطلاعات مواد غذایی بیماری ام‌اس در کمین دختران و زنان جوان | چطور پیشگیری کنیم؟ همسر شهید رئیسی: خانواده‌ها در باتلاق فانتزی گرفتار شده‌اند | مبحث خانواده و معنویت به یک مطالبه جدی در مجامع بین‌المللی بدل شود تیراندازی به سمت مردم در تویسرکان یک کشته و ۷ مصدوم برجای گذاشت + فیلم(۷ خرداد ۱۴۰۴) محل تولد تعیین کننده عمر است «برخورد نامناسب» ۸۰ درصد شکایات حوزه سلامت را شامل می‌شود راز جنایت مسلحانه در سیاهی شب فاش شد | کمین مشترک پلیس مشهد و ایوانکی برای شکار قاتل فراری انتخاب همسر براساس ویژگی های مزاجی | وقتی ازدواج به مزاجتان خوش‌ می‌آید زلزله ۳.۳ ریشتری قدمگاه خراسان رضوی را لرزاند (۷ خرداد ۱۴۰۴) تشرف بیش از ۷۵ هزار زائر ایرانی به سرزمین وحی تاکنون (۷ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هشدار پژوهشگران انگلیسی درباره شیوع آنفلوآنزای پرندگان

  • کد خبر: ۱۵۳۰۴۸
  • ۱۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۲۶
هشدار پژوهشگران انگلیسی درباره شیوع آنفلوآنزای پرندگان
مدیر بخش مقابله با شیوع آنفلوآنزای پرندگان در انگلیس نسبت به احتمال انتقال آنفلوآنزای پرندگان به پسنانداران و شیوع همه‌گیری جدید در میان انسان‌ها هشدار داد.

به گزارش شهرآرانیوز،  «ایان براون» که ریاست بخش خدمات علمی آژانس دولتی بهداشت حیوانات و گیاهان را برعهده دارد به نشریه «آی» گفت که دولت انگلیس در حال بررسی واکسیناسیون طیور این کشور در برابر آنفولانزای پرندگان است تا بتواند شیوع جهانی این ویروس را مهار و از تبدیل آن به یک بیماری همه گیر جدید در انسان‌ها جلوگیری کند.

وی با بیان اینکه هیچ نشانه‌ای از فروکش کردن شیوع ویروس موسوم به H۵N۱ دیده نمی‌شود، نسبت به تغییرات ژنتیکی در این ویروس و افزایش قابلیت انتقال آن بین پستانداران هشدار داد.

این دانشمند انگلیسی به مرگ دسته جمعی فک ها در سواحل شمالی دریای خزر و شیرهای دریایی در پرو اشاره کرد و گفت که اگر ثابت شود امکان انتقال ویروس بین پستانداران وجود دارد، این مساله باب جدیدی را برای مبارزه جهانی در خصوص متوقف کردن یک بیماری همه گیر در انسان‌ها ایجاد خواهد کرد.

بر اساس گزارش نشریه «آی» یک گروه کارشناسی از مقامات ارشد آژانس امنیت بهداشت انگلیس به صورت هفتگی سرگرم تحقیق درباره خطرات ناشی از آنفلوآنزای پرندگان بر انسان ها هستند. بر اساس این گزارش، سطح تهدید ناشی از این ویروس بر انسان در مرحله ۳ قرار دارد. این مرحله بدین معناست که تغییراتی در ژنوم ویروس صورت گرفته که می تواند منجر به انتقال آن میان پستانداران شود. چنانچه شواهدی در نتیجه این تغییرات مشاهده شود سطح تهدید به مرحله ۴ و سرایت ان به انسان، به مرحله پنج می‌رسد.

با این حال بنظر می‌رسد که شیوع همه‌گیری جدید، نگرانی‌های جدی در میان مقام‌های انگلیسی ایجاد کرده است. گفته می‌شود که هفته پیش آژانس امنیت بهداشت انگلیس طرح توزیع کیت‌های آزمایش ابتلا به آنفلوآنزای پرندگان برای انسان‌ها را مطرح کرده و سرگرم بررسی احتمال شیوع همه‌گیری جدید است.

از اکتبر سال ۲۰۲۱ تاکنون بیش از ۳۳۰ مورد شیوع آنفولانزای پرندگان در مرغداری های انگلیس رخ داده که منجر به مرگ و میر یا معدوم شدن میلیون‌ها پرنده شده است.

براون در این باره گفت: «این وضعیت کاملا بی سابقه است. در حال حاضر انگلیس به طور فعال در حال بررسی همه گزینه‌های خود برای کاهش و پیشگیری از آنفولانزای پرندگان است. واکسیناسیون [طیور] یکی از آنهاست. اما یک گروه متشکل از کارشناسان سرگرم بررسی این موضوع است.»

او هشدار داد که رسیدگی به این مساله ساده نخواهد بود و مشکل با واکسیناسیون پرندگان، بدون توجه به مسائل امنیت زیستی حل‌وفصل نمی‌شود.

گفته می‌شود آژانس امنیت بهداشت انگلیس به طور هم زمان سرگرم تحقیق درباره تولید واکسن نوع انسانی برای مقابله با شیوع این ویروس است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->